Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deever
    Nemá smysl obhajovat již mnohokrát vyřčené (malý formát za kilo, s možností digitální distribuce a bez plné hry). Rád bych jen dodal, že to bude pekelný úkol, ale nedokážu si představit nikoho jiného, kdo by měl vůbec šanci uspět, než tenhle tým.

Držím palce!
    • Nechápu proč nedali info Anastasovi nebo Ludvíkovi. Určitě by nějakou tou korunkou nebo článkem přispěli. Mohlo by se to pak jmenovat Level Excaliburu. Dvojslovné názvy jsou z hlediska marketingu úspěšnější.
      • Robotron3
        Ty seš dobrej blázen. Andrej na facebooku na to reagoval: "On ještě někdo čte papírové časopisy??".
  • Tushan
    do 50kč ne moc tlustej bez DVD ve velikosti mini levelu a šance že si ho koupím se mnoho násobně zvětší
    • Do 50kč? Tak to asi těžko. Já bych uvítal měsíčník, cenu třeba 99kč, bez DVD přílohy, nadupaný obsah.
      • Tohle bych si představoval i já. 99 Kč max, bez DVD přílohy, lesklá obálka, kvalitní papír, spousta obsahu. Jenže to by se onen časopis musel minimálně 2x lépe prodávat. Plná hra už zdaleka není ta největší položka při tvorbě časopisu.
        • Menttor
          To chtějí pisálci dneska 40k měsíčně, či co? :)
          • Pisálci (ti, co plní většinu obsahu čísla) ani ne, ale kmenová redakce už samozřejmě plat má. A minimálka to není ;)
  • Tak to je skvělá zpráva. Stará banda zase pohromadě. Jenom jak tady už psali mnozí. Žádné DVD, bez novinek, jenom tématické články, sem tam nějaká recenze a hodně indie her, protože o AAA si můžu přečíst na Games.
  • takových peněz co sem utratil za level časáky na základce=D
    • spoock
      Jo, na zakladce a chvilku i na stredni jsem to mel predplaceno, ale po boomu wifi jsem proste radeji tyhle penize investoval do rozvinuti jinych hodnot.
      DVD u casopisu jsou dle meho totalni zbytecnost a poukazuji na to, ze casak je jen priloha, coz je spatne.
    • Keyz
      Taky to stálo pěkný prachy. Pak si pamatuji jak přijel kámoš, ze Slovenska a čuměl, že zde máme Level levnější a strašně ho to štvalo *15*
  • Preed
    Drzim palce,ak to bude format bez DVD tak mate moje prachy :)
  • x_ander
    Zaznělo to tu několikrát, ale taky se přidám, ať jsme slyšet. Vykašlete se na DVD přílohy. Plné hry u časáku byly terno před deseti lety, dnes v době digitálních distribucí a s nimi spojených slevových akcí nemají smysl. Stejně tak kvůli rozmachu konzolí. Dema dnes už nejsou a trailery a podobné srandy si člověk stejně najde na netu. A něco jako Level TV bylo sice super, ale samo o sobě mě to nepřesvědčí kupovat časopis za 200+ Kč. Případně pokud budete trvat na přílohách, vydávejte i verzi bez přílohy, za rozumnou cenu kolem stovky a ve mě máte jistého čtenáře. A hlavně Rybku, toho musíte nechat, i kdyby se cokoliv jiného mělo proškrtat!

Každopádně přeju hodně zdaru a jsem rád, že Level bude pokračovat, ať už v jakékoliv podobě.
  • Děkuju.
  • Celkem mi chybí časák, kterej si můžu číst na hajzlu, tak snad se vám to podaří.
    • Tak to máš na hov*o :)
  • Dřív sem byl letitý předplatitel Levelu, ale poslední asi 3-4 roky už ne. Určitě si ale ze zvědavosti koupim první číslo novýho Levelu a pak se uvidí. Tablet nemam, dlouhý články na webu nějak nečtu, ale na hajzl by se nějaký čtivo hodilo. :)
    • PS: Jen časák bez přílohy pod stovku by byl fajn.
  • t3nk
    Lepší zprávu jsem si nemohl přečíst. Jdu to zapít. *5* WELL DONE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší