Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Takže si to logicky ujasníme. Změna ceny nebude, protože by o tom byli informování předplatitelé v tom dopisu pro ně. S přílohou nebo bez, ale s klíčem. To je jak prašť a uhoď. Pokud to budou kluci vydávat v řádech tisíců, tak náklady na lisování, obaly je minimální. Nejdražší je to licencování těch her.Malý formát to taky nebude, přeci jen chtějí, aby na trhu byly 2 časáky a to Level a Score, které si budou konkurovat.

A teď, co bych si přál já? Spíš indie hry a takové ty jak jim nyní s oblibou říkám "Grygarovky". Kvalitnější papír oproti tomu, co je teď. Na lepším papíru plakát (nemusí být oboustranný). Pokud tam musí být recenze, tak by bylo dobré je udělat "jinak" například přikládat druhou stranu mince od jiného autora (v případě, že by se jednalo o velký AAA titul). Více témat ze zákulisí. Ať už z výroby magazínu, tak o vývoji her. Hru jako klíč na digitální službu a dvd narvané trailerama ve full hd nebo obrázkama v printovým rozlišení (z poslední doby alternativní obaly Bioshocku. Přeci jen tyhle věci lidi semtam smažou než je vytisknou) včetně navrácení scének z Level TV. Jako marketingový tah bych dělal seriály např. deníky vývojářů atd. Šest čísel, šest částí. Možná bych se i zamyslel nad nějakým "obřím" obrázkem z hřbetu magazínu.

Přeju Vám hodně štěstí.

PS: Stačil "jen" konec Levelu a hned tu máme Drakena jako hosta *1*
    • Stejně to dopadne tak, že hry budou takové, které jsou i normálně free, a polovinu časopisu budou zabírat reklamy.

Ale pokud tomuhle zabráníte, tak bych vás respektoval ;)
    • Amylee.Anderson
      Já si myslim, že to s tou cenou tak jasné není. Nevím jak v tuto chvíli, ale z rozhovoru s Drakenem vyplynulo, že jak to bylo všechno narychlo, tak ještě najisto neví/nevěděli, jak to bude vypadat. Myslim, že až bude všechno jasný, předplatitelé se to doví....
      • Ronox
        Jo tak může se to ještě změnit díky té rychlosti, ale připadá mi to tak nějak logický, že by se o tom zmínili nebo aspoň napsali něco ve smyslu, že přemýšlí nad cenou. Pro mě nebude cena rozhodující. Kupuji si dvakrát měsíčně po dvou stovkách Marvel ultimátní kolekci, mám subscription na giant bomb a k tomu si pořizuji další "nerd" věci takže další dvě stovky by mě nevytrhly. Půjde mi hlavně o obsah, ale když slyším ta jména která jsou v tom zainteresovaná, tak se ani o ten nebojím :) Uvidíme až to vyšlou ven. Dneska kapitán Grygar tweetoval o hotové obálce a co jsem koukal na autora, tak doufám, že bude pořádně štýlová. Trochu bych si přál, aby ta první byla minimalistická. Bílé pozadí a polaminátovaný název LEVEL.
        • Amylee.Anderson
          Tebe dvoustovka nevytrhne, ale jak tak koukam na přání většiny tady, dvoustovka za čtení a hru, o kterou nemaj zájem, je moc.
          • bobsh
            Dvoustovku za fakt parádní a rozsáhlý čtení dám klidně, dvoustovku za průměrný čtení na nic moc papíře a s pár stranama (ano, mluvím o tobě, současná podobo Levelu) a hru, co mě nezajímá dávat nehodlam
        • janchor
          Komandére Ronoxi, obávám se, že je potřeba rozlišovat mezi tweetováním hotovejch faktů a prachobyčejnejch přání..
          • Ronox
            Já vím 140 znaků :/ každopádně jsem to bral jako fakt :))
  • Hlavně ne proboha mini formát. Hlavně to ne!
  • Kdyby level prodával dvě verze nebo upustil od CD a časopis stál pak do 100,- budiš... ale jinak si radči pustím games.cz zadarmo
  • Trisska
    Klídek lidičky, Level bude na 100% vycházet minimálně do února příštího roku, protože mám ještě 9 čísel předplacenejch. *3*
  • Dobré zprávy...držím klukům palce
  • Je videt, ze to mysli fakt vazne, kdyz se jim na dvd nove cisla podarilo sehnat Bioshock Infinite.
    • Don't be a trouba
    • A nechtěl bys k tomu PC verzi GTA V?
  • co takhle dávat do novýho časopisu nějaké soutěže o umělecké printscreeny z her a odměny třeba klíče na steam ?
  • jindra.veliky
    stejne si vetsina koupi jenom jedno cislo ze zvedavosti a pak level stejne chcipne

proste lepsi zustanou (score)

*5*
    • Nebuď směšnej!
  • jindra.veliky
    ale pokud by byla nejaka elektronicka verze za 49,- tak bych si ho mozna obcas koupil
  • Já vím, budu mít hodně mínusek, ale na to já kašlu...

Přijde mi to, jako důmyslný plán, který je dlouho dopředu vykonáván. Za jakých okolností Petr Poláček odešel z tehdejšího Levelu, to je věc, která má několik verzí - proč a jak se to stalo... De facto to působí jako "Tady mě nechtějí, udělám si to po svém." Máme zaběhnutý web, přetáhneme lepší - profláklejší autory a nyní vlastníme (byť soukromě) i kvalitní a léty zaběhlou značku. I tohle je názor, se kterým jsem se setkal a já vlastně nevím, co si myslet. Mě osobně se to jeví jako podraz na ty autory, kteří pro Hrej.cz a Level odvádějí kvalitní práci. Pokud je tedy pravda, že to netušili do poslední chvíle.

Navíc, co s nimi bude? Ano, mají svůj web, ale tak přeci, pokud by dostali nabídku, nejsou proti, jak je známo. Já teď řeknu něco, za co budu ukamenován, ale je to názor a buď s ním nesouhlasím a nebo reaguji opačně. Petr na mě osobně, poslední dobou působí tak říkajíc nespolehlivě. Je to možná dáno tím, že věci se sypou a takový člověk je obětí své práce. Mám strach, co z nového LEVELu vzejde...
    • bobsh
      Všude je to ale prezentováno tak, že bez zásahu Poláčka a spol. by Level uplně zaniknul, to mi moc nesedí na dlouho chystaný plán. Chápu tvoji nedůvěru, ale nehledal bych za tím podobné teorie, minimálně do doby, než uvidíme co z nového Levelu bude. Spíš bych se bál, že je to všechno až moc hurá akce a jenom prodlužování neodvratného konce, nicméně doufám, že se pletu i já.
      • zdeeneek
        To ja zase jeho neduveru nechapu - prodejnost Levelu se da volne zjistit na netu a je myslim znamo, ze byla porad nizsi a nizsi. Takze ukonceni Levelu ze strany Burdy neni asi zadny velky prekvapeni.
        Ze se nekdo rozhodl koupit znacku Levelu, ktera byla k mani - co je na tom konspiracniho?
      • Já už do toho nebudu tu zasahovat. Já v redakcích časopisu a na webu dělal, čili vím jak některé věci chodí a z částí má Aleš pravdu a z části ne. Čili uvidíme co z toho vypadne, přesně jak říkáš Ty :)
      • No vidím to stejně. dokonce Petr P. několikrát zmiňoval , že pro časák bez DVD neuzrál čas a dával příklad v Doupěti. Místní nadšenci včetně mě si ho koupí ,ale kdo ještě , to fakt nevím .
        • bobsh
          Ale tak od dob Doupěte přece jenom uběh už nějakej ten čas. V současnosti většina her, co se objevujou na DVD už dávno prošla slevama na Steamu (což je vyloženě záležitost poslední doby, cca 3 roky), takže se podle mě naopak změnšuje skupina lidí, co to kupujou jenom kvůli hře a časopis je víceméně nezajímá. Samozřejmě to chce úplně změnit přístup k dělání časopisu, jak už tu psala spousta lidí, ale věřim, že to nová redakce zvládne, protože sami asi cítí, že v současný podobě to pokračovat nemůže
          • Mohli by pozvat ke spolupráci Martina ludvíka *16* Rozjížděl už dva časáky :)
            • Robotron3
              Neschopnost Martina Ludvíka potopila Excalibur, to je fakt. Andrej a spol. chtěli Excalibur od Ludvíka koupit, protože se nemohli dívat na to, jak jde ke dnu a dělat si to po svém. Martin ale nechtěl a tak vzniklo Score. Někomu se nelíbí fakta? Pořád to jsou ale fakta... Poláček, Grygar... Nemají s Excaliburem nic společného.
            • A kolik časáků jsi založil a financoval ty Robotrone? Co jsi na začátku devadesátých let dělal? Bez Martina Ludvíka a jeho prachů by žádný Excalibur,LEVEL nevznikl. V polovině 90.let by se tu etabloval PC Gamer a Gamestar a to by bylo vše. Žádný Poláček, Grygar, Dobrovský.
            • Robotron3
              Přičemž jeden potopil díky své neschopnosti a druhý prodal, takže ho potopit už nestihl. *3*
    • ales.smutny
      Tak já se tedy ozvu, protože de facto nemám teď v Levelu ani korunku, ale celé jsem to sledoval a občas se nestíhám divit, co vzniká za hypotézy.

Moc nechápu konstrukci, že Petr něco připravil ("a mají plán". Je to absurdní. Levelu (bohužel, kluci tam fakt dřeli a makali) klesala čtenost a Burda ho nakonec odpískala. Konec. Finito. Proto mi naprosto nepochopitelná přijde úvaha, že to je "podraz na autory", kteří tam psali doposud. On Petr (a ostatní) Burdu k tomuto kroku nepřinutil a kluky o džob nepřipravil.

Stejně tak moc nechápu "navíc, co s nimi bude", jako kdyby tohle měl řešit Petr Martin a Draken... tohle je přece záležitost Burdy - a samozřejmě těch lidí. Osobně jsem byl v několika redakcích, které končily nebo byly radikálně transformovány, protože tahle doba je pro časopisy krutá, a vše je sbohem a bez šátečku... Ale Hrej zůstává, což určitě není málo, Zdeněk to zdůrazňuje jak může a přijde mi, že se tohle opomíjí (a těžko nad tím necítit lítost, ostatně známe se, pracovali jsme spolu).

Přijde mi, že se tu míchá páté přes deváté a vymýšlí konspirační teorie a zaměňují vydavatelství, redakce a nevím co ještě, aby z toho nakonec vylezlo spiknutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit