Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ať dáte aspoň 500. Držím palce.
  • Mozek
    Uff vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo dopadnout takhle skvěle. *4*
    A když vidím tu elitu...perfektní v lepších rukách to být nemohlo. *3*
  • BoB.2
    Není nad to když někam jedu na delší cestu vytáhnout časák a číst si.
    • kubi-wan
      Ale musí to mít češtinu *1*
  • Hoši, hlavně za rozumnou cenu prosím! :))
  • brezinaservis
    yeah...tak to mě zaplesalo srdíčko, u mě máte předplatné zajištěno *14* jen tak dál kluci,držím vám herní palce !!!
  • Já teda úplně tak nějak nechápu tu všeobecnou negativitu vůči papíru. Ano, internet je flexibilnější, rychlejší atakdále. Ale třeba časopis Pevnost si nedávno prošel podobnou resurekcí, přičemž od tamních lidí vím, že neprodělával před ní, a zřejmě neprodělává ani po ní - jde jen o to, že velká vydavatelství nejsou zrovna v extázi z toho, že nebyl hromsky výdělečný, tak se rizikové akvizice zbavili a prodali ji fanouškům (redakci), které šul nul budget vyhovuje. Pokud se většina obsahu outsourcuje, časopis bude stát hubičku a nebude se bát nějaké ty zasvěcené texty vysvětlovat i pro nehráče (tj. hodně, hodně retra), tak rozhodně není bez šance, aby se zaplatil a zároveň šlo o kvalitní čtení do vlaku, metra či na záchod (což není negativum!). Indie, lidi, indie!
    • Khanemis
      Taky to nechápu...papír má svoje kouzlo. A kouká se do něj mnohem příjemněji jak do displeje. Stále ještě vytahuju pravidelně své staré levely a čtu je stále dokola, a vůbec nevadí, že jsou tam staré hry a neaktuální hardwarová sekce. Je to dobré osvěžení paměti a inspirace i pro dnešek
      • Papír má hlavně i svoje výhody, které internet/elektronika ze své povahy mít nikdy asi nebudou. Je to "full meal", koupím jednou a můžu číst dny různá témata, nemusím proklikávat; je to pasivnější příjem, neruší mě při něm Facebook a hyperlinky (což může být někdy výhoda, někdy zase nevýhoda, záleží na obsahu). Zmíněnou Pevnost miluju, protože ji stačí koupit jednou za měsíc a přestu si jak s odstupem zhodnocené novinky a krátké recenze, tak i témata nebo úvahy redakce; je to osobnější než web. To neznamená, že má papír zlatou budoucnost nebo tak něco - rozhodně ale nezanikne, stejně jako televize nezabila kino a nebo rádio nezabilo písmo...
        • Khanemis
          No do prognóz o budoucnosti papíru bych se nepouštěl, i když je pravděpodobné, že v určitých formách se jistě udrží (jestli to budou ale zrovna zájmové časopisy je těžké říci). Nicméně souhlasím, že papír funguje úplně jinak. Člověk na začátku "vyzobe" jen ty nejzajímavější články a potom čte další a další, až zjistí, že přečetl úplně všechno, i to, co ho zezačátku tolik nezajímalo. Funguje to i dobře k rozšiřování obzorů. Na webu uživatel většinou stále jen vyzobává obsah, který ho zajímá primárně, protože další brzy přibude, případně skočí snadno na jiný web, u papíru ten luxus není a přitom to paradoxně umožní člověku vyskočit z vlastní rutiny.
  • Časopis bez DVD by byl super, i když nevím. Možná že by uplně nejlepší byla e-verze za pár korun. Hlavně ne nějaké pitomé céčkové plné hry :(
  • Gordar
    Papírový časopis o hrách kupovat nebudu i kdyby ho psal Papež s Molineauxem. Jen doufám že to alespoň kladně ovlivní Games.cz jak Petr píše.
    • GlaDOS
      A nebudu a nebudu.
  • BoB.2
    Super Level jsem měl vždycky rád tet si ho budu snad kupovat ještě častějc.
  • Ja zacinal na gamestarech nekdy v roce 2000 a presel na level nekdy 2002. Posledni cislo levelu mam tusim z roku 2006. To byly casy *1*
    Uvazuju ze si z nostalgie nejaky cislo koupim. Kazdopadne jak tu pise vetsina lidi. Bez prilohy, bez "novinek" a veci co se rychle kazi a za nejakou lidovou cenu kolem stovky a urcite si to svoje pravidelny odberatele najde. Kdyz tam budou kvalitni uvahy, recenze a technicky rozbory, tak to internetu ani primo konkurovat nemusi. Ani nevim, jestli Level jeste spolupracuje s Rybkou, ale urcite by to bylo taky fajn:)
    • Khanemis
      A co Excalibur...to byl teprve bizarní časopis:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší