Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Je mi trochu líto staré redakce, ale co už.
Jinak, PRYČ s DVD přílohou. V dnešní době je naprosto zbytečná. Cena nasadit max. stovku a máte vyhráno. -
Jo, jak tu chlapci už navrhovali...cena 99kč, bez DVD a budu uvažovat i o přeplatném. Takový 21. století ale o hrách, to bych si pošmáknul :-D
-
-
zrovna 21. Století mi přijde jako vědeckej Blesk
-
-
Klasický populárně-naučný časopis, srovnávat ho s bleskem je mimo mísu. Samozřejmě osvícenému intelektuálovi jako jsi ty, který čte Hegela na záchodě, to asi moc nevoní :)
-
-
21. století jsem prolistoval jen párkrát, ale to, co jsem od RF HOBBY viděl trochu víc, hlavně jejich historické časáky a speciály + Z&N (zbytek je čistej bulvár už od názvu), ve mně vzbudilo dost podobný dojem, jako má z 21. století ringmancz.
Když budu konkrétní, třeba Epocha je z většiny typický bulvár, akorát se tam propírají skandály z dob minulých :). -
-
Na epochu sere pes, ve 21. století jsou možná trošku přemrštěný titulky, ale prostě zajímavý to je, informace jsou seriózní a srovnávat to s bulvárem je teda hloupost. Teď už mě prosimvás přestaňte jeb@t...
-
-
Ok, výjimka zřejmě potvrzuje pravidlo, já s tím nemám problém :).
-
-
-
mně to teda přijde, že je víc populární než naučný. na obálce škaredá ilustrace, k tomu obří titulky a když jsem si přečetl článek, tak jsem se vlastně nic nedověděl. ale pokud to někoho baví, tak proč ne
-
-
To jsi si četl spíš nějakou inzerci, ne? :-D Všechny články, které jsou obsažené v tom časopise NESOU nějakou informaci už ze své samotné podstaty, takže je NEMOŽNĚ "vlastně se nic nedovědět".
-
-
-
-
-
Elektronická verze pro Android/tablety/čtečky to bych si nechal líbit.
Upřímně, jak psali ostatní, hlavně bez DVD. Doby, kdy jsem si kupoval SCORE z velký části kvuli těm super plnejm hrám už jsou trochu pase.
PS: Nebo klíče pro STEAM jak tu někdo psal. To by bylo taky perfektní. -
-
kedze tieto blbosti stoja 10-15 eur tak si to vyberam len podla hier clanky su bonus k tomu
-
Taky jsem pro Steam klíč. Ani by nemusel být pravidelně. Tak jednou až třikrát do roku s nějakým zajímavým titulem. Pokud by to přesto mělo zvýšit cenu, tak i bez něj bych se obešel.
-
-
Držím palce !!! Bude aj LEVEL TV ? *3*
-
Level bez DVD ve stylu next level s klasickou partou je ta nejlepší volba kterou kdy kdo může udělat
-
Level jsem si nikdy nekoupil a i jeho zánik/nezánik jde mimo mě. Ovšem nedovedu si představit, že by chlapci z games.cz dokázali tyto dvě věci oddělit. Obávám se, aby to tomuhle webu spíš neuškodilo....
-
Vyrůstal jsem na Score, tak snad umřu na Levelu.
-
Tady kazdej pise jak si casopis kupoval pred deseti lety a jak si jej zacne kupovat pripadne dozivotne predplacet hned jak bude za 100 korun a bez DVD.
Ja si jen rikam ze cas nevratis a co bylo pred deseti lety uzasne a originalni pro dvacetileteho kluka uz dnes nebude aktualni pro tricatnika co si mozna stihl poridit rodinu a ma uplne jine starosti.
Takze i kdyz bude Level za 100 tak si ho vetsina koupi jednou,zanadava ze uz to neni ono a Level bude tam kde byl -
-
No založení rodiny v současný době zrovna nefrčí, nejvíce hráčů má údajně 30+ let a je tu asi největší kupní síla. Záleží s jakým formátem přijdou, prodeje klesají, protože se nedokázali přizpůsobit trhu.
-
Souhlas. Mimochodem, já tu starou gardu zas tak moc neznám, tak jsem si přes internet dohledal některé jejich texty. Třeba právě Drakena na www.oldgames.sk... A popravdě moc nechápu, proč jsou z něho všichni tak odvaření. Když si otevřu poslední Level, 90 % textů je srovnatelných. A takhle je to i u většiny dalších "velkých" autorů. Aspoň z mého pohledu. Tak jedině, že by to nebylo kvůli textům. Nevím. Jediný, jehož texty mě na první dobrou zaujaly, byl Anastasov. Teď trochu lituji, že jsem jeho éru nezažil, protože se u těch textů chlámu i teď. I když je to spíš obecně o pisálkovským umění, než že bych se o té hře něco dozvěděl. *5*
Zkrátka a dobře, podle mě je ta aura vyvolána jen dobou. Něco jako že tenkrát byl lepší chleba, hrušky, tak byly i lepší texty v herních časácích. -
-
Tenkrát hlavně nebyl internet...
-
-
To je samozřejmě další věc.
-
-
To je hlavní věc.
-
-
-
-
To si nemyslim. Tistenej casopis ma, aspon pro me, zvlastni kouzlo. Ale kupovat si ho za 300 s prilohou, ktera me nezajima (vetsina video obsahuje je na webu, plny hry jsou stary, hry ktery uz mam nebo me nezajimaji a nechci je ani zadarmo) se mi nechce. Nepatrim ale mezi ty, co prohlasuji, ze si ho budou okamzite az do konce zivota kupovat. Koupim prvni cislo a uvidim jestli se mi to bude libit.
-
-
Poslední "papírák" co sem kupoval byl NextLevel a dost mě mrzelo, když skončil. Takže pokud se bude novej Level aspoň z 30% (ideálně z 50%) obsahu věnovat konzolím, tak ve mě máte jasnýho předplatitele. PS: O plné hry nemám zájem, chci jen kvalitní časopis o hrách a dění okolo.
-
-
Mě naopak s*alo že tam motali konzole, v té době jsem Level přestal číst..
-
-
Já teda úplně tak nějak nechápu tu všeobecnou negativitu vůči papíru. Ano, internet je flexibilnější, rychlejší atakdále. Ale třeba časopis Pevnost si nedávno prošel podobnou resurekcí, přičemž od tamních lidí vím, že neprodělával před ní, a zřejmě neprodělává ani po ní - jde jen o to, že velká vydavatelství nejsou zrovna v extázi z toho, že nebyl hromsky výdělečný, tak se rizikové akvizice zbavili a prodali ji fanouškům (redakci), které šul nul budget vyhovuje. Pokud se většina obsahu outsourcuje, časopis bude stát hubičku a nebude se bát nějaké ty zasvěcené texty vysvětlovat i pro nehráče (tj. hodně, hodně retra), tak rozhodně není bez šance, aby se zaplatil a zároveň šlo o kvalitní čtení do vlaku, metra či na záchod (což není negativum!). Indie, lidi, indie!
-
-
Taky to nechápu...papír má svoje kouzlo. A kouká se do něj mnohem příjemněji jak do displeje. Stále ještě vytahuju pravidelně své staré levely a čtu je stále dokola, a vůbec nevadí, že jsou tam staré hry a neaktuální hardwarová sekce. Je to dobré osvěžení paměti a inspirace i pro dnešek
-
-
Papír má hlavně i svoje výhody, které internet/elektronika ze své povahy mít nikdy asi nebudou. Je to "full meal", koupím jednou a můžu číst dny různá témata, nemusím proklikávat; je to pasivnější příjem, neruší mě při něm Facebook a hyperlinky (což může být někdy výhoda, někdy zase nevýhoda, záleží na obsahu). Zmíněnou Pevnost miluju, protože ji stačí koupit jednou za měsíc a přestu si jak s odstupem zhodnocené novinky a krátké recenze, tak i témata nebo úvahy redakce; je to osobnější než web. To neznamená, že má papír zlatou budoucnost nebo tak něco - rozhodně ale nezanikne, stejně jako televize nezabila kino a nebo rádio nezabilo písmo...
-
-
No do prognóz o budoucnosti papíru bych se nepouštěl, i když je pravděpodobné, že v určitých formách se jistě udrží (jestli to budou ale zrovna zájmové časopisy je těžké říci). Nicméně souhlasím, že papír funguje úplně jinak. Člověk na začátku "vyzobe" jen ty nejzajímavější články a potom čte další a další, až zjistí, že přečetl úplně všechno, i to, co ho zezačátku tolik nezajímalo. Funguje to i dobře k rozšiřování obzorů. Na webu uživatel většinou stále jen vyzobává obsah, který ho zajímá primárně, protože další brzy přibude, případně skočí snadno na jiný web, u papíru ten luxus není a přitom to paradoxně umožní člověku vyskočit z vlastní rutiny.
-
-
-