Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Prosím, zahrej si to. A dělali to vývojáři Just Cause 2.
  • Lukass
    No vzhledem k tomu ze pro AAA hry existuje stupnice od petky ,tak to prusvih je.
  • MickeyMutant
    Motor in distress trope?
  • nightborne
    Ne, 7/10 znamená 7/10 a průšvih to rozhodně není ;).
  • Lukass
    Cekal sem prusvih a to se potvrdilo, 7/10 znamena neco jako 4/10. Just Cause 3 to bude jina *5*
  • Mam 15 hodin a zatim 9/10. Ta hra me strasne bere :D
  • nightborne
    Každopádně. A po sedmi hodinách bych býval dal za osm taky, ta hra je super, jenom trocha tý rozmanitosti prostě chybí.
  • Ristoro
    Mám tam asi 7 hodin no, nicméně mi repetitivnost nijak nevadí, každá hra je repetitivní, jde jen o to, jak dlouho to člověka baví.
    PS: Recenzi jsem nečetl, předtím, než jsem to napsal.
  • Jak moc ,je to podle toho nového filmu a jak moc je to podle celkového Mad MAx universa? Nechci hru co se přiživuje na novém filmu a jako, že to tak dle postav designu a barev atd vypadá.
  • nightborne
    Říkáš ale naprosto to samý jako recenze =). Ale s osmičkou posečkej, dokud nedohraješ, totiž i když seš třebas jenom na začátku, viděls už v podstatě všechno, co v tý hře je =).
  • Ristoro
    Hoši, 7 je málo. Já bych dal zatím osmičku, grafika není nic extra oslňující, když se zaměříte na textury, ale jako celek je výborná, zpracování bouří je na jedničku, totéž platí pro výbuchy a zpracování ohně, bez debat nejlepší, jaké jsem zatím ve hře viděl, oheň i kouř působí opravdu velice reálně. Combat systém je klasika z Batmana, mohlo by být určitě více komb, zbraní, ale vůbec to nevadí. To pravé ořechové přichází v podobě soubojů za volantem, to je prostě paráda. Zvuk auta je fantastický, motor duní jako blázen. Vedlejší questy mě zatím baví, upgradování auta i Maxe je taky velice dobře zpracováno. Ale za co si ta hra zaslouží moje největší uznání je bez debat optimalizace. Mám sice high-end, nicméně chápu lidi, kteří mají obavy ohledně nároků na HW. I když nesplňujete minimální požadavky, hru roztaháte na stabilních 60FPS, když si pohrajete s nastavením. Optimalizace není dobrá, je špičková, nejlepší, za posledních pár let.
  • Po 37 hodinách tomu dávám za mě 9. Chápu ale že to není asi hra pro každého. Já se bavím dobře :)
  • Preed
    Dopadlo to tak ako som si myslel, batmanovsky subojovy system a vela opakujucich sa vedlajsich uloh ako to dnes je celkom trendom(najma v hrách od ubisoftu) trosku ma to mrzi lebo posledny max ma chytil a svet vyzera super ale takto si dam radsej mordor, ktory som stale nehral, mozno ak nebudem velmi mat co hrat,co asi nehrozi, ale fajn ze licencovana hra dopadla aspon takto.
  • nightborne
    Zív. Zápletka je věc osobního vkusu, jestli se ti líbí styl příběhu, forma psaní, vyprávění, a tak podobně, stejně tak jestli ti sedne dost na to, aby ti kvůli ní repetice nevadila. Proto mi jistý opakování v Zaklínači nevadilo, zatímco v Maxovi ano. O prostým faktu, že tam to opakování jednoduše je, se polemizovat opravdu nesnažím.
  • nightborne
    Počkej, cože? Kolik bossů jsi zabil? Minimálně desetkrát jsem narazil na naprosto, ale naprosto toho samýho vola s obouruční kulatou palicí, kterej dělá pořád ty samý tři útoky.
  • Aha, tak teraz už je to otázka osobného vkusu, a ešte pred chvílkou si to tvrdil ako fakt...Nešikovný trolling.
  • Na toho sa pripravujem už 3 týždne, ale stále neviem nájsť chuť a odhodlanie sa do toho pustiť...možno potom ako dokončím mad maxa :)
  • Nemáš pravdu, bossovia nie sú identický, každý má iný štýl aj základňu. Evidentne nerozumieš pojmu "identický". Nevadí, aspoň v jednom sa zhodneme, že hra to je skvelá.
  • nightborne
    Repetitivní možná, ale vždycky to zabalí do tak zajímavý zápletky, že mi to nikdy nevadilo =). Ale to už je samozřejmě věc dost osobního vkusu,
  • nightborne
    Srovnávání čísla u recenze od dvou úplně jiných lidí bez sebemenšího přihlédnutí k textu... to je dneska nějaká nová móda, nebo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit