Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenzi jsem z bezpečnostních důvodů nečetl, ale vím, že to bude pecka. V sobotu vypínám mobil, vyndavám zvonek a po aktivaci odpojuju i internet! Už se těším :-)
  • Jo. Dost se tesim. Uz dvojka byla super. Furt lepsi, nez se pul hry babrat v inventari, protoze je full. Ted uz jen cekam, jak to bude se sberatelskou edici. Na dvojku mi nefungovali nektere free DLC, tak snad to bude lepsi. *7*
  • life28
    Škoda škoda, že nebude videorecenzia od Grygara. Začína mi chýbať.
    • smejki
      tweetoval, že už je doma
    • a kde vlastne je? ta udaja "dovolena" trva uz 2-3 mesice *15*
    • i mě
  • Nemužu si pomoct, ale jak docilite v singleplayeru, bez multi aspon 4000 bodu, me maximum bylo 3300 pri 50% splneno vse....gethove i kvariane se zas miluji atd...vsechny vedlejsaky... knec nehodnotim, pry vydaji DLC...
  • Znova to hram a tak citam dake kometare. Ako citam, napada mi len jedine - to v kazdom pribehu musi hrdina prezit aby bolo dielo dokonale? Nemam rad konec kde Shepard prezije, je to klise, tuctove a lacne. To kym hrdina neprezije, nezachrani vsetkych ostatnych, cely svet, "dobro vyhra nad zlom" a konci sa to este svadbou a detmi, tak je to akoze jediny socialne akceptovateny epilog? ME neni rozpravka, ale drama.
  • Shepard je nemotorny panák, vobec sa nehýbe ako vojak.Divný inventár a vývoj v 2 ke trochu lepsi ale stale to neni ako celok ani na 8. Vážne sa mi oplatí 3ku kúpiť? Neni lepšie počkať na nejaky set s Dlc?
    • Hairy_Ass
      To se vyplatí vždycky, otázka ale je, vydržíš čekat tak dlouho? *15*
      • Veď toto! Aspon na 2 mesiace musím zablokovať účet.
  • Záver hry odrbal všetko dobré čo sa o hre povedať dalo, celkovo pokazil dojem z celej trilógie. Good job EAware, hlavné je že nechýbajú gay scény.
  • těšim se ale počkám na cz
  • Umaroth
    Tak teď mi to kurýr přivezl...doufám že to na XBL nemá nějakou kontrolu data vydání *3*
  • re clovek: no a co by o tech dnesnich hrach meli psat? vzdyt tam zadny zajimavosti nejsou ani tajny mistnosti a tak....a diskutovat o tom jak zvladnout tu a tu misi? hry jsou tak lehky ze uz k nim autori nedelaj ani cheaty *15*
    • copak Jindro ? dostal banana ? *15* *15* *15*
      • Trol.diskuzni
        Občas mi ty BANy taky připadají nezasloužené... No jo, Mr. Poláček is the boss.
        • Presne tak , pre diskusiu o Mass Effecte je predsa nutné poznať aktuálny čas , bez Jindrovho príspevku by som si myslel že je ešte stále podvečer a nevedel by som že by sa už patrilo zalahnúť do postele pretože zajtra musím vstávať !!! Jindra padol za dobrú vec , je to mučedník !!! Niekto by mal zvrhnúť tú diktatúru zlotrilého šéfredaktora , ktorý si myslí že len pretože on sám nikdy nespí , má právo brániť v slobode prejavu ludom ktorí majú pojem o čase !!!
      • za to ze jsem upozornil na cas *16*
    • Trol.diskuzni
      Proxy?
      • "Zlá burina nevyhynie " ako praví jedno slovenské príslovie *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší