Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je jediny, s cim jsem ted spokojenej, s control, protoze jsem si ho vybral jako reseni dohrani serie me, a ted mi vychazi jasne nejlepsi (v ramci mych zameru), organici se muzou rozvijet a ja si sednul do kresla poloboha *14*
  • Tak ja taky pridam svoji trosku do mlyna. !!!!POZOR DALE SPOILER!!!!

Z puvodnich koncu mi vstavaly vlasy hruzou na hlave, protoze v nich bylo celkem dost patrne videl zniceni systemu mass relay. To pro me byl docela problem a z nesmyslneho blaboleni svetelkujiciho ditete jsem vybral syntezu, s tim, ze vsichni budou mit nejvyssi sanci na preziti.

Asi si to kazdej neuvedomuje, ale v ME < 3 bylo celkem jasne receny, ze nikdo nema moc tuseni jak mass relay fungujou, natoz jak je stavet. Takze pokud by zmizely, tak je to jako kdyby nam zmizly vsechny samohyby. Zeme je bez moderni dopravy potravin schopna uzivit tak maximalne 3 miliardy ze 7 lidi! A ve vesmiru je to jeste horsi, protoze na zemi pro sobestacnost staci puda a nastroje. Ve vesmiru neni jistej ani vzduch a teplo. Prima reseni co, zachranim galaxii pres znicenim, ale vitezstvi nas 50% vyhladi a zbytek posle zpatky do doby "kameny".

V EC DLC je to se syntezou o hodne lepsi. Zmizelo jasne receny zniceni vsech mass relay. Je tam naznacenej novej zacatek. Jen je to podle me az moc idylicky, ale aspon uz to neni konec kde si clovek na konci rika WTF.

Je docela legrace jak to kazdej vnima jinak. Me synteza prisla jako jediny tolerovatelny reseni, protoze zniceni umeleho zivota nic neresi a ovladnuti reaperu je o hubu, protoze moc korumpuje. Synteza srovnala vahy. Cela galaxie se mohla z vesela dal rezat, ale za stejnejch podminek.
  • V krásné době to žijeme. Day - 1 patche, Day + 1 DLC a brzo už i Day + 63 nový konec. Ale co, pissálci nám snad zvládnou do hlav natlouct, jak je to pro hráčské dobro.
  • smysl = pro humor *5*
  • vysvetlena deus ex machina, porad deus ex machina

ale musim ocenit smysl bioware, ze pridelali nejhorsi konec pro nejvetsi kritiky toho jejich puvodniho kryplnedodelku *1*
  • Takže už červený alfa,omega paprsek nevyhubí celou galaxii ? *1*
  • Sheppard a Anderson umře? To sem nevěděl, díky za informaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit