Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
S vědomím že jde o poslední kousek, jsem si level koupil. Při pohledu na poslední stránku zvanou nextlevel, která byla uplně černá, jsem zamáčkl nostalgickou slzu.
A ono nic. :D
Držím vám palce kluci a slibuju že se polepším a že si minimálně 2 čísla do roka koupím.
PS: Díky za ŽIVÍ MRTVÍ. Nevěřil bych, že mě bude bavit číst něco jako komiks -
-
Kubo, máš v tom hokej. Děkuješ na špatném místě, 230ku (včetně komixu) připravovala původní redakce, tady odsud s tím nemá nikdo nic společného *3*
P.S: Není zač ;) -
-
Jaj
Snad se mé díky k nim dostane. Ale s držením palce jsem tu snad správně ne? :D
-
-
-
Jelikoz na informace o hrach je na netu asi milion webu, tak dle me je forma casopisu na prd, leda, ze by v nem vznikaly tematicke clanky, rozhovory, apod. Jeden z duvodu, proc si radeji koupim casopis o filmu nez o hrach.
-
Uff vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo dopadnout takhle skvěle. *4*
A když vidím tu elitu...perfektní v lepších rukách to být nemohlo. *3* -
Okamžitě předplácím!
-
Level je kultovní. Inspiruje-li se formátem měsíčníky National Geographic a Forbesem (příklady česky vycházejících časopisů) má šanci prosperovat i v dnešní době.
-
No drzim palce hosi, ale jste magori. :D Aspon osekejte cenu o DVD a plne hry, ktere jsou v dnesni dobe internetu uz trochu zbytecne. Kdyz se Vam to podari vydat za rozumnou cenu, tak si to i koupim.
-
-
Bych si dovolil typnout, ze DVD (a hra) na tom stoji zdaleka nejmin. Rek bych, ze vuci cene casaku jako takovyho to bude v nejhorsim 1:1 ... ale 2/3 z ceny je distribuce a prodej. Pocitam, ze pod nejakych 30Kc marze prodejce rozhodne nejde, a pak jeste ten, kdo mu to doveze (dalsich 30Kc) a ten, kdo to skladuje(dalsich 30Kc) ... zbejva kilo, za ktery se to musi vytisknout, musej z toho dostat autori, ... takze na placku moc nezbude.
BTW: Stejne bych cekal, ze u potencielne posledniho cisla bude aspon nejaka bomba hra ;D.
-
-
Autoři časopisu "Můžete se tak těšit na Michala Rybku, Radka Friedricha, Aleše Smutného, Pavla Dobrovského, Lukáše Grygara, Dana Vávru a mnohé další" viz http://www.eurogamer.cz/articles/rozhovor-s-ondrejem-prusou-o-restartu-levelu
-
-
Srandovní, že se o tom člověk víc dozví na Eurogameru, než na games *15*
edit: Takže jsme se z rozhovoru dozvěděli, že Draken koupil Level z nostalgie a vůbec nemá žádnou představu, jak by měl časopis teď vypadat, a jakým způsobem ho zachránit, aby o něj byl opět zájem. Teprve to teď bude zjišťovat, ale přitom slibuje, že se vydávání levelu o moc nezpozdí. To mi přijde jako docela mimo akce. Podle mě možná nebude DVD příloha, bude to stát míň, ale jinak se nic nezmění, a kvalita obsahu těžko pude výš, než byla dříve. Vidim to tak na čtyři čísla... (rád se spletu) -
-
Jo, mám z toho rozhovoru stejný pocit. Nezbývá než napsat to, co už jsem jednou napsal. Doufám, že Draken ví co dělá.
-
-
-
zvolte formát ala miniLEVEL bez zbytočných príloh a pod. a máte doživotného predplatiteľa :)
level, časopis mého mládi :) -
Hmm takže Level bude vlastně indie magazín?
Btw ... co elektronická verze? Že bych si to stáhnul např na tablet a nemusel se probírat hromadou papíru? Kdysi sem měl skoro kubík Levelů a Score, ale dospěl sem a muselo to skončit v poplenici. A kdybych si je měl znova kupovat tak po přečtení je vyhodit by mě trhalo srdce. -
-
Tiež som toho mal na plné skrine, DVD ešte ostali. Časák v mini-verzii + tablet verzia pre iPad by bola super, predplatil by som si to !
-
-
podle toho co říkal Martin Bach a Zdeněk Princ bys patřil mezi menšinu, která by časopis nezachránila
-
-
-
Kurna, modlim se at je to neco ve stylu Next Levelu - levnej casak bez prilohy. Po par letech bych si zase mohl predplatit casopis o hrach.
-
-
přesně tak, docela by se mi líbila nějaká budgetová varianta bez zbytečných DVD s deseti plnými hrami každý měsíc, za většího přispění čtenářů svými články resp. recenzemi
-
-
hráči sobě :) ostatně kdo dnes čeká měsíc na nový výtisk časopisu, aby se mohl dozvědět o měsíc starých novinkách, když po internetu se vše rozšíří během několika hodin maximálně
-
-