Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Konzole nikoho ze čtenářů Levelu nezajímaj.
-
to píšeš na gamepadu, že to posíláš dvakrát ?
-
Tak to jo, díky za informace:)
-
LEVEL vždy byl a bude o hrách, a pokud vím, tak hry jsou jak na PC, tak na konzole. Buď se s tím smiř, nebo si kupuj časopis věnující se čistě konzolím.
Pokud nedokážeš takový fakt vzít, můžeš jít doprd€le... -
Vyrůstal jsem na Score, tak snad umřu na Levelu.
-
Jestli to nebude z poloviny o PC krámech a bude to hlavně o konzolích tak klidně budu kupovat jink nezájem.
-
Jestli to nebude z poloviny o PC krámech a bude to hlavně o konzolích tak klidně budu kupovat jink nezájem.
-
Taky jsem pro Steam klíč. Ani by nemusel být pravidelně. Tak jednou až třikrát do roku s nějakým zajímavým titulem. Pokud by to přesto mělo zvýšit cenu, tak i bez něj bych se obešel.
-
Kurna, modlim se at je to neco ve stylu Next Levelu - levnej casak bez prilohy. Po par letech bych si zase mohl predplatit casopis o hrach.
-
Tak tak. To je něco k neuvěření, kam se až PCT za ta léta dostal *7*
-
Zrovna nedávno jsem si pouštěl rozhovor Jardy Möwalda s Martinem Bachem, kde Martin na konci říká, že by čistý herní časopis už znovu dělat nešel. Tak jsem zvědav, co teď bude vydávat. *3*
-
Elektronická verze pro Android/tablety/čtečky to bych si nechal líbit.
Upřímně, jak psali ostatní, hlavně bez DVD. Doby, kdy jsem si kupoval SCORE z velký části kvuli těm super plnejm hrám už jsou trochu pase.
PS: Nebo klíče pro STEAM jak tu někdo psal. To by bylo taky perfektní. -
Jo taky bych řekl, že mě někam posunul. Navíc pamatuji v jedné éře na docela dost super grafiku od Igraczecha. Strana 42 a podobně. Možná bych dneska nedělal grafika kdybych to nečetl. Nedávno jsem vyhazoval stará CD a DVD a třeba hláška na obalu Pope smokes dope mě dostala. :D
-
Rybka uz nema cas psat, ma moc prace s muckanim a uctivanim vyrobku s logem Apple a s kazdotydennim psanim uvah o nicem na pctuning.
-
Ba né. Nedavno gamesakům balil games.cz flash sticky do obálek.
-
A mimochodem, do záchrany levelu se zapojil i Ondřej Průša? Páni, o Drakenovi jsem neslyšel už tak dlouho, až jsem si myslel, že se mu konečně splnil sen a stal se tyranem na nějakém malém ostrově, kde kalí od rána do večera:)
-
Level jsem kupoval od začátku tak do roku 2004. Jdu si pro zvědavost koupit 230 a koupím 231. Pokud by se povedla zmíněná verze bez DVD okolo kila s trochu "advanced" obsahem a hezkým grafickým designem tak bych si rád občas oddychl od obrazovky u papíru. A hlavně ne tu lesklou obálku co tady někdo zmiňoval. :) Držím palce.
-
zrovna 21. Století mi přijde jako vědeckej Blesk
-
Mno na co si hrat. Level me castecne formoval v dospivani, uvahy a eseje na siroka technicka a kulturni temata (Rybko!), ujety humor, skvele utridene informace... a hlavne kazdy cislo bylo jak vyzivna strava pro mozek.
Novou redakci uz jsem necetl, pripadalo mi to jako jiny casopis, ale nic proti nim. Zrovna jsem si rikal, ze bych posledni cislo symbolicky koupil a hodil na milovane kominky, ke kterym se rad vracim. Jinak chlapci drzim palce, tohle vypada hlavne na hodne prace navic :) -
Přesně tak, recenze jenom na největší pecky (zato pořádně hutný) a pak ten obsah, kterej píšeš. Můj vysněnej časopis.