Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 se herně i žánrově "utrhne ze řetězu"
22.7.2011 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Čut tu podraz. Antikampaň ? oO čem to sakra mluví? DA2 se pohřbila sama! Odklon od RPG a udělat z teho jen rubačku , která ještě byla dost podprůměrná to žádnou antikampaň nepotřebovalo! A teď to čeká ME3? Teď dost pochybuji o důstojném zakončení jedné geniální hry *12*
-
-
Taky jsem na to chtel reagovat jak ctu jeho clanky o DA tak se porad lidem snazi nasilne vtlouc jeho nazor, ze DA2 si pomalu ani nezaslouzila kritiku.
-
No nechcem ti brať ilúzie ale v ME 1 aj 2 je ovela akčnejší súbojový systém než v DA 2
-
-
No a co má společného ME a DA? Mass Effect je od začátku akce trosku pokořeněná RPG, Dragon Age začínal jako něco kapku jiného než to, co vylezlo z toho vyrushovaného kusu exkrementu, dvojky.
-
-
-
"Možná v tom tkví trocha snahy předejít nesmyslné antikampani, jaká potkala Dragon Age II"
Že si necháte s radostí kakat do pusy tak prosím, to je vaše věc. Já se těšil na Dragon Age hru a né jakousi zmutovanou verzi GoW. -
-
jj DA2 je zdaleka nejhorší Bioware hra, která nespadá ani do průměru. Většina budgetovek je mnohem lepších. Řekl bych,ž e v tomto případě už veřejnost konečně otevřela oči a řekla co si myslí navzdory tomu, že jde o nedotknutelné Bioware. Tenhle hnus už nikdy víc a myslím, že v Bioware to pochopili a příště udělají opět kvalitní hru alespoň an úrovni jedničky DA.
-
-
Jasný, ještě jsi zapomněl dopsat, že bys dal DA2 2/10 *7* O historii Bioware toho moc nevíš, jak na to koukám, jinak bys DA2 nenazýval nejhorší hrou - těmi jsou NWN a Jade Empire a i ty jsou relativně nadprůměrné.
-
-
NWN hodnotím jen z hledsika kampaně a co má být? Na té stály hry od Bioware vždycky a tady je prostě slabá, stejně jako grafika, level design a boje.
Jade Empire je podle mého názoru téměř ve všem horší než DA2 - sto lidí, sto chutí.
Nechme to být, já svojí reakcí spíš poukazoval na hate/hype... -
-
NWN1 bez datadisku byla nejhorsi hra od Bioware, dokud nestvorili DA2
-
-
V zájmu politické korektnosti bych radši použil "nejméně dobrá" *1*
-
-
To je jak hodnotit CoD nebo BF podle singleplayeru. NWN stálo a stále stojí na modech a multiplayeru, potažmo perzistentních světech. A jak už jsem říkal minule, grafika a boje se mi líbily až až ^^
Jade Empire jsem nehrál, to bych asi měl dohnat, hmm... Ani DA2, ale to je moc drahé na to, že nemohu hrát za elfa.
-
-
Zase s těmi wintery... to možná platí jen když hodnotíš samotnou kampaň a ne celek.
-
Sorry, ale DA2 je nejhorší hrou Bioware. Ano, je to pořád nadprůměr, ale z jejich produkce je nejslabší. Neverwintery nebyly špatné a Jade Empire je náhodou velmi povedená a neprávem opomíjená hra, která ukázala, jak lze udělat akčnější přístup k RPG od Bioware. Snad jediné, co ještě mohlo DA2 konkurovat je Sonic, kterého Bioware udělali pro DS. Ten nebyl špatný, ale spojení ježka, japonského RPG bojového systému, západních dialogů a skákačky bylo až moc překombinované.
-
-
-
-
Ja hlavne doufam, ze se budu vyborne bavit jako u predchozich dilu (je jedno jestli je to atmosferou, hratelnosti ci cimkoliv) a muze mi byt jedno, jestli to bude vic RPG nebo FPS, jestli tam bude vice ci mene toho a tohohle. Cim me hra pobavi, zaujme nebo nadchne je jeji vec, hlavne, ze to umi. Takze tahle prohlaseni jsou mi svym zpusobem u ... :)
-
"Otázkou je, zda dělá BioWare svými prohlášeními dobře, protože v současné atmosféře se na každé vyřčené slovo sesype jedna či druhá skupina z komunity, která jim vytkne i samotné vyřčení slova."
No a čí to je chyba? Bioware se pokusilo expandovat obzory se stávající IP, což nevyhnutelně, v případě změn, naštve původní publikum. -
Uvěřím, až uvidím.
-
-
Můj člověk. Do díry se spekulantama!!!!! Uááá
-
Dobře pravíš:D Ted tu jen hloupě spekulujeme a dohadujeme se a je to na......jaká hra doopravdy bude se uvidí až vyjde.
-
-
Oni se inspirovali Call of duty? :D tak to chci teda vidět *1*
-
-
Kdykoli nekdo rekne,ze se inspiroval Call of Duty,tak se zacinam strachovat *1* .
-
-
Upřímně si připadám trochu jako magor, ale ME2 mě bavila víc jak jednička: nebyly tam debilní MAKO mise a ani si to nehrálo na nějaké RPG (kterým nebyla ani jednička). Ten akčně-spektakulární ráz mi víc sedl i k šablonovitým prefabrikovaným postavám alá Bioware: prostě mnohem čistší vypni mozek blockbuster - který se přece jen občas hodí.
-
-
Taky se mi ME2 libilo vice, ALE ta akce mela byt lepe udelana.
Ve finale me bavily nejvice rozhovory, boj jsem si vetsinou protrpel.
Doufam ze ME3 se v bojovych sekvencich vazne inspirovalo Gears of War atd. protoze maji co zlepsovat. -
-
Pod to bych se taky podepsal a to jsem dohral ME2 3x z toho 2x se vsema DLC na druhou nejvyssi obtiznost. Nejvic mi "vadily" boje proti collectorum. Jakoby na nic neco byla spatne a pritom nedokazu presne rict co.
-
-
-
To je zase keců...
-
Lidi vy jste blázni...to, že se nechávají něčím inspirovat a chtějí hru trošku opepřit něčím dalším nemusí být všichni tak špatné...vy přečtete název hry a hned si přestavíte tu hru celou se vším dobrým...ale hlavně s tím špatným...trošku důvěry...samozřejmě každého naštval DA2, ale kluci se chytli za pačesy a jsou si vědomi svých chyb....sám osobně si myslím, že ME je silnější a lepší a větší značka na to, aby si mohli dovolit to...ehm...zkurvit jako u DA2, kde uvidíme až ve trojce jestli se hoši poučili.
-
Jednicka me bavila hodne.Dvojka me prisla jako priklon k jednoduchosti,coz me moc nenadchlo,ale hra si porad udrzela sve kvality co se atmosfery tyce a taky me bavila,i kdyz jednicka byla imho povedenejsi.
Co vyleze z trojky se uvidi,ja jen doufam,ze si vzali k srdci nektere z veci co jim u dvojky byly vytykany a ze to bude dustojny zakonceni.