Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    To už bych neřešil, i zaklínač 3 je repetetivní a po čase pro některé nudný.
  • Kolik jste dali DLC pro Far Cry 3, ktere se jmenovalo Far Cry 4?? Meli na vasich strankach reklamu, proto 9/10. Bohuzel to tvurci Maxe nevedeli, jak u vas funguji recenze *12*
  • nightborne
    Ne, ne, když použiješ IDENTICKEJ model bosse desetkrát, a změníš mu akorát jméno, je to recyklace =). Ale nesnažím se slovíčkařit, repetice nebo recyklace, prostě me to tak trochu štvalo. Ale rozhodně nejde o špatnou hru, to ani omylem =).
  • LOL, som na tom skoro rovnako ale s tým rozdielom, že mne trvalo celých 20 hodín vyčistiť Jeet teritórium :D, Gutgash som ešte ani nenačal :D Ale ako hovoríš, je to maximálna zábava.
  • Maxe jsem sice nehrál, ale že by čištění táborů ve Far Cry (trojce, ke čtyřce jsem se zatím nedostal, ale podle videí to vypadá na stejný systém) byla zábava? Rozhodně ne! Zábavných je několik prvních kempů, kdy člověk zkouší jiné styly dobývání - tichošlápka, totální destrukce Rambo stylem... - ale poté se z této činnosti stává neskutečně frustrující záležitost. Tábory vypadají úplně stejně, jen s minimálními změnami. Pokud vás nepřátelé spatří, ihned po vás jdou (a to i pokud je člověk 300 metrů daleko a vystřelí jednu kulku z odstřelovací pušky - vojáci ihned přesně ví, kde jste), do toho přijede další várka nových npc k zabití v džípech... A u každého kempu, který je k nerozeznání od 15, co jste vyčistili předtím, tak strávíte hromadu času. Veškerá zábava je pryč, proto jsem kempy po určité době čistil jen jedním způsobem - sniperka s tlumičem, pokud jsem náhodou spustil alarm, šel jsem k jinému, protože masakrovat desítky nepřátel a poté se přesunout na úplně stejnou zaměnitelnou lokaci a pobít tunu dalších zaměnitelných postav... To není zábava a celá činnost je po chvíli stejně frustrující, jako stupidní majáky
  • To nie je recyklácia ale repetičnosť a aj to je nevhodné slovo lebo tá hra má toľko variability, každá jedna skrýša alebo pevnosť sú úplne iné.
  • Jeets a Gustash territory 100% vycistene,Maxovy upgrady na max, motor V6 na max,harpuna na max,,brokovnice na max,sniperka na max. Hra je pro me Max fun. Odehrana doba 25 hodin,zatim splnenenych pouze 9 pribehovych misi a staale mooc bavi,rohodne vic jak sbadow of mordor (pac ja radsi auta,nez fantasy vymysly). 8/10
  • Chim
    vozidly
  • Posledná hra, ktorá ma takto chytila bol wolfenstein new order a teraz práve Mad Max, ako hovorím, sadol som k tomu po robote okolo druhej a išiel som spať o 10 na obed na ďalší deň, asi pred hodinou som sa dnes zobudil :D
  • jestli je to datum vydání Fallout 4, tak ja narážel prave na to proč to nemuže vypadat takhle s vozidlami a pustinou. Vždyť vozidla patrí do Falloutu, i ve dvojce byli.
  • nightborne
    Pokaždý stejnej boss, stejnej kemp, stejnej úkol ti nepříjde jako recyklace =)?
  • 20 hodin na jeden zátah? *8* máš můj obdiv, kamaráde
  • Recyklace obsahu? Isté podobnosti s hrami pod WB tam sú, ale v žiadnom prípade by som nehovoril o recyklácií obsahu. Nechápem no, ja mám momentálne nahratých cez 25 hodín, včera, teda dnes som to dal na jeden záťah v kuse 20 hodín a bavím sa náramne a to ani neplním hlavné misie.....pre mňa zatial hra roku 10/10.
  • Jack1947
    7/10, prostě hra co je dobrá, nenadchne a hlavně neukáže nic extra nového, nic co by jsme už někdy někde neviděli... snad to neupadne do stereotypu mooc rychle. *3*
  • nightborne
    To zatím nemůžu komentovat, k MGS5 se teprve dostat plánuju... ale děláš mi radost, jestli to je opravdu taková paráda =).
  • furt očekáváš něco, co tu ještě nějakou chvíli nebude, nevytahuj pořád jen ty své utopistické vize a ber někdy v potaz současné situaci na herním trhu
  • myslim ze koncept Far Cry 3 a 4, který muze někdo povazovat za uzasny se jen tupe krci nekde pod stolem když jsme videli jak to ma vypadat v podani MGS 5. Ono takzvane cisteni taboru nepratel v podani MGS 5 pusobi oproti Far Cry jak z jiné planety.
  • Jo, ten je dobrej
  • 10.11.2015
  • Riddick

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit