Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Můj první Level co jsem si koupil byl s recenzí na Diablo 1, leden nebo únor 97, pokud se nepletu. Ani se mi nechce věřit, kolik let už od té doby uběhlo. Jak budu mít nějaký prachy, tak hned předplácím, Level nesmí skončit.
-
kdyby obnovili minilevel, tak kupuju hned
-
Jsem čtenář obou časáků a musím napsat že jak Level tak Score píšou kvalitní články i když každý jináč. Mě se líbí oba styly a v tom bych teda zakopaného psa neviděl (proč se Level prodává mín) Viděl bych problém ve formátu a nekvalitu papíru v neprospěch Levelu + příloha plných her Score 4-5, Level 1-2 který stejně časem vyjdou i u Score. Krasný příklad ted Alan Wake! A ted moje představa: Líbil by se mi návrat minilevelu jako příloha občasný steam kod uvnitř třeba na indie hru nebo jiný občasný dárek jako slevový kupon či herní komix: ted je první díl Walking dead. Cenu bych si představoval max do 150,-. Jo a podle mého vydávat minilevel bez přílohy za 80,- by nefungovalo. Pokračovalo by se tam kde se skončilo: mladí si radši koupí krabku cigár či flašku rumu a staří už třeba nehrají. Chce to najít alternativu proti Score.
Každopádně držím palce staré gardě at se restart povede. -
Super Level jsem měl vždycky rád tet si ho budu snad kupovat ještě častějc.
-
yeah...tak to mě zaplesalo srdíčko, u mě máte předplatné zajištěno *14* jen tak dál kluci,držím vám herní palce !!!
-
Hlavne udelejte nejakou placenou elektronickou verzi. Nechat si posilat casopis do Skotska se mi moc nechce.
-
Drzim palce:)
-
Za mě rozhodně palec nahoru. Level jsem kupoval asi jen půl roku zrovna v období, kdy startovala Level TV, ale když dnes těma číslama prolistuju, je to jedna nostalgická bomba! :D Taky je milé vidět, že starejm pardálům evidentně není jedno, jak se jejich bývalému působišti daří a přeju vám brzké znovuproražení na trhu! :-)
-
me plne hry zase tak nevadi radsi mam doma placky nez virtualni vlastnictvi nekde na steamu. je pravda ze par her na steamu mam ale kdyz spadne nevadi mi to. mini level bych mel zase zpatky rad. konzole bych ozelel a vice clanku zamerenych na temata ktera s hrama souvseji + statistiky cisla atd.. snad chapete o co mi jde:) jinak kupuji level i score a rozhoduju se podle plne hry a obsahu. kazde cislo nekoupim kvuli cene 200kc ktera je na me hodne velka. clovek ma tech poplatku za mesic tolik ze to proste nejde jinak kdyz se tu resil vek me je neco kolem 30 a poctu si dobre jak v levlu tak ve score...u me opravdu zalezi o jake cislo se jedna
-
Bylo by super kdybych novy level nasel i na google play. Cisteny casopisy si uz nekupuju, bohuzel ani k nim nemam pristup, ale kdyby se prodaval elektronicky tak bych do toho bez vahani sel.