Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Doufám, že se podaří přitáhnout i Lachtana, u jeho recenzí jsem občas řval smíchy.
-
Niekto písal že by ste sa mohli cestou Edge - padla mi slza nostalgie. Neviem či to bol Jan Herodes, alebo niekto z grafikov, ale tak 10 rokov dozadu spomínali Edge ako inšpiráciu pre Level.
-
V prvni rade dekuju za zachranu, Level bych si znovu zacal strasne rad pravidelne kupovat, moc doufam, ze bude proc *4*
A za mne..uvital bych vic odbornych game studies clanku, temat, rozhovoru, uvah a zamysleni nad tematama z herni branze, reporty z konferenci a akci a tak. Klidne i nejaky clanky z oblasti vyvoje, myslim ze by si to naslo sve obecenstvo. Recenzi je na netu habadej, stejne jako obrazku a preview. Hlavne at se to dobre cte, kuci. A prvni cislo si kazdopadne urcite koupim.
Drzim palce! *3* -
Nečetl jsem LEVEL dobrých deset let, ale přeju vašemu úsilí hodně zdaru a spokojené čtenářstvo. *4*
-
-
Si ho radši pak kup, místo těch nicneříkajících plků na netu.
-
-
Na, tady máš koláček: O, hezky si pochutnej a mysli na samé příjemné věci. *4*
-
-
-
Hlavne zajimave a kvalitni clanky,ktere na netu moc nebyvaji - napr zakulisni info o vyvoji her, rozbory novych technologii spojenych s hrami, zajimave uvahy a rozhovory...i papir ma dned sanci, treba forbes,21.stoleti atd jsou casopisy,ktere si budou lidi kupovat nezavisle na internetu. Cena ale nesmi presahnout tu stovku. Vetsina casaku se pohybuje kolem 50
-
Level jsem pravidelne kupoval asi 12 let. Posledni tri roky uz si ho jen nahodne pujcuju. K navratu mezi predplatitele mne premluvi jedine zkvalitneni papiru, cena kolem 100-150kc (klidne na ukor snizeni poctu stran a absenci DVD bonusu), format uz rozhodne nezmensovat, uz ted je to takovej skoro srandokaps. Ale srandokaps bez humoru. Takze omladit redakci nebo jeji mysleni a zamerit se vice na mladsi hrace, protoze posle roky recenzim chybi trochu stavy a zabavnosti.
-
-
o papir asi nejde ... ale ted sem si vzpomel, (jestli si pamatuju dobre, moh bych se podivat) ze "predplatne se obnovuje automaticky" => pro me automaticky indikace podrazu. kdyz si totiz neco objednam na rok, ocekavam, ze to bude na rok ... a ze mi mozna pred koncem toho roku prijde nejaky info typu "pokud mate zajem ..." ne ze na to zapomenu a pak po me bude nekdo vymahat litr + 10k naklady + 100k uroky.
-
S tím zaměřením na mladší hráče bych brzdil. Ti už mají své Score a to zrovna nemá formu, která by se mi líbila.
-
-
Držím palce, asi budou min. 3 ks sleepless *4*
-
Ja mam jen jeden dotaz, zapoji se nejakym zpusobem i puvodni redakce?
BTW: Kdyz jsem s touhle ted uz potvrzenou spekulaci prisel na chatu hrej.cz, tak to vsichni odmitali. A ted to tu mame :) -
Není nad to když někam jedu na delší cestu vytáhnout časák a číst si.
-
-
Ale musí to mít češtinu *1*
-