Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Bioware už není co bývalo od té doby, co je koupilo EA. Jen se zpomněl přjmenovat na EA Edmonton a pořád věří, že značka to celé zachrání....
  • "anglictina me unavuje"
    "anglicky umim natolik ze hrat bez problemu muzu"

*15* *15* *15*
  • Otázkou je, co se považuje za původní Mass Effect. ME1 nemá žádné fetch questy, pokud teda nepočétáme Wrexovo rodinné brnění, na které stejně většina lidí narazila náhodně při průzkumu. Ostatní questy měly hlavu a patu (najít Dr. Saelona/Hearta, zabít vůdce gangu a rozhodnout se, jak naložit s poslední velitelkou apod.). To, že v dalších dílech to šlo z kopce a ve trojce to opravdu je často zaleť někam, oskanuj planetu a přivez to, co se samo transportuje do lodi je pravda. Ale já tak trochu doufal, že se inspirují spíše tou jedničkou...
  • minimalne to zkrati cekani na SQ42
  • Nemohl si to oběhat sám, protože jakékoliv vměšování do práce keeperů je/bylo trestné. Oběhal to Shepard, který na rovinu řekl, že je mu nějaký zákaz šumák. Příště doporučuji číst lépe dialogy.
  • Na recenze hráčů možná, těm tzv. profesionálním už posledních 5 let absoultně nevěřím...
  • A ona vyjde ta hra jenom v angličtině? Co se naučit jakýkoliv světový jazyk? Od vydání ME3 v roce 2012 na to bylo docela dost času....
  • Tak to mě rozsekalo *1*
  • Jenom bych si dovolil nesouhlasit s tím, že ve Frostbitu nejdou dělat pěkné postavy. Jdou, jen Bioware je na tohle neschopné. Zlí jazykové tvrdí, že hezcí lidé jsou sexismus :))
  • Potrefená husa se čílí. Ostatně nebylo to myšleno na tebe. Neznáš mě, neodsuzuj.
  • A tys neměl v úmyslu jít po turiance od začátku? Prznění mimozemšťanek je snad to, o co v Mass Effectu primárně jde, ne?
  • vraker
    to bude zase herni prujem *10* *11* *13* *9* *7*
  • No tohle ale nebude universum, které máš ráda......Jiní jedinci, jiná loď, jiná galaxie, jiný přístup k vyprávění děje, jiné všechno *5*
  • P.S. Omlouvám se za splašený tagy... *13*
  • Tak nevím.. Koukám na to znova a znova a mám přinejlepším rozporuplné pocity.
    I když jsem fanda celé ME trilogie a třetí díl považuju za povedenou směsici děje, boje a omáčky okolo, včetně odehrané tisícovky hodin multiplayeru, i když jsem fanda prvních dvou dílů Dragon Age (i dvojka byla super, jiná, ale super až na neodpustitelnou recyklaci lokací), tak na tomhle se mi dost věcí příčí. Ve Frostbite enginu evidentně nejdou udělat pěkný postavy, jak už bylo předvedeno v DA:I a osobně mám problém i s exteriéry. Co v pohádkovém DA ještě prošlo, tady vypadá minimálně podivně a nevěrohodně svojí prázdností, přepáleností barev, jednoduchostí objektů a textur. Bohužel v tom vidím tu sterilnost prostředí, kterou trocha rozpixelovaný náhražky trávy nezachrání. Což byl jeden z prvků, který pohřbil DA:I. Ta mrtvost a sterilnost samozřejmě, ne ta tráva. A voskový furíny místo NPC.
    Souboje mě naprosto děsí monstrózní přeplácaností a barevností efektů. Opravdu nepotřebuju veselý barevný blikání celý obrazovky, který mi má sdělit, že jsem někoho trefil. Ekl.
    AI protivníků působí naprosto tupě, ale to snad vylepší vyšší obtížnost. Přece jenom je předváděčka na konzoli a tam nejde čekat smysluplnou přestřelku.
    Na jednotlivý úkoly jsem zvědavej, ačkoliv mám pocit, že se ze Zaklínače inspirovali spíš v naprosto ujetý zmatenosti a složitosti surovin a výroby než ve vedlejších úkolech. A že to v Andromedě bude naprosto příšerná záležitost, o tom ani v nejmenším nepochybuju. V CD Projektu v tomhle dokázali, o čem se v Bioware nikdy ani nesnilo a vdechli smysl a život do kdejaký naprosto pitomý vedlejší záležitosti (viz třeba jak děti kradou nebohé stařence kuřata a maskujou to vlčíma stopama). Vzato kol a kolem, stejně jsou to jenom silácký řeči, v době kdy Zaklínač 3 vyšel se už na Andomedě minimálně 3 roky dělalo a pochybuju, že to jen tak hodili za hlavu a začli znova.
    Co ale naprosto nechápu je systém skilů. To jako že se přivalím na dohled nepřátelům a klik, je ze mě nejsmrtonosnější sniper v galaxii. Prásk. Klik a jsem nejvíc bio biotik a hned napálím charge mezi enemáky. Prásk. Sakra, mají antibiotika. Nevadí, udělám klik a je ze mě ten nejdrsnější drsňák a všechny umlátím kartáčkem na zuby (Cision Pro Mark IV). Smysl týhle taškařice s množstvím dostupných dovedností mi uniká a vidím v tom jenom zbytečný jalový nafukování.

Rád se nechám příjemně překvapit, ale zatím se bojím, že ta hru bude špatná. No ne přímo špatná, ale rozhodně ne to, co by člověk čekal od vysokorozpočtového AAA (kultovního) titulu v roce 2017.
  • Tak já zrovna nemyslel ME1. K ME3 se snad dostanu o víkendu, ale momentálně v ME2 jsou tam taky naprosto šílený animace.
    Jo xicht Cory snad fixne nějakej mod protože VA má fakt dobrej. Asi prostě na první pokus budu muset jít po turiance :)
  • flash789
    tahle internetova retardovanost je tak strasne unavna. vazne si myslis ze kazdy kdo neumi anglicky bude hru hrat s otevrenym prekladacem na webu? jsi spadl z visne nebo co, mel by ses nekdy od toho internetu zvednout a jit se podivat ven, dost by ti prospelo. A i kdyz by se nasel nekdo kdo by to delal, tak vetsina cutscen bezi realtime bez moznosti je zastavit, takze skutecne nechapu jak by v tomhle pripade sel vyuzit webovy prekladac, to si jako dotycny ma delat screenshoty nebo si to fotit na mobil? Uvazuj nez napises takovou koninu.
    FF 7 ze slovnikem hral kde kdo, vcetne me, a mmo s cizincema jakbysmet, a presto ze anglicky umim natolik ze hrat bez problemu muzu, mam radsi hry cesky..co ti na tom presne vadi nechapu.
  • V těhlech hrách je angličtina primitivní. Slovník a louskat. Pokud má člověk hru rád a zajímá ho o co tam jde naučí se i jazyk. Já proseděl noci kdysi u Final Fantasy VII se slovníkem a díky tomu vděčím za svý znalosti dnes. Plus mraky pokeců v MMO v eng. A v dnešní době překladačů na webu je směšný se vymlouvat na neznalost.
  • Mě jen přijdou kompletně nesympatický úplně všichni ti společníci *1* Ashley 2.0 a Kaidana 2.0 nekomentuji raději, ale opět Krogan, Asarijka a Turian akorát žena. Nejvíc mě tedy zajímá ten úplně nový mimozemšťan. Nechápu proč ten tým tolik kopírujou. Ale zase samo předpokládám, že se to dá vysvětlit tou koalicí s těmito rasami po tom cestování vesmírem.
  • flash789
    Tak pro cloveka co anglicky neumi nic to jiste tragedie je, a zasadne to rozhoduje o tom jestli si hru koupi nebo ne. Me by to taky vic vyhovovalo cesky, pac anglictina me unavuje, protoze to neni jazyk ktery denne uplne bezne pouzivam a je pro me proste ,,cizi,,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší