Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Modlím se za časopis bez DVD za rozumnou cenu (kolem stovky). V každém čísle nebo alespoň občas s nějakým malým bonusem (indie steam key, menší tištěná příručka atd.) To bych si vás kuci i předplatil :)
-
Trochu nechápu, že lidi, kteří tvrdili, že papírovým časopisům odzvonilo a už to nemá cenu, najednou koupí Level. Co s nim budou dělat? Z nostalgie snad? Ale jinak ať se daří samo. *3* Je ale srandovní, že lidi, co dělali level a hrej, pak přešli na games a nedělali už level a teď si vezmou level zpátky, takže mají oboje, web i časák a hrejáci... Chudáci *2*
-
-
Jo taky jsem si až dodnes myslel, že místní parta vyznává tento názor. Ale kdoví, třeba chtějí změnit formát časopisu natolik, že to Level postaví opět na nohy.
-
-
BEZ DVD!!!! S cenou do 100kc a velikost formatu bych klidne zmensil na A5 nebo nejakou tu special velikost jak ma National Geographic, (abych si ho v praci mohl nepozorovane pasovat na hajzl :D ), hodne rozhovoru se zajimavima lidma a misto toho DVD s hrama co me nezajimaji bych bral vasi spolupraci s nejakym hernim eshopem a v platku nejaky ty slevicky a akcicky na nakup her co me zajimaji. Jinak si pockam na prvni cislo jak se toho chopite kluci a pak popremyslim o preplatnym. Ale kazdopadne vam drzim palce, LEVEL jsem mel vzdy rad ale ta cena byla proste vysoka.
-
páni zožente ešte čočíka, fridricha a nech tam ide aj dobrovský s rybkom a parta je znova kompletná, som rád že je aj Draken späť :):)
-
Nejzasadnejsi pro me je.
a) kdo bude LEVEL psat a kdo tomu bude sefovat a za
b) jestli se nejak zmeni koncept, posledni leta jsem LEVEL nekupoval, tak nevim jak to presne bylo, nejvic se mi ale zamlouval ten starsi tak z let 1997-2004, tedy recenze na PC a okrajove i par her na konzole.
c) cena a s cenou i souvisejici prilohy DVD a plnych her (jejich absenci bych uvital, v dnesni dobe je to zbytecnost) -
Papierový časák som v ruke už dlho nedržal, nový LEVEL BEZ DVD a za normálnu cenu so starou partou predplácam okamžite! Splň sa, sen krásny!
-
Prosím buďte bez přílohy, prosím! Jde mi o čtení, o názory lidí v redakci, o články, recenze, DVD mě s prominutím nechává chladným :/... A pevně věřím tomu, že rozhodně nejsem jediný :)
-
prosim vykaslete se na celou dvd prilohu,vykaslete se i na novinky a delejte jen casopis s tematickymi clanky a recenzemi,dejte cenu kolem 100kc a budu si to pravidelne kupovat i ja,ja konzolista.
-
-
Já si myslím, že tohle je opravdu správná cesta... zlanařte pěkně Vávru, Rybku, zkuste vytáhnout lidi, kteří se nebáli psát úvahy atd... Možná Bludr, co? Pokud by byl nový LEVEL víc o názorech, úvahách, článcích, atd... tak do toho určitě jdu taky
-
To je nereálná představa.
-
-
Kazdopadne drzim palce, jen doufam, ze se nejak nezhorsi vase vztahy s byvalou redakci. I Na hreji je fajn parta. A na planovane zmeny se tesim, dost by me zajimalo, zda me po letech nalakate opet si koupit nejakej herni casak. Doufam ze vite co delate :)
-
-
S klukama z, nyní už tedy bohužel bývalé, redakce máme vztahy v pohodě. Vidíme se, komunikujeme spolu, poker spolu hrajeme a mě osobně dost mrzí že si to teď, ne vlastním zaviněním, vyžírají. Ale to je život, jak praví otřepaná leč pravdivá klišé hláška.
-
-
Staré redakce je škoda, kluci se opravdu snažili. Bylo by hezké, kdyby dostali nějaký prostor, minimálně v prvním díle na nějaké vyjádření :/
-
-
Osobně jsem to vnímal takto: 20.4. (sobota) jsem napsal preview na FIFA 14, 21.4. (neděle) jsem pracoval na recenzi Pressure, 22.4. (pondělí) jsem sepsal recenzi na Warframe + zkompletoval zbylé články (výběr z několika set vytípaných screenshotů, popisky, dodatky, infotabulky, piche apod.), abych vše stihl do noční uzávěrky odeslat. Povedlo se, byl jsem happy.
25.4 (čtvrtek) dorazil od šéfredaktora e-mail o konci Levelu... -
-
Recenzie na betu hahahaha good one.
-
-