-
Do určité míry souhlasím, ale je třeba brát na zřetel, že lidé, kteří tam dodnes pracují, nemohou za to jak se vedení tehdy rozhodlo. Konstruktivní kritiku beru všemi deseti, ale co se děje zde je tak 70 procent čistá negace a 20 procent pak ta konstruktivní, těch zbylých 10 procent to vezme a doufá v lepší časy. Ono co si budeme povídat Planescape torment jsem projel asi 5x ale Numeneru jsem po 2 hodinách úmorné angličtiny prostě nedal. Anglicky umím hodně slušně používám ji v práci, ale tohle i na mne bylo mimo mísu - jen tak na okraj - Tímto příkladem jsem chtěl jen říct, že né vše co má 9/10 či 10/10, je tak ohromně skvělé. Nakonec je to vše o tom jak to komu sedne.
-
Problém je že Bioware uměli líp, ted už je Bioware jen vysátá dutina co vysala EA. čily část negativity je o tom jak Bioware spadli.
-
Zdravím vážení, všiml jsem si zde jedné skutečnosti. Na tomto fóru nebo v těchto komentářích je respektován jen negativní názor na hru (samý like), jakýkoliv pozitivní názor na hru - včetně mého - je automaticky negován. Takže se ptám, kolik z těch negativních názorů je zde proto, že je hra opravdu tak špatná, podle vás a kolik je zde z čiré radosti něco pošpinit. Přikláním se k názoru, že na první hru od nezkušeného týmu studia Bioware (Montreal) je to solidní úspěch-výkon (ano některé animace jsou úlet) a moc se těším.
-
Pokud by byla nějaká hra celá dobrá tak má 10/10 a kolik takovych ročně vycházi ? :)
-
10h bohate staci na to aby jsi si udelal nazor na kvalitu hry.
-
To je take zlate vidiet tu detsku radost ked sa raz za 3 roky stane , ze na konzoly vyjde viac exkluzivnych hier ako jedna za pol roka. Sice treba skombinovat aspon 2 platformy ale aj to sa niektorym detskym konzolistom pocita.
-
Mam odehráno asi 5 hodin a zatím mě to baví, souhlasim že ty animace obličejů jsou opravdu ostuda ,ale akce mě baví a příběh mě zatím zajímá. Planeta vypadá hezky a s Roverem se jezdí parádně. Akorát teda ty ženský vypadají hrozně *1* nelíbila se mi už Asarijka v předchozí trilogii, ale oproti PeeBee je to královna krásy...až budu mít full tak vytvořim vlastního Rydera tak snad bude vypadat normálně a když ne tak holt default, jen je škoda že nelze třeba jen upravit toho defaultního.
PS: Alespoň bude Andromeda 2 lepší. -
To není rozum, ale proklatě nízké nároky. Jsou lidi, co se každý den stravují ve vývařovně za pade a pošmáknou si, to ještě neznamená, že je to kandidát na michelinskou hvězdu...
-
Ako ti už písal kolega dole, hru nemusíš dohrať, aby si si vedel spraviť názor. 10h bohato stačí. Keby sa jednalo o nejaké demo, aké bolo napríklad u ME3, tak nič nepoviem. Ale za tých 10h sa v pohode dá vyskúšať všetko, čo ta hra ponúka, dialógy, boj, exploring, vedľajšie questy.
-
horsi je, ze vsichni v te naivni myslence vyrobe her porad veri a porad ty kraviny kupuji
-
Čiže, ak má niekto na hru pozitívny názor, tak má rozum a ostatní sú len hejteri bez rozumu? A ty chceš, aby ťa na tejto diskusií bral niekto vážne? *1*
-
Nemuzes pohrbit neco co by uz davno pohrbene bylo..ani jedna ta firma by uz neexistovala tak jako tak..s EA nebo bez ni.
-
Spatne u her je dost subjektivni...
-
Je to škoda a zamrzí to, ale hold teď nemám čas hrát průměrné hry protože v tomto období byla taková nálož skvělých her, že tenhle odfláknutý mass effect prostě nemá šanci dostat se na můj aktuální playlist. Možná někdy v budoucnu ve slevách, když si na to vzpomenu, to koupím.
-
vysledny produkt nikdo jeste nehral..jedine co se tu deje tak se tu papouskuji famy z internetu ale osobni zkusenost nema nikdo..nikdo to tady nedohral aby mohl posuzovat..recenze jsou subjektivni
-
Hra musí být dobrá celá... když vás do toho nevtáhne začátek, tak nemá cenu se do toho nutit a doufat, že konec bude dobrý, to je prostě špatně udělaná hra.
-
kdybych chtel hrat traparny jako Zelda, Nioh a dalsi tebou jmenovane hry, tak nehraju na PC. I kdyby ty hry mely hodnoceni 1000%, tak me to necha chladnym, protoze ani jedna neni nic, co by me nejak bavilo hrat stovky hodin. Asi jako bych se ti posmival, ze si na Wii nezahrajes zadny poradny simulator cehokoli a v nejake poradne audiovizualni kvalite, ktera pripomina realitu.
-
Je to tvoj pohľad na vec a potom je tu niečo ako článok od J. Walkera na RPS. Komu veriť...
-
Aký hejt? Mnoho ľudí proste nie je spokojných s výsledným produktom a popisujú tu, prečo tomu tak je. To je celé :)
-
Aspon nekdo kdo ma rozum..