Přejít na výpis diskuzí
Mamutí video ukazuje mnoho věcí z The Elder Scrolls Online
8.11.2012 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
Opravdu málokterá hra dokáže stratit moji pozornost v den oznámení. Těmto klukum se to povedlo a tohle není trolling. Neoriginální nezajímavý koncept, kopírka hloupého wowka, špatná pověst po Skyrimu a Falloutu 3.
-
-
Jde vidět, že o hře víš úplný kulový, když můžeš vědomě napsat takovou blbost - cituji: "kopírka hloupého wowka". *7* *7* *7*
-
Jo taky mě TES jako MMO vůbec nezaujalo ... pokud totálně předělají sysém na kterém fungoval TES a nechají jenom méno tak proč to hrát?
-
-
tak kopírka WoWka to určitě nebude, spíše bude kombinovat jiné uspěšné MMOčka a k tomu prvky z původních TES, takže by to mohlo být zajimavé
-
-
No uvidíme ... já to asi zkusím, přee jenom značka TES pro mě celkem dost znamená ale bojím se aby z toho nakonec ta kpírka nebyla.
-
-
-
-
"It's not about what I'll do next, it's about which I'll do next"
Pak je jasný, proč Skyrim vypadá tak, jak vypadá. Zlatej Morrowind. Tam si člověk nabral quest, šel a dodělal ho. Žádný vyrušování, odvádění pozornosti nebo nechutný se vnucování ze všech stran. Ve Skyrimu člověk nabere quest a než ho dodělá, tak má 20 dalších. Celej deník pak není vůbec deník, ale obrovskej seznam nesplněnejch questů, kterým než se hráč probere, tak nemá absolutně možnost pamatovat si jakýkoliv souvislosti - kdo mi ten úkol dal, proč to po mně chtěl a o co se vlastně jedná... Chybí tam jakejkoliv náboj nebo větší smysl. Prostě klikám v menu na questy a jdu za šipkou. O tom, že hodně z nich jsou nedotažený a nepromyšlený blbosti radši ani nemluvit. Jako když jsem v Ivarsteadu řešil záhadnýho ducha. "Záhada" vyřešena za 5 minut a našel jsem u toho zamčený dveře - ty, co se otvíraj těma pařátama. Vrátím se za hostinským, ten se mi omluví, že toho moc nemá, ale abych si za snahu vzal alespoň tady ten zlatej pařát vykládanej diamantama, co našel *1* Když opominu, že ta věta absolutně nedává smysl, hádejte, kam ten pařát pasoval *3* Bohužel to je dost obvyklej případ...
Kdyby se radši vykašlali na onlinovku a udělaly pořádký TES. Nepřeplácaný, vybalancovaný, s inteligentními questy a fungujícím světem. -
-
Velice trefné +1
-
no ja som nemal žiadny problém s tím že dostane veľa questov vždy som robil hneď to co som dostal nemal som veľa questov ostatné aj tak som vypol. no a morrowind mal takisto dosť chýb a nevybalancovany
-
-
To jo, a taky nejstupidnější bojovej systém, co jsem kdy viděl a tunu bugů k tomu. Smutný je, že i tak podlě mě dost citelně převyšuje Skyrim, natož pak Oblivion. S grafickými mody rozhodně stojí za zahrání i dnes.
-
-
morrowind když vyšel tak se mu rikalo offline mmorpg. Takže se online do tes snad hodí. Ale ani nevím proč sem na to alergickej. Možná že je to zas další fantasy a že na plnou hubu rekli ze to ma byt kopírka wow.
-
-
Na mě je to málo barevný
-
-
Na mě až moc. Věc vkusu, ale barvičkama jsou vesměs všecky mmorpg přeplněné. Nechal bych to stejně ponuré jako Skyrim.
-
-
on to myslel ironicky ;)
-
-
-
Proč kurňa nejde maximalizovat to video, pořád abych lezl na youtube. To tady rovnou házejte jen odkazy a ušetřim si nervy !!!
-
-
a ja som mal ešte tak že najprv celé muselo nastreamovať až potom pustilo, nie že regulovať apod.
-
-
Musím uznat, že design prostředí vypadá pěkně a soubojový systém může být celkem příjemnou změnou. Ale jinak mi to přijde děsně generické a nijak nevybočující...
Snad kdyby PVP opravdu podporovalo stovky hráčů. Na druhou stranu i kdyby engine takové davy zvládl, mohou zážitek úplně zprasit herní mechaniky... -
No nevím ,mám smíšené pocity. Já doufal že soubojový systém bude jak ve Skyrimu. Už jak na to video koukám tak je tam na mě moc barviček. Chtěl bych první mmorpg kde když třeba firebalu uhnete, tak mu fakt uhnete a ne, že za vámi poletí za roh. To samé meele souboje - proč neuhnout máchnutí meče, vletět oponentovi za záda a trošku mu potunit páteř. Defacto bych akorát do Skyrimu nacpal multiplayer + potřebné featury a rozšířil herní svět. Řeknu to narovinu - to tupé sázení skilů typické pro mmorpg už mě sere :) Můj názor, nekamenujte mě.
-
-
pokud se nepletu tak v Tera online muzes uhnout fireballu i utoku mecem
-
-
No jak jsem tak koukal na gameplay, je pro mě prostě ten systém soubojů ve Skyrimu pořád lepší :) Je to těžký, nikdy se nejde zavděčit všem, a bohužel pro mě, mase se pořád víc líbí konzumnější styl.
-
-
-
Určite budem sledovať vývoj, ak by nedali mesačné poplatky ale napr. ako guild wars ze uvodny poplatok a potom nejaky doplnkovy obsah tak by som si to kupil minimalne ako dobru prilezitost si prejst svet od zaciatku dokonca ako v daggerfalle, akurat v grafike Skyrimu co potesi kazdeho
-
svet ze kteryho muzou tezit maj pripravenej, ale jak se poperou s enginem (ty jejich zabery ze hry aby to vypadalo na efekt muze udelat kazdej) a jejich neduhama co kazdej dil elderu provadeji znovu a zase (dost bodu z vavrovyho clanku co se mu nelibi na skyrimu) se ukaze az casem.. aby to zase nebylo dalsi mmo co zabavi 2 mesice a po roce bude ftp (zaslechl jsem swtor?)
-
Na jednu stranu napisete, ze vam vsechny tyhle stejny mmorpgcka zacinaj trochu vadit a na druhou napisete "tak snad to nebude tak, že vzít do pazour může kdokoliv cokoliv".. proc by proboha nemohl mit kouzelnik mec O.o? I Gandalf mel krome hole mec, ackoliv to byl celkem na nic kouzelnik :D..
Nicmene si myslim, ze to bude udelany jako Skyrim a o to je to zajimavejsi.. Jasne, ze nakonec clovek sahne po holi, protoze mu da + to a to, ale to, ze bojovnik nemuze vzit do rukou hul a kouzelnik zase luk, mi prijde zbytecne smesne zpatecnicky. -
-
Já myslím, že ta věta je myšlená tak, že doufají aby i ostantní zbraně měly využití. Aby sice nešlo vzít i ten meč, ale člověk nezjistil že takový meč je totálně k ničemu.
-
Uhm...což takhle si to souvětí přečíst celé? bez toho je porozumění psanému textu vždy obtížnější a věci se ztrácí v překladu...
"...tak snad to nebude tak, že vzít do pazour může kdokoliv cokoliv, ale výhodné bude mít u mága jen hůl." -
-
Samozrejme jsem to pochopil, proto o tom mluvim, ze to z toho logicky vyplyne, ale porad nechapu takovejhle, budu se opakovat, zpatecnickej nazor.
Viz Skyrim, battlemage uplne bezne a nemusi z neho bejt hned sumar, kterej si bez hole neskrtne..
Edit: a promin, ze nekopiruju cely clanek, jsem zvyklej z for, ze staci jen kousek (tzn. clovek bude vedet, o cem mluvim).. samozrejme tim nemyslim jen danej usek, umim cist *6* .. -
-
Tady souhlasím s Alešem. U Battlemaga ve Skyrimu je celkem jedno, co máš v ruce - zbraně nemají statistiky výhodné pro to a to povolání (povolání tam nejsou). Navíc v SP hře si člověk často odpustí i nějaké to tabulkové zhoršení za cenu stylovějšího vohozu, zatímco v MMO už je to problém větší. Už např. proto, že na tvé odolnosti/léčících schopnostech/výšce zranění závísí přežití spoluhráčů.
Pokud by tedy TES online bylo postavené tak, že mág může vzít do pazoury kde co, ale pouze hole mu budou dávat bonusy k jeho primárním vlastnostem, je chvástání autorů dost mimo... -
Já bych zkusil větný rozbor, protože v tom souvětí říkám opak...;)
Zkráceně - Líbí se mi, že to tam chtějí dát, ale obávám se, že to půjde, ale funkčně výhodné bude jen to "klasické" ;) -
-
Jasny, uz vidim, co myslis, omlouvam se za narknuti ze zpatecnictvi :D..
Nicmene po nekolikatem precteni CELE vety z ni bohuzel neni uplne jasny, co si tim chtel rict, coz zpusobilo tuhle moji dezinformaci :)..
-
-
-
-
-
funguje někomu to video?
-
-
bez normalne pres zdroj na bethblog.com a tam je to hned na prvni strance..
-
Uplně bez problému ...
EDIT: Já tam ten link prostě nedostanu *16* -
-
ty asi neumíš moc vkládat odkazy že jo?
-
-
No vypadá to, že ne ...
-
-
-