-
Sniper DLC zdarma:)
http://www.alienwarearena.com/giveaway/mass-effect-3-giveaway -
-
Indra? Lepší jméno vybrat nemohli. Jedině snad Indra GR8
-
Musí tam člověk být zaregistrovanej aby to mohl stáhnout?
-
Diky moc :)
-
tak ted jsem jako X360tak docela smutný :-(
-
Díky, chlape :)
-
-
Kratos se hlásí do boje o planetu Zemi!!!!!! *16* *16*
It's time to kick ass -
Vdaka tomu co v poslednom case citam na forach uz viem jedno. Ludia kazdym rokom su vacsie a vacsie kreatury a co je horsie tupejsie. Prepacte ale nedalo mji to napisat.
-
-
jakpak jsi k tomu došel?
já zas pozoruju, že rok od roku dostáváme tupější a tupější hry -
-
Clovek si musi vybirat... Human Revolution treba, ale to uz bych se opakoval :)
-
-
Human revolution? nebyl špatnej, ale ted si znovu užívám Silent assassina a hned po něm mám z gogu kupenýho Thiefa :-) . Ale jo, human revolution spolu s portalem jsou dvě jiskřičky v téhle černočerné konzoloidní temné době
-
-
\le zato s nejvysim hodnocenim a to ted prej je IN
-
-
To já rád *7*
-
-
Do teď jsem se o tuhle sérii až tak moc nezajímal (ani jeden díl zdaleka nedohrán), ale konečně přišel čas a chuť, kdy si celou tuhle slávu můžu s velkou pompou sjet pěkně od prvního dílu (což už taky 6 hodin dělám). Bravo Bioware bravo.
-
Dá se nějak ten DLC k ME2 - Arrival koupit prosim?? Mám hru na originu regnutou ale klasickou bez zadnejch DLC a tenhle Arrival bych rád když je dějově duležitej k trojce.
Já jsem sledoval že to je pro náš region nemožný, tak co to je za blbost když ta trojka má začínat s něčím důležitým z Arrival a my ho ani nemůžem mít... ? -
-
Teď jsem to řešil. Nainstaluj ME2 v EN jazyce a DLC ti normálně půjdou. Taky jsem řešil Arrival.
-
No hlavně od toho moc nečekej. Arrival není nic moc a do trojky se nepromítne a nijak dějově důležitý mi nepřišel. Nic nového se člověk nedozví a level design je těžká recyklace všeho možného.
-
-
Tak to bych zase tak netvrdil. Minimálně objasní to, co děláš na Zemi a z čeho jsi vlastně obviněn.
-
-
Aneb kdyby náhodou obvinění z práce s Cerberem a Colectory nestačila.
-
-
No tak já nevím, ale tohle je docela prkotina:-D Navíc obvinění s Cerberem nikdy nebylo, protože ani Rada to nežádala a neoficiálně Tě podporovala (vrátila ti symbolicky hodnost spectra a to něco znamená). Tudíž jediný důvod, proč jsi na Zemi není spolupráce s Cerberem (Aliance i Rada o tom ví a "toleruje" to), ale to, že jsi zabil pomocí astreroidu něco přes 300 000 při zastavení "imaginární" rasy dle Rady. Proto jsi na Zemi:)
-
-
To Corwin8: Zahraj si znova misi na Horizont. Dávej hlavně pozor na rozhovor s Kaidan/Ashley a Illusive manem na konci.
-
To je 100 % hloupost. Důvodem je, že jsi zabil 300 000 batarianů, ne nějaká spolupráce s Cerberusem. O pomáhání Collectorům snad v celém ME2 nepadlo ani slovo, to je blbost. Arrival je prostě klíčový v návaznosti dvojky na trojku a podle mě jde o největší přešlap Bioware v téhle sérii - měl být už v základu. I když po epickém zničení základny Collectorů už by to působilo spíše nedůstojně.
Na Arrivalu je dobrá jediná přestřelka - je to podle mě nejtěžší bitka v obou dílech a dlouhé video před ní nejde přeskočit. Ti dva těžký mechové jako poslední vlny útoku jsou smrtící - na prvního atomovkou a ten druhej je opravdu oříšek. -
No prkotina z pohledu aliance to vypadá, že Shepard společně s Cerberem napomohli útoku Collectorů na Horizont a možná i ostatní kolonie a jelikož jim nebylo nic řečeno o útoku na Collectorskou základnu použití Omega-4 vypadá jako silný důkaz spolupráce s Collectory. To je dost na obvinění z vlastizrady. Navíc co jsem viděl z dema, žádná zmínka o zničení vysílače. Myslím že Arrival lze s přehledem vymazat z Mass Effect historie bez větších následků.
-
-
-
-
-
Mít ho můžeš. Stejně mi to psalo i u Arrial a Shadow Broker, že není k idspozici pro tento region, protože registruje, že máš češtinu jako jazyk. Zmeň na agličtinu a půjde ti to.
-
-
fakt?? Tys ho takhle koupil?? Nemusim si pak delat zadny starosti ze by neco neslo nebo tak?
Já chci právě koupit jen tyhle dva. -
-
No za BW points:)I čeština do nich je, pokud je preferuješ. A přinejhorším doporučuji český torrent pokud ti to nepůjde.
-
-
-
-
jen si rikam co kdybych ten ban dostal minutu pred pulnoci? prestal by mi pak po pulnoci platit? *15*
-
-
Nepřestal... Platí přesně na 24 hod. *9*
-
-
Osobni zkusenost nade vse co? *1*
-
-
Tak tak. *1*
-
-
-
-
"After the mission, there are absolutely crucial “big picture” story elements revealed through a sort of Q&A conversation with Javik. Without him, you wouldn’t be able to fill in a number of gaps in the history of the Mass Effect universe — which makes it a shame that Javik wasn’t included in the base package, so everyone would be able to enjoy it."
( http://gamerlimit.com/2012/03/gamer-limit-review-mass-effect-3-from-ashes-dlc/ )
Takže to vypadá, že situace s DLC je přesně tak špatná, jak se mnozí obávali. *9* -
-
Je to hnus, velebnosti... V podstatě tím Bioware říká: "Jsme rádi, že jste koupí projevili zájem o naši hru - existuje však ještě jedno drobné DLC, které je nutno přikoupit, aby byl Váš zážitek ze hry již zcela dokonalý!" Mohli by to tisknout rovnou na zadní strany krabiček...
-
-
Jo kdyby to tam museli napsat tak si to takhle rozdělit nedovolí.
-
-
-
Podle hodnocení hráčů na Metacritics je Mass Effect 3 horší než Postal 3. Zdá se, že lidi raději mlátí tlusté maminy než aby zachraňovali vesmír *1*
-
-
Podle mne se na metacritics neprojevuje ani tak to, ze by hraci nemeli radi ME3, ale to, ze uz jim leze krkem pristup EA/Bioware, kteri cim dal tim vic kaslou na verne fanousky a delaji vse proto, aby je odradili. Viz nemoznost importovat si oblicej z Mass Effect 1, protoze co je nam do lidi, co jsou s nami u teto serie jiz od roku 2007, ze? Hlavne, ze nalakame nove, kterym je to sumak. Dale to, jak nechutne vsem vecpali tu svoji sr*cku jmenem Origin. A spousta dalsich veci. Pro mne osobne je toto nejspis posledni hra od EA Edmonton (Bioware prestala existovat v okamziku jejiho prevzeti EA).
-
Hráčska komunita za posledných cca 10 rokov poriadne zteplala. Je to vidno na MP hrách, samý uslintaný 14-ročný sopel s vykastrovaným hláskom *11*
-
-
Já už mutoval, mám tě tedy kladně zhodnotit?
-
Marně přemýšlím kdo je větší de*il. Jestli ty, nebo ti co ti dali plusko *7*
-
-
No, mohl to říct sice trochu kulantněji, ale zase tak daleko od pravdy není, ne?
-
-
Podle mě napsal kravinu a ještě hodně neslušně.
PS: to po každém banu měníš avatara, nebo je to náhoda? -
-
Ehm? Změnil jsem ho jednou jedinkrát... Předevčírem.
(Neplést si mě s jedním imitátorem, kterého jsem tady viděl v předešlých dnech působit.)
-
-
-
-
-
-
Článek "100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim" má stále pětkrát víc příspěvků, máte tedy co dohánět, kolego Veskoslave! *5*
-
-
To přijde:)
-
-
SPOILER: http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Tali-Unmasked-Mass-Effect-3.jpg
-
-
Fake!
-
Nevím co řešíte, ale Tali má 3 prsty ve hře... tahle jich má 5 ... že by jí zázrakem narostly ? :)
-
a co je natom? když se jim tam ten obrázek hodí, tak proč ne? nesnáším tyhle hnidopichy
-
-
Tím jak odflákli práci na Tali ( 5minut photoshop) jenom ukazuje jak si Bioware važí svých fanoušků. Zaplatí aby ve hře byla Jessica Chobot aka zbytečná postava, celou ji od hlavy k patě vymodelují, ale hlavní postavu z ME1 odfkálnou nějakou fotkou z googlu. Btw já zase nesnáším indoktrinované mozky jako jsi ty.
-
-