Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    A mimochodem, do záchrany levelu se zapojil i Ondřej Průša? Páni, o Drakenovi jsem neslyšel už tak dlouho, až jsem si myslel, že se mu konečně splnil sen a stal se tyranem na nějakém malém ostrově, kde kalí od rána do večera:)
    • 5irp373
      Ba né. Nedavno gamesakům balil games.cz flash sticky do obálek.
      • z šéfredaktora asistentkou ?
        je libo kávičku pane Poláček ? :D
      • Khanemis
        Tak to jo, díky za informace:)
  • Dnes uz jedinou sanci vyuziti tisteneho casopisu, kterou vidim ja je v navodech! Pokud 90% casopisu budou tvorit navody, muze se to ujmout vse ostatni se driv clovek dozvi z internetu a i ty navody tam samozrejmne najde, ale mit navod vytisteny je pohodlnejsi nez porat preklikavat obrazovku a hlavne clovek ma spustenou hru a k tomu se diva do navodu, zaroven, jenze otazka je jestli dneska je dostatek her co potrebujou navod jak se vse zjednodusuje tak nevim driv se hra bez mapy nedala ani dohrat dnes? Ale jo dokazu si predstavit uzitecne navody na spousty her...
    • smejki
      Každej měsíc scvaknem sešívačkou tři herní manuály, prdnem na to logo Levelu a novej formát je na světě! #rock
    • GlaDOS
      Cha. Hraju hru, zaseknu se, Shift+Tab, na Steamu mám ke každé hře tucet herních průvodců, nějaký si otevřu a zase skočím do hry. Pohodlnější, než listovat papírem.
    • kubi-wan
      Návody? Dyť ty v dnešních hrách prakticky nejsou potřeba...
      To už by tam rovnou mohly bejt cheaty, který ti zlehčej už tak dost primitivní hry.
    • ucho
      tak to je hodně mimo. v době, kdy je návodů k průchodu hrami plný internet a v době záseku člověk hledá odseknutí právě na internetu, je návod v časopisu naprosto k ničemu a zbytečně zabírá místo...
    • Robotron3
      Návody? Sice jsem je kdysi v Excaliburech čet možná ještě raději než recenze, ale dneska fakt ne... Dyť se ty hry na easy hrajou sami *15* Navíc na youtube máš na všechno gameplay a videonávody...
  • Je to super! Drzte znacku. Papirak jsem si sice nekoupil tak 10 let... sorry, ale porad Vas ctu! GAMES/Hrej.....
  • Ty jsi neskutečný- ty si vybereš co se ti hodí a k tomu dodáš nějaká pomýlená fakta. 1.) neexistuje Martin Ludvík= neexistuje Level, Excalibur (oba založil) 2. Grygar + Pavel nemají kde začít + všichni ostatní kmenoví redaktoři. Prostě by to šlo úplně jiným směrem. Andrej by si časák nezaložil , v té době byl bez koruny. A mě nevysvětluj herni historii, znám ji moc dobře narozdíl od tvého chápání důležitosti Martina Ludvíka na české herní časopisecké scéně.
    • Robotron3
      Znám Martina Ludvíka z osobní zkušenosti, takže si myslim, že mám na to docela oprávněný názor, neboj... Zatahovat ho do jakéhokoli dnešního herně časopiseckého projektu by bylo čiré bláznovství, i kdyby to myslel dobře...
    • sakra, to mě lo být jinde,ale kašlu na to už ...
  • Ešte jedna osobná prosba na : " Les trois mousquetaires " - LEVEL. Nezabudnite prosím informovať, ako sa bude LEVEL predávať na Slovensko a ako sa bude dať objednať.
  • Jestli to nebude z poloviny o PC krámech a bude to hlavně o konzolích tak klidně budu kupovat jink nezájem.
  • Jestli to nebude z poloviny o PC krámech a bude to hlavně o konzolích tak klidně budu kupovat jink nezájem.
    • Konzole nikoho ze čtenářů Levelu nezajímaj.
    • to píšeš na gamepadu, že to posíláš dvakrát ?
    • Spades
      LEVEL vždy byl a bude o hrách, a pokud vím, tak hry jsou jak na PC, tak na konzole. Buď se s tím smiř, nebo si kupuj časopis věnující se čistě konzolím.

Pokud nedokážeš takový fakt vzít, můžeš jít doprd€le...
      • Hry mi nevadí to je jasný ty ať tam klidně jsou s tím počítám ale nějaký rozbory grafických karet procesorů a podobný kraviny ať si nechají. Stejně mám pořád možnost ho ingnorovat tak co? Koupím první číslo a podle něj se rozhodnu co dál. Jinak kéž by byly čistě časáky o konzolích brach bych hned bohužel je zrušily ty byly super.
        • Khanemis
          Ono překvapivě se u nás stále hraje převážně na PCčkách (nepočítám-li teď dnes masivní nástup tabletů a smartphonů, kde se hrají převážně stejně jen casual hříčky), takže není divu, že tu čistě konzolový časopis nemá moc šanci přežít.
  • No ty voley nejdřív jsem myslel, že je to apríl. Nechci být prorok, ale na tom proděláte i kalhoty kluci.
  • Fandím Vám. *3*
  • Inquisitor
    LeveL znovu po deseti letech určitě kupovat nezačnu, ale snad se zadaří a v nějaké podobě bude žít dál.
    • Proc chces, aby zil dal, kdyz ho kupovat nebudes?
      • Inquisitor
        Proč bych nemohl? Přece můžu někomu přát úspěch i když se na tom nijak nepodílím.
      • Nostalgic ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit