-
Na vlastní názor máš samozřejmě právo...
-
A nebylo by teda k věci vydávat hru od nezkušeného týmu za daleko menší peníze než za cenu plnohodnotného AAA titulu? Přece jen platíme za produkt a ne za značku.
-
Proč by nešla? http://imgur.com/ebfPrPx
-
http://www.postimg.cz/i/l844
-
Na co přesně jsi myslel, když jsi to psal? Vzpomínals při tom na to, co ti dělal strejda, kdyžs byl malý?
-
Za všechno může Montreal. Blame Canada.
-
dotaz- fakt tam v editoru kromě té hlavní předvolené nejde udělat bílá postava?
-
Mam predobjednano, hral sem 8 hodin trialu, ta hra je posun kupredu oproti minulym dilum. Bavil jsem se vyborne. Mimika oblicejovych svalu a pohyb postavy zas tak extreme spatny neni. Crafting, rozvoj postavy a boj jsou 100%. Jediny co je trosku suchy je pribeh, ale zbytek to dorovnava pro me na 85%+
-
Dokázal bych vyjmenovat další nespočet věcí, který mě na tý hře štvou.
Ovládání postavy mi nepřijde responsivní, jako kdyby postava spíš plavala než chodila.
Někdo tady zmiňoval ovládní, konkrétně mapu, kterou vyvoláte stiskem "M" ale pro její zavření musíte zavřít min. 3 menu stiksem ESC - ne není to kritická chyba, ale přesně známka toho diletanství a nedodělanosti, která na mě ze všech koutů hry kouká.
A dál - přistaneme v neprobádané galaxii na neznámé planetě a narazíme na nikdy neviděné agresivní nepřátele (kopírku Protheanů opět přejdu) A hele! 3 z 5 padlých nepřátel mají u sebe modifikace na mé zbraně a vybavení z jiné galaxie! Jaká náhodička...
Takhle bych mohl pokračovat snad do nekončena, ale nemá to smysl. Každý si udělá svůj obrázek sám a koho hra baví tak mu to samozřejmě přeju a v kouktu duše i závidím. -
Já se bohužel musím přiklonit k té straně "hejtrů" protože tady podle mě není vůbec nad čím jásat.
To že je tým nezkušený je alibismus jako blázen a nevím, proč bych na to měl jako koncový zák. brát zřetel. Obzvlášť pokud fungují pod taktovkou EA, který jsou v branži už nějakej ten pátek. Pokud jde o propíraný SJW etno styl, ten neřeším, pokud jsou postavy dobře napsané a sednou do svých rolí.
Bohužel, tady mi postavy nepřijdou ani dobře napsané, natož padnoucí do role -> příklad hned ze začátku: Ženská na Nexu vám povídá, abyste ji prominuli její vzhled, že je strhaná, na dně atp. zatímco vám tohle povídá hlasem, který bych tipoval tak 40+ postava vypadá (plastově) na 20+
a je zmalovaná jak selská truhla. Co si z toho dělám za závěr? Jednoduše, že vývojáři to buď odflákli nebo levá ruka netušila co dělá ta pravá. Takových případů je tam X
Další výtku mám k dodržování nějakého zaběhnutého lore. Že o celé výpravě nebylo v původní trilogii ani zmínka beru, prostě nebylo by jak jinak navázat, ale přijde mi na hlavu padlý, že časově vyráží nějak po ME2 a mají několikrát lepší technologie než byly k vidění v trilogii. Tempest - lepší jak Normandy SR2, což má být nejvíc high-tech loď ve známém vesmíru ( a ne, nikde nebylo nikdy uvedeno, že by se vyráběly kopie nebo alespoň stejně pokročilé lodě. Hry, knihy, wiki - nikde) To samé Nexus, což je prostě "obyčejná" kopie Citadely, která byla opět v původní trilogii ten největší technologický výkvět o kterém ani jedna ze známých ras neměla tušení jak vůbec funguje a kde se berou Keepeři, kteří se o ni starají. Jenže "bigger is better" a tak tyhle věci zcela bez rozmyslu, vysvětlení a ignorujíc odkazy originálu napálíme do nový hry...
Příběh... má to cenu vůbec začínat? Ok, pošleme tuším 3x 10.000 civilů + posádku na 600 let dlouhou cestu do jiné galaxie (to že nemáme komplet prozkoumanou tu naší teda přejdu) Nějakým záhadným způsobem víme předem, že by tam měly být 3 planety, které by se hodily pro kolonizaci. Nevyšlo to, jasně chápu. Takže na průzkum pošleme toho největšího hlavouna, který by měl tohle všechno koordinovat a v podstatě to celý visí na jeho expertíze. Naštěstí jsou členy tohohle nejelitnějšího týmu průzkumníků taky jeho dvě 22 letý (?!?) děti (tlačenka?). Papá zemře a ačkoli existuje něco jako služební postup (chain of command) tak navzdory zdravému rozumu nebo pudu sebezáchovy přenecháme celou tuhle expedici a životy všech co k ní patří 22 letýmu pubošovi, jelikož jeho tatík si to tak přál... -
- chyba, sry -
-
nejhorší firmy v herním prumyslu:
1. Blizzard
2. Ubisoft
3. Bioware
4. CD Project -
Vzdyt na youtubu uz je nahranej konec....
-
O jake hromade skvelych her mluvis?
-
Tvůj komentář je stejně prázdný a povrchní jako ta hra.
-
Nechápu jak takhle důležitou značku mohlo vedení Ea svěřit nezkušenému týmu!Hra údajně stála 40 milionů dolarů není to málo na takovouhle hru?Ty obličejové animace nevypadají jako motion capture ale spíš jako ruční animace nějakého neumětela!Asi to bude znít jako sebemrskačství ale až to bude ve slevě za 300-500 kč tak si to stejně koupím protože původní trilogii miluju a Andromeda je i když špatnej ale pořád Mass effect.
-
I kdyby tu hru dělal Bioware (Kocourkov) tak ten cancer omlouvat nezkušeným týmem je holý nesmysl. Bioware selhal prostě a tečka. Pro chytrolíny recenze po 70h: https://www.rockpapershotgun.com/2017/03/20/mass-effect-andromeda-review/
Doporučuji tu zadnici místo obličeje na koci článku mít na paměti jak bude sázet prachy za hru.
Já osobně jsem rád, že jsem si pre-order zrušil v momentě kdy přišli s tím, že budou prodávat sběratelskou edici s prázdným steelbookem. -
Ale prosímtě, kde je problém ve skutečnosti? Maminka ti na to nechce dát penízky? *1*
-
Je to ideologicky a korporátně zničená značka, smutné...Nekupovat.
-
Je to tak a ne jen tady, docela se tím bavím. Řekl bych, že 99 procent lidí, kteří se k tomu vyjadřují, nehrálo ani trial verzi. Po deseti odehraných hodinách jsem nenašel zásadnější chyby, které by mi hru znechutili a přesvědčili mě o tom, abych ji nekupoval.