Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Najhoršie je, že to nebude baviť fanúšikov FPS, lebo to také ako Call of duty jednoducho nebude a nebude to baviť ani hráčov RPG. Ja osobne by som to "chrastenie kociek" počul velice rád. R.I.P. Bioware
    • No naštěstí "pravý RPG" (ať už je to cokoliv) není jedinej správnej způsob jak udělat kvlaitní hru. Fakt nevím, proč se pořád řeší jestli je Mass Effect RPG nebo ne. Je to perfektní a zábavná hra jako málokterá jiná. A že to nezapadá do určité škatulky? To snad vadí? Na jednu stranu se nadává, jak všichni dělají stále stejné hry. Na druhou stranu, když náhodou některá hra není přesně jako předchůdci, tak je oheň na střeše.
      Plus je teda ještě problém, že lidi mají na hry dvojí měřítka. A na něco jsou sakra přísní (třeba ten Mass Effect) a neodpustí tomu drobnosti, které jim jinde vůbec nebaví. Tím myslím třeba rozhovor co jsem měl s kolegou: "Ty taky hraješ? A co? Já zrovna pořád sedím u Counter Striker" Já: "No já jsem se teď zažral do Fallout 3". on: "F3? To bych nehrál, to je strašně ořezaný a primitivní." No tak asi šel pařit ten promakanější CS... snad je z toho pochopit co tím mylsím. Lidi budou i u ME3 nadávat na věci, který jim normálně vůbec jako překážka nepřijdou.
      • Jde o to, že u Mass Effectu nechci hrát další sřílečku, kde si vylepším pár zbraní a hotovo.
        • Však o toho je tam snad víc než polovina herní doby strávená v rozhovorech? Vždyť i v ME2 se střílelo relativně málo. Někdy mám dojem, že lidi všechny rozhovory odklikají a pak nadávají že je tam moc akce.
          • Je to klasika, nejvetsi kritici jsou klikaci co hlavni kampan prosli za 12-15h na normal nebo easy. A co jsem slysel z celkem verohodnejch zdroju tak i vyslednej dojem z boje se celkem dost lidi mezi PC a konzolema. Mys ma holt neco do sebe, kdyz jde o mireni a manipulaci.
    • Tahle hra neni pro fanoušky CoD, tohle je Mass Effect. A RPG nejsou jen statistiky a bodíky co přiřazuješ k obratnosti, síle atd.... Zkus si vygooglovat význam slova RPG.
      • Dobre, ale čo je potom vlastne RPG? Na základe čoho má vlastne hrací systém rozvíjať postavy, keď nie na základe štatistík. Keďže ja ako postava rozhodujem "aký" budem, musím rozvíjať štatistiky tomu zodpovedajúce, alebo snáď nie? Ale to je asi na súčasné hracie obecenstvo moc zložité alebo ja neviem, tak nech hrajú FPS a hotovo. Podľa mňa ani také Diablo nie je skutočné RPG. Skrátka Bioware boli symbolom RPG na PC, vytvorili legendárne hry a teraz tvoria takéto hovadiny a niekdajší fanúšikovia sú skrátka sklamaný. Keby ale neboli slepí, videli by už na "úspešnosti" DA2, že tade cesta nevedie.
        • Přesně můj názor. Pod RPG vidím hlavně rozvoj schopností postavy, stejně jako v reálu. Ne jen příběh, roli, do níž se ponořím.
          • Nejlépe to řekli tvůrci STALKERA a musím s nimi souhlasit. Nelze si představit, že se nekdo tak radikálně změní, jak je zvykem v RPG s tunou statistik během tak krátkého času. Jak prohlásili, tak je lepší přiznat si, že hlavní hrdina vše podstatné umí a rozvoj je dán hledáním vybavení spojenců v různých fkacích atd... Toto je nejblíže realitě a já s tím souhlasím. Hrál jsem hry se statistikami i bez nich. STALKERA mám v oblibě a Mass Effect taky a oba díly měly něco do sebe. Ten příběh byl zatím nezapomenutelný.
  • na zahranicnim hernim webu jsem cetl prispevek distributora, ME3 by pry mela byt akcni adventura stavejici na COD atd.... At uz ty sr..ci biowarsky jdou do pr...e. To snad uz ani neni mozny co to vyrabej. po oznameni EA, ze nebudou cz titulky opravdu lituju toho, ze jsem do teto serie investoval penize...Skoda tezce vydelanejch penez :(( opravdu, kvuli uzavreni serie to jeste koupim, ale az ve sleve. A pak s Bioware/Ea koncim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit