Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mistr Plecháček, nám rady tvrdí, že dialogy jsou zjednodušené.....on asi nikdy nehrál žádný Mass Effect nebo RPG, jak se zdá. Je potvzeno, že na výběr jsou v dialogu minimálně 4 možnosti, což žádný z předchozích ME neměl. Takže, co to melete za lži pane Plecháček?

Plecháčkovi asi unikl kontext toho questu se skenováním mrtvol, což by mě nepřekvapilo. Třeba ta šamanka zjištuje, co ty lidi zabilo a pořebuje je oskenovat...aby mohla zjistit, tu příčinu ta mrtvola je od ní pár kroků asi proto..já nevim, protože ji tam sama osobně k sobě dotáhla, aby ji mohla zkoumat? Logika pane Plecháček?
  • Magister_Peditum
    I původní ME trilogie obsahovala ve srovnání s hlavním úkolem dost trapné zakázky...stačí si vzpomenout na to skenování Keeperů. Zadávající si to klidně mohl oběhat sám. Co mi ale vadí je určitě to omezování v rozhovorech.
  • TheGGG
    no stejně nebude o co stát...
  • jamar28
    Dost na to, abych si plně vychutnal příběhovou hru ze své nejoblíbenější herní série, umím bohužel jen češtinu. A ta bude v nejlepším případě za x měsíců.
  • TheGGG
    vždy si můžeš přepnout i do jiného jazyka a to mě netvrď že alespoň jeden neumíš...
  • Nevyřeší vůbec nic, bude to vypadat stejně špatně jako DA:I.
    Jediná útěcha může bejt, že se s Frostbitem na s DA:I alespoň zacvičili modeři, takže se snad záhy dočkáme použitelných vizáží.
  • Na facebooku stranky ME CZ tam napsali ze cestina knizku vyjde driv nez cestina do hry, tak z toho sem pochopil ze snad bude
  • Já bych měl s dovolením dotaz na autora článku: Jsou v editoru rozšlápnutých pomerančů eee teda vlastně obličejů nějaký kódy(export/import) ksichtů jako byly v předchozích ME?
    Nebo se zase pojede krajně nepraktickým třicetiscreenshotovým systémem jako DA?
  • jamar28
    Kde jsi to četl? Já teda taky počítám, že bude, ale třeba i za několik let.
  • Ve trojce taky byly ukoly kdy se cekalo na spectru ktera bojuje proti Reaperum o zachranu galaxie aby nekomu na citadele neco vyzvedl a donesl....Logika stejna.
  • Co sem cetl tak cestina bude, sice neoficialni ale mela by byt
  • filias
    Jestli tomu dobře rozumím, tak se budou hlavně navštěvovat obyvatelné planety plné tvorů čekající na návštěvníky z jiné galaxie, aby jim zabili pět krys ve sklepě.
    To mě moc netěší. Měl jsem rád projížďky v prvním ME po neobyvatelných planetách i zaměření čistě na příběh u trojky. Nechci Dragon Age ve vesmíru *9*
  • jamar28
    Škoda, že si to kvůli chybějící češtině nezahraju. *9* Pořád ještě čekám na DA:I. *1* Tak aspoň si za těch pár let tu trilogii zahraju v kuse a za pár korun.
  • corfer
    Pokud tady z tohohle vznikne Inquisition ve světě Mass Effect, tak dostaneme přesně to, co BioWare dělali vždy. CO NAJEDNOU VŠEM, VČETNĚ MĚ, VADÍ...
  • Tak to se vyloženě divím, že by to v takovém stavu pustili ven. To bude pro výsměch...
  • Vzdyt puvodni ME byl dost podobnej, typu nepratel malo, vedlejsi ukoly nekdy vylozene hloupy typu dones, klikni o par metru vedle a pohyb mezi ukolama byl klik na mape. Zase bych to nevidel tak tragicky, to co delalo ME byl pribeh a postavy a to doufam bude porad.
  • Ajajaj, tak z tohohle jsem měl strach, pokud je to tak, jak Vašek říká, jsem velice zneklidněn. Dragon Age Inquisition byla hra, na kterou jsem se nejvíc těšil, když jsem si v r. 2014 pořizoval PS4, vrhl jsem se do ní a za cca 20 hodin přišlo prozření, že se jedná o naprosto sterilní (byť vizuálně přitažlivou) hru bez duše s ne příliš dobrým soubojovým systémem, haldou fetch questů a neustále se opakujícíma stejnejma typama nepřátel. Pokud novej ME bude to samý, pouze zasazený ve sci-fi světě, tak pánbůh s náma. Každopádně si v tomto případě velmi rád počkám na recenze.
  • Luckiller
    2014 byl dost suchý rok, co se týkalo velkých 3A her. A pak, po DA2 a ME3 byli všichni rádi že DAI není takoví sh1t jak dvě zmíněné hry. Jasně fandové Biowaru vynášeli DAI do nebes, a jelikož se dala hrát nikoho to zas tak neštvalo. Ale skutečnost, že po třech letech všichni nadávají na bezúčelný luxování mapy v open world hrách, které je jak hrát WoW vanilla v singleplayeru ,o něčem vypovídá.
  • mám obavy i o MP, ten z ME3 se hraje dodnes.
  • VergiliusGrey
    Jestli se opravdu ukáže, že to bude scifi kopie DAI, tak mi to za koupi nestojí. DAI jsem se ještě ani nedonutil dohrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit