Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je opravdu tragédie, že to není v CZ *7*. Ale musim uznat že je zajímavý že každá druhá srajda od Ubisoftu CZ lokalizaci dostává.
  • Recenze Numenery od Pecháčka confirmed? *1*
  • Cejtím zklamání, a jelikož to ani nebude v cz, jde tahle shitina mimo mně! MS1-3 a nic jinýho už nebude, nikdy!!!!!! VŠechno se dneska přehypuje, nadopuje, a přitom to bude rovinkatý klišovitý, možná i kašovitý plitký přiběh, boje hodně zlých mimozemšťánků versus pitomý plastický lidi, takže sbohem moje oblíbené studio, sbohem MAss Effecte! *16*
  • flash789
    taky by se dalo rict ze potrefena husa se vzdycky ozve :)

PS: a vzhledem k tomu ze lide co prispeji vlastnim nazorem mnohdy nasbiraji 40 minusu si s vami dovolim nesouhlasit:)
  • No, nečekal jsem že to přečtu celý ale přečetl jsem a...ano souhlasím. Každý z dílů ať už ME nebo DA Měl chybky ale i tak to pro mě budou jedny z nejlepších her co jsem hrál. A už se těším až se ponořím i do Andromedy (ehh...bez dvojsmyslů
  • Je hezké, že jste nam popsal, jak to sám děláte v praxi. My ostatní to máme ale úplně jinak.

Nejspíš si pletete názory celé komunity s 4-5 největšími trolly tady na webu. V každé velké skupině lidí se najde pár exetů, ale kvůli tomu není potřeba odsuzovat hned všechny. Z vašeho rychlého názoru bych řekl, že sám patříte mezi ty "zametají ostatní" :-)
  • Já bych řekl, že ME Andromeda je rozhodně nejočekávanější hra celkově. Přece je to jenom zajetá série a tudíž jsou očekávání mnohem větší než u normálních her.

Mezi "jedny z nejočekávanějších her" bych zařadil třeba: Horizon Zero Dawn, For Honor, Ghost Recon, Prey, atd...... ale žádná z nich nemá takové očekávání jako Mass Effect.
  • flash789
    Tady clovek musi bud hodne opatrne nebo na hulvata na plno. Lidi jsou tu strasne ovlivneny internetem a vlastni nazor nemaji skoro zadny, jen co si prectou a pak to papouskuji porad dokola, plno lidi tady uz na tom je tak spatne ze se vyjadruji internetovymi obrazky a odkazy, chapes, pisou to na internetu tak to je pravda. jakmile mas svuj nazor, skoncila si, zametou te internetovym klise a jdou si pro vyhru do kancelare hlavniho interneta. Byt internetovy papousek neda zadnou praci, vlastne neni treba ani tu hru hrat, proste to nekde psali a je to tak..mas smulu. A nepomuze ani kdyz dotycneho usvedcis ze tu hru nehral, zacne plevelit forum odkazy, ze to pisou vsude, a ze neci nazor je bezceny. A kdyz zvladnes i tuhle fazi, prikvaci s cisly, prodeje, hodnoceni, odehrane hodiny atd. pak uz to nezvlada a zacne vytrhavat z kontextu co se mu hodi. nejhorsi je ze i kdyz je nad slunce jasne ze mele blbiny protoze mu akorat vadi ze jsi si udelala vlastni nazor, coz on nezvladnul, tak stejne se bude do konce veku tvarit ze ma pravdu, pac za nim stoji mocny a neomylny internet:)
  • flash789
    jen aby na destructiodu jednou nepsali ze mas jit skocit z mostu, musel bys jit, kdyz na ne tak das, bez vymluv.
  • Nejočekávanější určitě ne. Spíše jedna z nejočekávanějšich... :)
  • Jen ať mě ukrizuji, za svým si stojím. Nikdy nedávám na psané "recenze" a "první dojmy"... Buď si hru zkusím sama a líbit se mi bude nebo nebude. Již kolikrát se mi stalo, že někdo hru kritizoval ale mě prostě zaujala a zabavila nebo naopak. Destiny mělo kolem sebe taky celkem dost negativní vlny ohledně toho, kolik toho nasliboval, jak velkou reklamu to měl a ve skutečnosti z toho dost lidí tak odvarenych nebylo ale ejhle, hra se pořád hraje a ti, co jí hejtovali ji hrají do teď... :)
  • Na Destructoidu to dostalo taky docela na frak, repetivni picovinka.
  • Nasrana být nechci nebo spíš tahat negaci do universa, které mám ráda. Počítám s tím, že hra nenaplní mé ocekavani na 100% ale podle toho, co vše vidím a čtu jsem zatím pozitivní. Ovšem jak píšu, mám tam své ale a bojím se nějakého negativního překvapení.
  • flash789
    Vcelka to napsala dobre, ale to udelala chybu, za to ji tady ukrizuji k smrti, teda uminusuji..je to tady samej herni ignorant a nevzdelanec.
  • zkusenosti poslednich let ukazaly, ze je lepsi byt uz predem nas...ny nez podlehnout hype a prehnanemu ocekavani
  • flash789
    Proc mluvis v mnoznym cisle Pikachu? jako ze vsichni to vidi jaky ty? Mne se treba Hinterlands libily. A pokud vim, kdybys samozrejme znudene plno veci neignoroval tak vysvetleno tam je skoro vse, astrarium, shardy nebo co presne byla ktera zricenina hradu a tak dale. A jo, hate an bethesdu je skutecne kapitola sama pro sebe. nevzdelanci znudeny, ja bych vas hnal:)
    A mimichodem, kdyz uz jsme u tech vlku, ukol na zabiti vlku v DA:I dava skutecne obycejna vesnicanka ale to by jste tu hru museli napred hrat, protoze jinak si nedokazu vysvetlit jak to ze to nevite, vy dva.
  • Tak je to asi nejočekávanější hra roku 2017, takže přehnané závěry jsou běžné. Všichni u téhle hry i u dema očekávali epický zážitek, ale většina novinářů ten dojem neměla a tak se lidi začali bát.

Teď je ještě potřeba počkat si na recenze a uvidíme...
  • 2014 byl skutečně slabší rok a proto hladový fanoušci a recenzenti přijali vlídně i Dragon Age Inquisition.

Probléme je v tom, že si studia došly k mylnému závěru, že přesně to fanoušci chcou: nudné generické questy v open world světě.
  • Já teda pánové nevím. Jisté obavy mám také ale že bych z toho dělala halo? Jeden člověk posuzuje hru ze čtyř hodin, přitom se jich ve hře dá nahrát desítky. Nejlepší recenze je ta, kterou si uděláte Vy sami. Jsem Bioware připravena odpustit malé chybky a nedostatky. Tak jako u předchozích dílů a DA. Inquistion měl něco do sebe, musím však uznat, že zejména na platině, kde bylo potřeba udělat co nejvíce questů mě štvalo, jak se neustále opakovaly. Bohužel, to není problém jen u Bioware ale všeobecně u velkých her.
    Na jednu stránku, pokud chce někdo vyloženě prozkoumávat planety a stěžuje si na akci, měl si pořídit No Mans Sky. Ono mi totiž tak nějak přijde logické, že když jste průzkumníkem, musíte mít i značný výcvik a bude tam i nějaká akce. O tom ta hra je + výběr zda půjdete cestou diplomata nebo všem nakopete zadky a pošlete je někam. Myslím si, že se šťoura až moc do detailu a do blbosti. Vždycky když totiž budete chtít, najdete i ve špičkové hře něco negativního.
    Pokud jste dobře informovani, čeština oficiálně nebude! Jestli bude fanouškovská, se stále neví jelikož a protože mají i do teď problém dostat překlad Inquistion do hry.
    Pokud si zvolíte těžší obtížnost hraní, nemá jít pouze už jen o to, že se zvedne soupeřům životnost ale celkově boj bude mnohem těžší a výzvou. Což oceňuji, protože nejtěžší obtížnost u ME3 byla po vyexpeni docela procházka. Až na detaily. To samé, když už se tvůrci snaží přidat nový koncept do hry nebo ho vylepšit, jedna půlka hejtuje, druhá slaví. Když ho nechají tak jako v první trilogii, opět, půlka slaví, půlka nadává. Teď máte možnost mít všechny zbraně, vylepšit si je, kombinovat schopnosti a sám sebe vylepšit tak, jak dostatečně vyhovuje Vám. Najde se ale i tak někdo, kdo to zhejtuje. V ME1 jsem nadávala na Mako, jiní ho chválili. Vadili mi zbraně na přehřívání, vadilo mi zaměřování, vadilo mi toho tolik. V ME2 mi později vadilo skenování planet, v ME3 zmrveny konec, na Rannochu mě vytáčel ten Reaper který mě několikrát zabil, než jsem ho dostala. Bugum, kdy mi šly zbraně skrze zeď jsem se smála. Po třech letech od vydání! Za to multak jsem zbožňovala.
    Já jako fanoušek do hry určitě jdu. Sama ji zkritizuji a ohodnotim. Tak snad to nebude tak horké, jak se tady píše.
  • přesně tak. To skenování keeperů dávalo smysl. Toho Salariana by za to mohli zavřít, ale Spectru ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit