Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 se herně i žánrově "utrhne ze řetězu"
22.7.2011 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Ja bych zase radsi kdyby se privazali na retez a udelali to jeako me1
-
V případě ME jim věřim, oba předchozí díly byli výborný, tedy aspoň pro mě.
Spíš by se měli snažit u dalšího DA, první díl byl bezvadnej, jak po herní, tak i grafickej stránce, ale DA2 nemůžu přijít na chuť. -
Inspirace z CoD to bude mit kampan cca 4 hodiny nebo co ?
-
jo a jeste jsem zapomel , ze bude script na kazdym kroku
-
Copak sesypání komunity na vyřčená slova, ale pisálci kteří z každého žbleptu udělají novinku, to je panečku jiná...
-
hm, achjo, já chci , aby byly super rpg prvky a i super akce, jde to skloubit, většinou to bejvá, buĎ a nebo...eh
-
Pro nme uz Bioware neexistuje. Potom potencialu co meli diky DAO a jak to promrhali v DA2, coz je podle mne hra pro totalni nemyslici idioty, hra, ktera vas nenuti premyslet, nejhorsi hra, ktera je urazkou tvurcu nej RPG - Baldurs Gate, mam o RPG hru v podani Bioware obavu. To co predvadi Bioware pod pritakavanim EA to nema s RPG nic spolecneho. Komu proboha vadilo spojeni Bioware + CD Projekt z ktereho vysel kouzelny Mass Effect1? A co s Mass Effectem provedli EA? Vzdyt je to akcni rubacka prines/uprav/zabij. Ne Vazeni, ja mam ze spojeni Bioware/EA obavu, ze jsou to hrobari RPG stylu.
-
-
i to je kus pravdy, ale jenom rub, musíš uznat že má i dobrý líc - ale do nich, zaslouží si to idioti
-
hysterie v plném proudu *6* ...
-
-
jj
Dubbed WoW vrátí Bioware na výsluní.
-
-
-
Hmm dragon age 2 byla dobrá hra možná ne nejlepsi ale dobra co furt valita za keci, no a co ze bioware odělalo nějaký nesmyslný a prebytečný rpg prvky právě díky tomu podle vás zjednodušení bylo DA2 2 skvělá hra ty vaše starý rpg už nefrčí tak se stim smiřte když dnes někdo udělá hru jako před lety má nízkou prodejnost zaručenou. a tvrdit že hry byly dřív lepší může jen zapšklej suchar
-
-
Ty si ani nevidíš do pusy, co? To už není ani možný! *1* *1*
-
JJ CoD a DA2 jsou vzory modernich her na ktere se stare hry vubec nechytaj.Starsi hry jsou trapne slozite,uboze obtizne a dokonce maji tu drzost chtit,aby hrac myslel.
No koho by to bavilo. -
-
kdyby mu vadilo jen stáří tak ho pošlu na DMC4 ať to dohraje ve speed modu na DMD *1*
-
-
nejen hry, i lidi kolem her byli dřív lepčí...
-
no jiste dragon age 2 byla dobra hra a vse ostatni jsou jen keci , co mi chytrejsi hraci davno vime.. zejo. A Callof duty je taky skvela zabava pro nas a ostatni jsou jen keci.
Ano Dragon Age 2 je zabava presne pro tebe. -
-
Call of duty je skvělá hra ta vlna nenávisti a pomlouvání je jen další známkou ubohosti přestárlích hráčů
-
-
Přestárlých? Je pravda, že už nám 15 let asi nebude, ale do 50 většina z nás má taky ještě hodně daleko. *1*
-
-
no *1* dyt to pisu..
-
-
-
Nehodnotím, jestli máš pravdu nebo ne... ale povím ti toto:
tvých 12 let z tebe jde cítit na sto honů... -
-
no já jsem několikanásobně starší a souhlasím s ním, je pravda že to s jedničkou má společného prd (na tři mžiky že se tam zcela bezkoncepčně připletou tří postavy - ani tu Flemeth jsem nepobral), ale když to vezmu jako zcela novou hru tak je opravdu dobrá - že se snažili do hráče napumpovat domění, že jde o pokračování jedničky, za to by je měli ušlapat, ale hra je to jinak opravdu skvělá - nikdy jsem MF nehrál, pořád čtu jak je super, zkouším začít si zahrát jedničku a ne a ne zabrat, prostě nudí, vše je takové neohrabané, komunikace jako u pitomců, ovládání a pojmy to je opravdu utrpení dávnověku - to DA je opravdu pecka, která zakousne hned od začátku a vztahy v jedničce mě nadchly i když mohly být ještě širší, hlubší a a a - vím, že to dá zabrat propracovat rozvětvené vztahy, které se mají měnit podle změn chování, ale zase ale je to Bioware - tak jsem čekal od dvojky skutečné vylepšení DA jedničky - ted k tomu nacintaj pár DLC a budou psát jak je to výhodné a výborné (i DLC i jedničky byla bída a závěrečná část s Morigan ěmla být součástí hlavní hry, protže jejich hry jsou čím dál tím kratší a držší)
-
-
-
koukam , ze si inteligentni supercestinar, di se odvalit ke zhulencum dacane
-
Ve dvojce zase byly debilni vznasedlo mise...........
-
-
pokud vim tak ty byli bud v dlc misi nebo primo bylo asi 6 misi snim ktery nezasahovaly do deje takze si je vubec nemusel delat
-