Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ked vytiahla tie 2 kuse, pripomenulo mi to Japonske anime alebo japonsky Devil May Cry a Danteho s jeho ebony & ivory. :D
    • jj, jako fandovi anime a mangy mi to zjevné poasijštění nevadí. Stačí se podívat na Monka, který používá ukázkovou sadu pohybů a schopností jaké jsou k vidění v mangách, které jsou zaměřené na bojová umění.
      • to mně zase vadí maximálně, manga a anime nesnášim, 100 lidí 100 chutí, naštěstí hraju za barbara a ten je zprzněnej nejméně.
      • Krom toho ze wizard je cinan... To byla pro me nejvetsi rana:D
  • docelá trapná a slabá postava. model prevzali z wowka je to ta velitelka z Undercity nevim jak se jmenuje, aspon si s tim mohli dat vic prace *9*
    • Ty si mysliš že je to Sylvanas? Ja to viděl to video a ani mě to nenapadlo OMG lol
      A to vubec nejni Sylvanas
  • na eurogameru maji trailer s ceskejma titulkama proc to tady nenapisete?
  • tahle hra az vyjde tak pokori vsechny rekordy prodejnosti a ja jen doufam ze to nebude zklamani jako u Medal of honor a strasne moc se na tu hru tesim a necro ve 2 je shit zlata carodejka ! a jinak bude to fakt pecka !!!
  • nechapu, co jim trva tak dlouha na te hre? od diabla 2 se moc daleko nedostali
    • ne mas pravdu
      akorat prekopali herni system, vytvorili novej pribeh, novej engine, nove povolani, nove PvE a PvP mechaniky, novy system multiplayeru a vse se snazi vybalancovat co nejvic do jde jeste pred betou

vubec nic vlastne neudelali...
  • At uz to vyjde, kez by ti stihalo aspon ten r. 2011.
    • podle všeho to dřív jak 2012 nebude :(
  • osobne mne bude chybet třeba necro....ta nahrada za nej je nic moc nejakej shaman ci co to je...aspon barbar zustane:)...doufam ze bude paladin aspon

kaja: i kdyby to byla jen hezčí dvojka bylo by to super pač na dvojku nic nemá *5*
    • Ne, už se to říkalo milionkrát- z dvojky zůstává pouze Barbar. Místo necra je witchdoctor, místo paladina Monk, sorcka je víceméně pořád sorcka. :-) Tohle by tedy měla být poslední herní třída, z videa něco mezi Amazon a assasssinkou. Kromě Witch Doctora se mi nová povolání líbí hodně. Sorcka je moje srdcovka a Monk bude podle mě ještě zajímavější než byl Paladin. Holka lovkyně démonů je taky sympatická. :-)
      • naopak, Witch Doctor je pro me n1 - herne nejzajimavejsi, ale bod ti kvuli tomu ztrhavat nebudu... urcite si provetram i Monka
  • bude to hezčí dvojka plus pár nových napadu plus prebrane napady z jinych her. nic prevratneho. I tak dostane hra vetsinou vsude 9/10. Aneb stale stejna taktika Blizu zajistujici maximalni prodejnost, nebo se pletu?
    • Ano, stálá taktika Blizzardu- uděláme tu nejlepší hru ve svém žánru a ona se určitě dobře prodá. Nechápu věčné kritiky (až na WoW), protože hry od Blizzardu jsou v záplavě šmejdských her opravdovými vybroušenými diamanty
      • nj keby kazdy robil hry tak dlho ako oni tak by sme si toho vela nezahrali :D
        • kdyby každý dělal hru tak dlouho a kvalitně jako oni, tak by to byla herní nirvána. :-) Kdo potřebuje každý rok nové CoD a podobně? Hry, které k něčemu jsou, které zabaví na stovky a tisíce hodin, které neztratí svou zábavnost, takové hry chtějí práci, moře práce. Blizzard, Bioware a dříve třeba Bethesda takové věci předváděly...
          • Kdyby dělal každý hry tak, jako oni, tak bychom měli stěží 1-2 hry ročně a navíc by se jednalo o stále ty samé hry, pouze by nevycházely každý rok, ale jednou za 10 let. To bychom si tedy polepšili... Navíc Blizzard, od Oblivionu Bethesda a s Dragon Age BioWare předvádí velké kulové...
            • takze podle tebe je lepsi mit kazdej rok ten stejnej shit ala COD miliony sportovnich her a dalsi kokotin, misto aby vyslo za rok dejme tomu 5 her, ze kterych si jednu vyberes a bude te tak bavit, ze ji budes hrat dalsich 10 let nez vyjde dalsi dil ? toto je pripad diabla 2 - stale ho hraju, a stale je to nejlepsi hck n slash RPG sveta
  • uz by mohl blizard vymyslet neco noveho
    • neviem kam tym mieris, pretoze toto tu este nebolo ,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit