Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud to povede skutečně původní trio a vykašletze se na plné hry a smrsknete cenu do stovky tak si level začnu okamžitě kupovat neb mě nebaví pořádk oukat do monitoru.
    • jindra.veliky
      si porid tablet
    • Keyz
      A bude to velké jako Next Level. Nemá smysl tahat velký časopis který se nikam moc nevejde. Navíc na co DVD když lze dodat nějaký kód ke stažení. A vůbec hry jsou dneska levné, že snad nemá ani smysl je tam dodávat.

Bral bych pouze text + nějaké úvahy jako píše M. Rybka, aby se člověk i občas zamyslel.
      • Robotron3
        Co máte pořád s těmi úvahami? To je jak někde ve škole. *15* Chce to silnou oporu v české herní scéně. Aby tam psali články lidé, co o těch věcech vědí něco víc, než herní recenzenti, což je samořejmě i Rybka, ale to nestačí. Rozhovory, profily studií, kde co kdo dělá, i nějakou malou hru na mobily, všechno to, co tvrdili tolik let lidi z levelu, že to nikoho nezajímá a ani to nikdo neumí udělat. Časopis musí mít oporu i v distributorech, studiích, které uvidí, že to už není jen takové hraní si herních recenzentů, ale že je jim takový časopis k něčemu i dobrý a budou ho podporovat.
        • Keyz
          Tak já to bral čistě osobně. Recenzí je kopa ale kvalitního textu málo a Rybka vyčnívá na zdejší scéně. I když jak píšeš, je to pouze recenzent tak prostě dělá píše i něco jiného.

Například zahraniční odborné časopisy to mají skvěle udělané. Informují o novinkách, zhodnotí nějaký výrobek a je tam hodně rozhovorů, úvah, a dalšího textu které není recenze. Ale říkám, že to beru tak jak bych to rád viděl a nevím zda by to v ČR uspělo.
      • Tak když nosíš kabelku, je jasný že se ti tam toho moc nevejde. Normální lidi nosej baťohy. tašky přes rameno na laptop atd. a tam se časák standardního formátu vejde v pohodě. Jestli to bude malý jako Next Level, tak jdu od toho.
        • Keyz
          Například když to čtu někde kde sedí okolo lidi, tak se menší formát také hodí. Opravdu mám rád borce co si roztáhnou noviny přes všechny sedačky a čumí do toho a stejné tomu nerozumí.

I když možná má velký formát nějaká pozitiva i kterých nevím. Obrázky tam jsou hezčí atd. Ale mně jde o text, proto jsem zmínil i úvahy. Nejspíš nejsem cílová skupina dnešního levelu.
  • Tak ať dáte aspoň 500. Držím palce.
  • Khanemis
    Hmm, k Levelu jsem se už poslední rok nedostal, částečně z finančních důvodů, částečně proto, že většina mých nejoblíbenějších redaktorů je právě tady na Games.cz. Ale ty vzpomínky. A i ty plné hry byly super, mnohdy to byl dobrý způsob, jak se dostat k nějaké starší pecce (dnes je to už samozřejmě snazší jak dříve), i když problém byl v tom, že časem se prodávala už jen verze s DVD a ne vždy člověku výběr her sedl do noty a kupovat něco, co nebude člověk hrát za ty prachy, zrovna nemotivovalo.
    Na každý pád skvělá zpráva! Je vidět, že je pro vás Level opravdu srdcovka...a s vašima zkušenostma ho určitě postavíte zase na nohy:) Doufám, že na to budou ty patřičné finance, aby se to zase pěkně rozběhlo.
  • Level jsem kupoval od začátku tak do roku 2004. Jdu si pro zvědavost koupit 230 a koupím 231. Pokud by se povedla zmíněná verze bez DVD okolo kila s trochu "advanced" obsahem a hezkým grafickým designem tak bych si rád občas oddychl od obrazovky u papíru. A hlavně ne tu lesklou obálku co tady někdo zmiňoval. :) Držím palce.
  • GlaDOS
    Když už je tu tolik komentářů, tak se taky přidám. Nový Level bych si představoval jako ostatní bez DVDčka. Dvakrát třikrát do roka by Steam klíč na nějakou zajímavou hru byl pěkný bonus. Mohla by to být klidně nějaká zajímavá indie hra. Licencovat ji by mohlo být levnější a je jich tu velký výběr, takže byste se mohli zavděčit i těm, co neletí na retro vzhled.

K tomu obsahu. Časopisy mám velmi rád hlavně kvůli jejich osobitosti a samotným autorům. Vlastně to tak funguje i u webů. Proto si raději přečtu něco na Games, než na Zingu, kde vlastně ani moc zajímavých článků nevychází a když ano, jsou strašně neosobité. Proto jsem také kvůli infantilnímu humoru nečetl Score. Takže bych preferoval tématické články, pravidelné koutky redaktorů (Drdův koutek?), rozhovory s vývojáři (ty mi docela na webech chybí - není jich moc) a nějaké ty recenze a shrnutí zásadních událostí (co si budeme nalhávat, k časopisu to patří, ale vzhledem k internetu by to nemuselo zabírat moc místa). Ještě by se mi zamlouvalo vyhradit jednu až dvě dvoustrany na výběrové artworky. Vím, že na netu je jich mraky. Ale vybrat ty nejhezčí a dát je přes celou stranu či půl stranu na pěkný papír (kvalita papíru by měla stoupnou) jen tak pro potěchu oka, to by se mi líbilo. Ale co já vím, možná je to jen má úchylka.
    • Ty artworky, to je náhodou brilantní návrh! Jinak já doufám, že na sazbu a design ošéfujou Memoryho z diskmagu Bazooka
      • ringmancz
        artworky jsou v Levelu už pár let, pokud myslíme to samý
        • GlaDOS
          Vím, že tam byly. Ale nejsem si jistý, jestli i v těch posledních číslech. Tak či tak to byla dvoustrana s textem. Klidně bych to rozšířil na čtyři stránky a informační text dát jinde, nebo vůbec, ať neruší.
  • No jestli budete psat o Amize tak bych si to mozna i kupil jinak neni duvod :D
    • :D
  • MrSanta
    Moje troška, aneb Level jaký bych si kupoval.
    Žádná DVD příloha, žádné plné hry. Když už plná hra, tak formou klíče (Steamu, GOG) a jenom třeba 3 x za rok (jednu pod smrk, druhou na prázdniny a třetí náhodně třeba). Hlavně vybírat kvalitní tituly, nefrkat tam tuny plných her jenom aby bylo čím se chlubit na obálce.
    Kvalitní papír, formát klidně i jako měl MiniLevel. Za plakát na kvalitním papíře bych se nezlobil, stačilo by 3 nebo 4 za rok.
    Hodně tématických článků. Minulost her, herních studií, rozhovory s tvůrci a vůbec všeobecně pohled do zákulisí herního průmyslu. Co mi celkově hodně chybí je zabývání se finanční stránkou vývoje, prodané kusy, výnosy, náklady atd. I když je mi jasné, že se k tomu těžko dostává.
    Recenze - klidně menší počet, ale větší rozsah. Nezapomínat na vtipné recenze srač*oidních her *1*.
    Hardware koutek.
    Prostor využít hlavně na text, screenshotů je plný internet, nemluvě o videjích.
  • Spades
    Kdyby byl level bez DVD, a nabízel by obsah z DVD na webu, bylo by to daleko lepší. Navíc by si jej více lidí kupovalo, kdyby se nemuseli pokrývat náklady za DVD, popřípadě kdyby byl dražší, ale bez reklam a s více stranama, než poslední dobou...
  • holec89
    tak to vypada, ze si casak znova predplatim, doufam v lvl tv s drakenem
  • filias
    Takže v podstatě zpátky jak to bylo než jste šli do Games *15*
    • tohle fakt nechápu *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší