Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jste to určitě zakřikl, s takovou dokonce Mass Effect Andromeda 2 vyjde dřív než Squadron 42 *16*

Úplně jsem ztatil důvěru v Robert's Space Industries po těch nekonečných průtazích.
  • To není pravda. Čeština je jeden z těch "těžších" jazyků, takže naučení relativně jednoduché angličtiny v porovnání s těžkou češtinou je mnohem lehčí.
  • No kdybych měl brát z dojmů jenom odsud tak bych přeobjednávku hned zrušil, ale naštěstí beru i odjinud a až na problémy s výkonem a animacemi což se dá ještě opravit (možná už je, protože build co používali byl staršího data a hráli to ve 4K) to vypadá docela solidně. Je stejně zajímavé, jak všichni obhajují původní ME a považují jej za nejlepší hru přesto když jsem se to nedávno snažil rozehrát, tak jsem se nedostal podruhé ze Citadely, jak to bylo příšerné. Nudné sidequesty, planety, pořád stejné, základny a příšerný bojový systém. Přesto díky příběhu, postavám, hudbě a univerzu o němž v ME:A moc nevíme se původní ME stal legendou. Všichni viděli, že Cora nemá upravené vlasy dnešních supermodelek, ale takový futurističtější účes, který jsem viděl už někde v Deus ex a nikdo si na to nestěžoval tak je hned nesympatická. Co se týče vzhledu Sáry Ryder, tak ten byl zpočátku opravdu příšerný, ale na posledních screenshotech, už vypadá mnohem lépe.
  • Ash Williams tím chtěl říct, že angličtina ve hrách je většinou na lehké úrovni. Ten kdo chce, se anglicky už dávno naučil. Osobně jsem taky anglicky vůbec neuměl, ale před X lety jsem si zahrál 2 hry v angličtině a po ruce jsem měl slovník a hele... po těch 2 hrách jsem začal angličtině rozumět!!

Stačilo už jenom trochu vychytat gramatiku v nějakém kurzu a nebo z nějaké učebnice a od té doby umím anglicky tak dobře, že si dnes čtu knížky v angličtině.
    Jak jsem řekl, kdo chce, ten se tu angličtinu naučil, protože angličtina je jeden z (gramaticky) nejlehčích jazyků na světě.

--------------------------------------------------------------------------
    A to vaše tvrzení "anglicky umím natolik, že hrát bez problému můžu" je vtipné. Kdyby jste anglicky skutečně uměl, tak se tady nevztekáte.
  • to jsem jeste nevidel, ze by predobjednavka byla o 40% levnejsi
  • jn, ten tým působí fakt jako levná kopie Sheppardova týmu... ale aspoň mají výmluvu, že to tak je z důvodu dobrých vztahů (aliance) s těmi rasami.

Jenom doufejme, že i osobnosti těch kopií původních týmu nebudou stejné... to by si ten hate už zasloužili.
  • den po vydání a i týden po vydání bude minimálně o 40% dražší než v předpobjednávce *16*

Řekl bych, že to je ten hlavní důvod, proč to lidi předobjednávají (nové barvičky na brnění a vozidlo nikoho nezajímá)
  • Problém je, že většina tvůrců s velkou slávou oznámí pro svůj titul otevřený svět, bohužel ho jaksi zapomenou vyplnit něčím smysluplným.
  • Já vám teda přátelé nevim, nejsem velkej fanoušek open worldů za každou cenu a souhlasim, že k původní trilogii by se nehodil. Ale jestliže je, aspoň na začátku, hlavnim úkolem v Andromedě průzkumná mise zaměřená na obyvatelnost planet, dává ten otevřenej svět docela smysl.
  • Nechci se nikoho dotknout, ale naprosto nechápu lidi, co so předobjednávají. Zvlášť v dnešní době. To opravdu to jedno brnění a jiná barva vozítka stojí za tu koupi zajíce v pytli? Ta hra se nějak změní, když se koupí v den vydání nebo třeba týden po vydání?
  • h0p3
    DA:I jsem dohral na nejtezsi obtiznost na 100%. Tak mi tu zas nemel s*acky. A jdi si vylestit "ego" nad Toddikovu fotku.
    Vtipny je jak si o sobe myslis, ze jsi ten nejobjektivnejsi tady. Pritom jakmile ma nekdo jinej nazor nez ty, tak to nevydrzis a musis si vylejt zluc. Zacina mi te bejt celkem lito.. nebo vlastne ne. Jeste miluju, jak totalne nechapes a nezvladas memy a gifka tady. Ale to je tim, ze to kvuli svy omezenosti nechapes.
    Btw uz je z tebe kouzelnik?
  • Co maj vsichni proti inkvizici ??? Podle me poveden hra a to sem odkojenej bg a iw
  • A já si to předobjednal... No snad to nebude taková hrůza jako inquisition...
  • Zapomeň, že by vyšší obtížnost zlepšila AI. Ta takhle v singleplayerových akčních hrách opravdu nefunguje. Nanejvejš udělá z nepřátel větší bulletsponge a zvýší jim damage.
  • No nemůže, jsou na dně už hodně dlouho. Jen někteří to nejsou stále schopni pochopit a čekají, že další hra bude už konečně na stopro lepší.
  • Kdybys nebyl konzolista, tak jsi dokonalý *1*
  • Začíná to víc a víc připomínat Inquisition. A to jsem myslel, že Bioware už víc klesnout nemůže.
  • Patří to k Universu které mám ráda, zda mi přiroste k srdci i tahle část... To se teprve uvidí. Je to jako u SW, je tam toho taky mnoho ale jako celek ho mám ráda, ač mě některé díly baví méně, jiné více, stejně tak jako knihy. Má to ale pořád jeden a ten samý základ. "Jiné všechno" určitě nebude. ;)
  • naucit se cizi jazyk na stejnou uroven jako ten rodny neni tak jednoduche, zvlast kdyz ho clovek neni nucen kazdodenne pouzivat v beznem zivote
  • Naopak je to to, co by clovek od vysokorozpoctoveho AAA titulu delaneho podle zazitych pravidel marketingu cekal. Recenzenti budou silet a udelovat ultimatni znamky (snad to dostane tenhle pechacek a ne pan smutny) a uzivatele typu flash nadsene hrat. Zijeme v dobe kde AAA tituly = povetsine marketingovy brak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit