Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • christianus
    Souhlasim, novinky a recenze na webu a temata, uvahy a analyzy v tistene podobe (bez dvd a za lepsi cenu).
  • Preed
    Drzim palce,ak to bude format bez DVD tak mate moje prachy :)
  • walltar
    Jo takový časopis bych si taky nechal líbit ... abych pravdu řekl, tak recenze mě v dnešní době už nějak extranezajímají. Hlavně na AAA ...
  • ringmancz
    podle toho co říkal Martin Bach a Zdeněk Princ bys patřil mezi menšinu, která by časopis nezachránila
  • Peppa
    Level by si mohl vzít příklad z britského Edge, recenze tam tvoří asi 10% časopisu, ostatní jsou úvahy, profily, analýzy, rozhovory, hodně se věnovat indie scéně a taky českým tvůrcům.
  • Tiež som toho mal na plné skrine, DVD ešte ostali. Časák v mini-verzii + tablet verzia pre iPad by bola super, predplatil by som si to !
  • walltar
    Hmm takže Level bude vlastně indie magazín?

Btw ... co elektronická verze? Že bych si to stáhnul např na tablet a nemusel se probírat hromadou papíru? Kdysi sem měl skoro kubík Levelů a Score, ale dospěl sem a muselo to skončit v poplenici. A kdybych si je měl znova kupovat tak po přečtení je vyhodit by mě trhalo srdce.
  • Pisálci (ti, co plní většinu obsahu čísla) ani ne, ale kmenová redakce už samozřejmě plat má. A minimálka to není ;)
  • Amylee.Anderson
    Hezky!
  • Problém (jak pro koho) je, že právě plná hra má velkej podíl na prodejích. :)
    Každopádně předplácím hned jak to půjde :)
  • Koupil jsem si LEVEL (srdeční záležitost hodně let zpátky) asi před třemi měsíci a chápu, proč jeho prodej tištěného nákladu klesl za poslední půl rok skoro o polovinu (http://www.abccr.cz/vydavatelstvi-v-systemu/seznam-vydavatelu/burda-praha-s-r-o/level-s-dvd/). Nevím, proč bych si měl v dnešní době kupovat za 200 vočí herní měsíčník plný recenzí, novinek (novinky v měsíčníku, to je snad vtip ne?) a podobného faktického obsahu... Číslo 231 si ze zvědavosti koupím a věřím, že bude plné příběhů, analýz, rozhovorů, reportáží... Prostě něčeho, co v dnešní době úzce zaměřený měsíčník má být plný. Ostatní už dnes obsáhne internet. Klukům držím palce. ps: vydávejte to bez DVD a za nějakou normální cenu kolem kila!
  • Robotron3
    A proc by mely? Lidi co pisi do casopisu, stejne pisi na net. Nevim, v cem by to melo byt jine?
  • Pokud budou kvalitou prevazovat nad tim, co existuje na internetu, tak si osobne rad pockam.
  • Khanemis
    Hmm, k Levelu jsem se už poslední rok nedostal, částečně z finančních důvodů, částečně proto, že většina mých nejoblíbenějších redaktorů je právě tady na Games.cz. Ale ty vzpomínky. A i ty plné hry byly super, mnohdy to byl dobrý způsob, jak se dostat k nějaké starší pecce (dnes je to už samozřejmě snazší jak dříve), i když problém byl v tom, že časem se prodávala už jen verze s DVD a ne vždy člověku výběr her sedl do noty a kupovat něco, co nebude člověk hrát za ty prachy, zrovna nemotivovalo.
    Na každý pád skvělá zpráva! Je vidět, že je pro vás Level opravdu srdcovka...a s vašima zkušenostma ho určitě postavíte zase na nohy:) Doufám, že na to budou ty patřičné finance, aby se to zase pěkně rozběhlo.
  • Jako kudla do zad....
  • Menttor
    To chtějí pisálci dneska 40k měsíčně, či co? :)
  • Menttor
    Jo, jak tu chlapci už navrhovali...cena 99kč, bez DVD a budu uvažovat i o přeplatném. Takový 21. století ale o hrách, to bych si pošmáknul :-D
  • Tohle bych si představoval i já. 99 Kč max, bez DVD přílohy, lesklá obálka, kvalitní papír, spousta obsahu. Jenže to by se onen časopis musel minimálně 2x lépe prodávat. Plná hra už zdaleka není ta největší položka při tvorbě časopisu.
  • tak to je paráda,nejlepší zpráva dne.Stará garda znovu u Levelu!Držím palce a budu podporovat.Hlavně zachovejte články od Dana Vávry a přimlouval bych se i za Tomáše Krajču a Pavla Bobrovskýho+sem tam nějakou úvahu od Guláše Krykara.Díky Games!
  • Caincz
    Chlapci, tak to si dneska na vás dám panáka. Ať vám to šlape, pokud tam bude tahle stará parta, tak okamžitě předplácím no matter what.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit