-
Nepřeháněj to zase.
-
Mad Max je super!
-
a pritom Ubi robí lepšie a krajšie hry ako CDProjekt *15* *15*
-
Watch Dogs má vynikající příběh? Unity? Proboha.....Ještě si klikej na svoje sra*ky...FC 3 tam je nějaký příběh? *7*
-
pššš tady je klub zakomplexovaných anti-ubisofťáků
-
FC 1 a 2 a 3, AC 2, IV, Unity, Watch Dog všetko vynikajúce príbehy, ktoré sa dajú užiť priamočiaro v single bez balastu naokolo.
-
Heh, já třeba PS nemám, ale nad MG jsem vždycky slintal.. za port na PC bych Kojimovi nejradši zulíbal ruce =).
-
to mi bolo jasné, že každý PC troll zo sectoru bude ignorovať masterpiece, ktorý bol od počiatkov hlavne Playstation doménou, aké priehľadné a ignorantské. Jasný dôkaz prečo nemôže brať človek vážne názory hráčov obmedzených jednou platformou a zášťou voči konzolám *15* *15*
-
"vybalancovať ako Ubisoft, kde je single skvelý " tak to je vtiip dne... :D
-
Hrát to nehodlám, protože chci jen p*čovat naokolo a utvořit si neobjektivni názor ve své tupé hlavě. Luxus...
-
Chumbucket je dobrý společník. Opravuje karu a manipuluje s harpunou atd., ale na bugině třeba není, tam máš psa na hledání min. Jestli je i na ostatních autech nevim, jezdim jenom se svým prvním autem, ale asi jo, protože prohanět se po světě bez harpuny a ozbrojení, respektive jen s brokovnicí, není moc bezpečné....
-
Možná se to tu už řešilo tak pardon, ale může hráč nemít toho chlapa vzadu? Nebo ho musí mít na každym autě?
-
Presne ako ja, momentalne mam viac chut na blaznenie s autami v pusti ako na stealth. MGS nikam neujde.
-
Což je úplně jiná hra a tak to má jen minimální vliv na prodej :D. Kdo chce, tak si Maxe koupí i tak. Já jsem například počkal s MGS, který si koupím později.
-
hele me to bavi, podle filmu to neni vubec, spis je to jen zasazeny do univerza okolo noveho filmu(nejake frakce z filmu atp). Jinak pribeh je uplne jiny a s filmem nema nic spolecneho, co se mi ale libi je jak skvele vystihli svet mad maxe, je z toho citit benzin na sto honu, design aut je na jednicku, pohled na Gas Town kourici v dali je skvely! Atp....
Ta hra neni nic noveho a rozhodne nezvlada open world tak dobre jako treba GTA5, ale me ta hra bavi. -
robiť nepovinné repetitívne nudácke misie aby sa človek pohol v príbehu bol mor i v Just Cause 2...Avalanche robí krásne open world na vyblbnutie, ale po pár hodinách sú neskutočné nudné. Nevedia to skrátka skĺbiť a vybalancovať ako Ubisoft, kde je single skvelý a open world ako nepovinný doplnok. Plus vychytali zrovna čas kedy vyšiel masterpiece Phantom Pain.
za mňa 5/10 -
tohle není AAA hra
-
Recenze hru moc shazuje. Já už jí mám více-méně dohranou. Teď už na mapě jen dočišťuju lokace a kempy mě stále baví. Rozhodně nejsou všechny stejné, ale je mezi nimi velká rozmanitost.
Co se týče toho, že člověk musí kvůli příběhu udělat určitý počet vedlejších misí. No a co? Já sám jsem kolikrát novou část mapy částečně vyčistil ještě před tím, než jsem šel do místní pevnosti. Pominu fakt, že než jsem odešel do třetí části mapy, tak jsem vyčistil první dvě. Díky tomu a reputaci jsem měl pěkně vybavené auto a příběhové mise byly hned lehčí. To, že jsem osmiválec získal až po 45 hodinách mi ani nevadilo. Stejně jediné pořádné auto je "stíhací" Ford Falcon XB, který je odměnou za finální bitvu. Ta samotná mě ale opravdu zklamala. Většina normálních konvojů dala víc práce než ten co by měl být nejtěžší. A to jsem se i trochu bál, že do něj jdu pouze s druhou V8 a bude mi chybět výkon. -
Myslis ze to nevim ,hrat to nehodlam.
-
"...sami od sebe se sotva vydrápete na povalený kanistr na zemi"
Pomni, Jene, vyjmenovaných slov po "n": nýčko, nýbrž, kanystr, nylonka.