Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holec89
    tak to vypada, ze si casak znova predplatim, doufam v lvl tv s drakenem
  • dr.gonzo
    prosim vykaslete se na celou dvd prilohu,vykaslete se i na novinky a delejte jen casopis s tematickymi clanky a recenzemi,dejte cenu kolem 100kc a budu si to pravidelne kupovat i ja,ja konzolista.
    • Já si myslím, že tohle je opravdu správná cesta... zlanařte pěkně Vávru, Rybku, zkuste vytáhnout lidi, kteří se nebáli psát úvahy atd... Možná Bludr, co? Pokud by byl nový LEVEL víc o názorech, úvahách, článcích, atd... tak do toho určitě jdu taky
    • To je nereálná představa.
  • Fandím Vám. *3*
  • No ty voley nejdřív jsem myslel, že je to apríl. Nechci být prorok, ale na tom proděláte i kalhoty kluci.
  • Ethy
    Prosím buďte bez přílohy, prosím! Jde mi o čtení, o názory lidí v redakci, o články, recenze, DVD mě s prominutím nechává chladným :/... A pevně věřím tomu, že rozhodně nejsem jediný :)
  • Spades
    Kdyby byl level bez DVD, a nabízel by obsah z DVD na webu, bylo by to daleko lepší. Navíc by si jej více lidí kupovalo, kdyby se nemuseli pokrývat náklady za DVD, popřípadě kdyby byl dražší, ale bez reklam a s více stranama, než poslední dobou...
  • Alex81
    Vyrůstal jsem na Score, tak snad umřu na Levelu.
  • Jestli to nebude z poloviny o PC krámech a bude to hlavně o konzolích tak klidně budu kupovat jink nezájem.
    • Konzole nikoho ze čtenářů Levelu nezajímaj.
    • to píšeš na gamepadu, že to posíláš dvakrát ?
    • Spades
      LEVEL vždy byl a bude o hrách, a pokud vím, tak hry jsou jak na PC, tak na konzole. Buď se s tím smiř, nebo si kupuj časopis věnující se čistě konzolím.

Pokud nedokážeš takový fakt vzít, můžeš jít doprd€le...
      • Hry mi nevadí to je jasný ty ať tam klidně jsou s tím počítám ale nějaký rozbory grafických karet procesorů a podobný kraviny ať si nechají. Stejně mám pořád možnost ho ingnorovat tak co? Koupím první číslo a podle něj se rozhodnu co dál. Jinak kéž by byly čistě časáky o konzolích brach bych hned bohužel je zrušily ty byly super.
        • Khanemis
          Ono překvapivě se u nás stále hraje převážně na PCčkách (nepočítám-li teď dnes masivní nástup tabletů a smartphonů, kde se hrají převážně stejně jen casual hříčky), takže není divu, že tu čistě konzolový časopis nemá moc šanci přežít.
  • Jestli to nebude z poloviny o PC krámech a bude to hlavně o konzolích tak klidně budu kupovat jink nezájem.
  • zdeeneek
    Kurna, modlim se at je to neco ve stylu Next Levelu - levnej casak bez prilohy. Po par letech bych si zase mohl predplatit casopis o hrach.
    • přesně tak, docela by se mi líbila nějaká budgetová varianta bez zbytečných DVD s deseti plnými hrami každý měsíc, za většího přispění čtenářů svými články resp. recenzemi
      • hráči sobě :) ostatně kdo dnes čeká měsíc na nový výtisk časopisu, aby se mohl dozvědět o měsíc starých novinkách, když po internetu se vše rozšíří během několika hodin maximálně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit