Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallout 1 + 2, doporučuji
  • v takovem prostredí bych si umel predstavit povedene rpg
  • podle me asi nejlepší hra podle filmu (většinou to byvaji dost sragory). A cela ta stylizace mi sedi vic nez hlouposti typu AC nebo Far Cry 3 a 4, které jsou na rozdil od maxe takove az prilis ruzovo kalhotkove i když v zakladu by vsechny jen tezko clovek rozeznal. Max je celkem peknou ukázkou jak dneska vypadaji hry pro masy, netvrdim ze to musí byt pro každého spatne, ale když uz, tak Max u me jasne vede pred vsemi temi AC a podobne. Ma svoje kouzlo a urcita originalita diky filmovému zakladu mu taky nechybi.
  • nightborne
    A modlitbama k andělovi zážehu parádně dokresluje atmosféru. To na něm bavilo mě =).
  • kennyB
    Ten je užitečnej, opravuje auto, když je poškozené atd...
  • Chim
    Tak to mi řekni jak víc by sis tu svobodu volby ve FC představoval.
    (to že je FC nuda nijak nezpochybňuji)
  • Paulcz
    Z trailerů a herních videí mě nejvíc iritoval onen "společník", dá se ho nějak zbavit?
  • Veskoslav
    Jinak přihazuji pár obrázků (ze začátku hry, kvůli spoilerům nedávám další). A co se týče výbuchů a ohně, tak jedno z nejlepších, co jsem ve hrách viděl: http://imgur.com/a/1DtPk#0
  • nightborne
    Musím zdvořile nesouhlasit. Právě různé možnosti přístupu, kdy tě hra do žádného nenutí, mě na Far Cry bavit nepřestaly. Kempy jsem tam chodil čistit, protože jsem chtěl. V Maxovi jsem to dělal, protože jsem musel.
  • Vogon
    K téhle hře mohu říct jenom jediné: "MEDIOCRE!"
  • Veskoslav
    Prosím, to není svoboda volby. Prostě Far Cry je také nuda to dobývání kempů. Dokola se opakující, nudná činnost, kde máš jenom větší nabídku toho, jak to tam zlikvidovat. Ale stále je to nudné. Baví to možná když to děláš 5-6 krát a pokaždé jiným stylem. Pak se z toho ale stane nudná, stále dokola se opakující věc. Stejně jako tady. To, že máš 5 možností čištění kempů z toho neudělá zábavu, když je to defacto stejný camp ala CTRL+C a CRTL+V.
  • Sr_Lobo
    Fajnová recenze pane Slavík, je vidět, že jste se s Maxem opravdu pomazlil. Post-apo nadšenci jako já můžou k hodnocení klidně přihodit jeden bodík a vyrazit se řvoucím motorem do zapadajícího slunce nad pouští.
  • nightborne
    Far Cry. Můžeš jít z kterýkoliv strany, sniperovat, plížit se, rambo styl autem nebo pěšky, poštvat zvířata atd. Kempy jsou sice podobný jeden druhýmu, ale každej můžeš vyčistit jinak. V Maxovi máš přikázáno jít pěšky, rozbít hubu třem skupinám nepřátel, vyhodit do povětří pumpu, hotovo, další.
  • Veskoslav
    Far Cry? Pravda, tam je jenom mizerné to, že je to pořád dokola jedno a to samé. Přijít, vymlátit kemp a jít do dalšího, prakticky stejného jenom o pár desítek metrů dál. A to je ta výhra, že to není koridor? Neznám hru, kdy by průzkum nebyl buď koridor či dokola se opakující rutina. A v Zaklínači je to koridor.
  • ..nuda,nuda,nuda. Za mě tak 5/10.
  • nightborne
    Vesko, protože recenze není manuál. Paliva je ve hře tolik, že jeho hledání nebo nedostatek naprosto ustupuje do pozadí. Vody taktéž. A že vylepšení (tedy i pneumatiky) ovlivňují jízdní vlastnosti řečeno je.

S tím tulákem - jakmile si s ním promluvíš, Max se automaticky rozdělí.

K nemluvnému Maxovi, přehlédls "ani to od něj nikdo nečeká" =)? Na málomluvného hrdinu si nikdo nestěžuje, ale spíš na nedostatečný využití jeho vnitřního konfliktu, který by mohlo bejt podaný daleko líp.

A že "všechny hry" mají koridorovej průzkum lokací zaprvé není pravda (Far Cry) a zadruhé i kdyby byla, neznamená to, že je to dobře a že to člověku nemůže vadit ;).
  • Největší slabina týhle hry je stejně datum vydání
  • Veskoslav
    No nevím jestli je klišé hledání motoru. Obzvlášť pokud autor recenze viděl filmy, tak by mohl vědět, že motor je lepší jak hledání princezny, zachraňování lidstva. Navíc ani jeden Mad Max, ať už ten nový nebo ten starý moc nemluvili. Proč by to ve hře mělo být jiné? Mimochodem s tím tulákem a vyhrabání "pokladu" ho stačilo zastřelit brokovnicí a nemuseli jste se rozdělovat.

Všechny hry, ať už Mordor nebo Batman mají průzkum lokací ala koridor. V Mordoru možná může člověk vylézt po druhé stěně, ale tím to hasne. Mimochodem vedlejší mise jsou mnohem variabilnější než právě v Mordoru, kdy to pak bylo pořád stejné. Tam naštěstí prospěla změna prostředí.

Jinak co třeba zmínit nutnost doplňovat palivo? Nikde jsem o tom v recenzi nečetl. Pak se stane, že tvrdnete uprostřed pouště a benzín došel, protože jste se rozhodli pár lovců odeslat do Valhally. Proto je vhodné mít na kapotě hozenou další nádrž jenom tak pro jistotu. Proč není zmíněné, že záleží jaké máte pneumatiky, jak rychle jedete či po jakém povrchu člověk jede, protože to silně ovlivňuje ovládání vozidla? Proč není nikde řečeno, že voda je taktéž důležitá a pokud nemáte lahvičku této životodárné tekutiny při sobě aspoň z poloviny plnou, že jinak se život nedoplní? Tohle nejsou podle mě zanedbatelné věci a ovlivňují hratelnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit