-
Hehe. Jak dole píše Flash, kdo má rád sci-fi, bude nadšený *1*
Díky za minirecenzi. Já třed závidím lidem, které bavil Inquisition. Odpor k té hře asi nikdy nepřekonám.
Jestli je příběh plytký, tak to nic pro mě. Původní atmosféru trilogie (a hlavně prvního dílu) to nikdy nenahradí. -
Tenhle arogantní výsměch už je trochu přežitej *7* Když je člověk aspoň trochu schopnej, může si pořídit slušný PC i konzoli.. Mám ve svým okolí spoustu takových lidí a já jsem donedávna konzoli taky vlastnil, než jsem ji po půlroce prodal, protože stárne rychlejc včerejší houska.. nemluvě o cenách za hry, který jsou nechutný
-
Zapomněl si zmínit sběr kovů, po galaxii se toho bude jistě válet hromada.
-
Souhlas, hra může být vždycky zklamání, ale tolik hnoje ještě před oficiálním vydáním je absurdnost.. Navíc mám takový pocit, že kdyby přispívání do diskusí bylo omezeno plnoletostí, půlka nesmyslů by tu vůbec nebyla..
-
simte...warp pohon, uplne bezna vec
-
Kdovi jestli jde udelat I muslim. Hlavni hrdina by byla angela merkelova, ktera by vystrelila do vesmiru 10.000 migrantu jako prvni davku. Jejich cilem by bylo prezit a sirit islam I v jinych galaxiich.
-
viz třeba Jacksonův Hobbit, který přišel až po LotRovi.. na druhou stranu, takový MGS3 hódně dobře zamíchal kartami!
-
Ja bych je nechal vystudovat fyziku zakladni skoly. Zadne hmotne teleso se nemuze priblizit rychlosti svetla a cestovani cervimi dirami je taky nesmysl protoze cervi diry jsou tak male ze se jimy neprotahne ani mikrocastice. Proto by radej zustali doma a venovali se ochrane zivotniho prostredi. Pak by mohli treba udelat pokracovani Jade Empire 2.
-
Ty jo, to zní fakt dobře.
-
ja bych je nechal cestou do nove galaxie v mezigalaktickem prostoru zmutovat a biologicky propojit s archou a vznikl by takovy prvni predchudce Reapera a pak bych je nechal casem vratit o miliony let z5 do nasi galaxie, kde by zacali decimovat inteligentni rasy a vytvaret Reapery
-
A cikán jde? Udělal bych si hrdinu jménem Dežo, místo záchrany vesmíru bral dávky, š*kal Eržiku a vařil piko, ačkoliv to by pak spíš byl Most Effekt
-
Jenze koncept hry mel byt openworld a objevovani novych planet a tomu se musel prizpusobit pribeh. Rekl bych ze kolonizace nove galaxie pod vasim velenim je skvela zapletka. Navic slibili ze kazda kolonie bude mit svuj vlastni pribeh takze muzeme cekat spoustu skvele napsanych vedlejsich questu, ktere mozna I predci hlavni pribehovou linku.
-
Možná by to bylo zajímavý, ale mně přijde zbytečný se vracet do minulosti, když víš, jak to všechno dopadne.. neni tam prostor pro novej příběh, jen dílčí zvraty.. *9*
-
To samý jsem hlásal už po ME3 *15*
Trilogii zakončili, proč na to agresivně něco roubovat, pojďme raději do minulosti a First Contact war si o to vyloženě říkal. Tam by se mohli kreativci vylblbnout až až *14*
Njn, místo toho máme Andromedu. -
Už asi měsíc pozoruji u všech trailerů vyloženě hromadnou nenávist. To už ani neni o tom být zaslepený fanoušek, nebo objektivní kritik, či jen troll. Zkrátka nepamatuji hru, která by před vydáním schytala tak neuvěřitelnou vlnu špíny a nenávisti, založené na rasistickém výroku jednoho z tvůrců a trochu nepovedených animací + pár minut ze hry. A to už ani nebudu počítat feministický problém s účesem co má Cora. Je mi z toho upřímně smutno, do jakých extrémů až dokážou všichni zajít. Když už jim docházel dech, tak začali hledat sebemenší přešlap, nebo chybičku, aby mohli pokračovat v naprostém šílenství, když to tak nazvu. Zarážející byl počet těchto lidí. Nejsem zaslepený fanoušek a plně si uvědomuji že má hra nedostatky, ale být svědkem s odpuštěním takového hnusu v komentářích je smutné. Skoro mi to přijde, jako by chtěl někdo záměrně Bioware potopit. Ikdyž všechno nedotáhli do konce, tak víte jak jim asi teď je ? Ať lidi nadávají hlavně na EA, které je drží na oprátce. Jejich praktiky s DLC a celkově cenová politika je směr, kam všichni mohou směřovat tu nemístnou nenávist. Chtělo by to hry brát z neutrálního pohledu. Ani se netěšit, ani nehanit a udělat si na hru svůj názor až opravdu vyjde a budou ji lidé hrát. Presumpce neviny by byla docela fajn :). Mnoho her se přechválilo před vydáním a pak bylo zklamání. A naopak.
Osobně se na Andromedu moc těším a jsem zvědav jaký budu mít názor po dohrání. Ku příkladu Dragon age inquisition mě při prvním hraní absolutně nebavilo. Pak jsem se ke hře vrátil asi po půl roce a totálně tomu propadl :D. Chytnulo mě prostředí, charaktery a veškerý příběh od pana Gaidera a ostatních. Žel další pokračování asi nebude v dohledné době... -
A ty bys byl raději, kdyby ten příběh byl mokrý?
-
Přesně tak, řekl bych, že všechno šlo dobře, než se do toho vložila Kanada.
-
Tobe to asi dela doted.
-
Hele, já to říkám furt, Měli to zasadit do doby konfliktu Turianů a lidí. Hlavní postavou by nebyl člověk ale šlo by vybrat jednu z ras ME. Cílem by bylo ukonřit ten konflikt. Časem by dostal do party jak další postavy tak i člověka.
Hráč bu musel nejen najít způsob jak ukončit boje ale také jak se galaxie vyrovná s novým "hráčem" ve formě lidské aliance. Tématem by mohl být rasismus jak lidí k "vetřelcům" tak mimozemšťanů k lidem. Bojechtiví generálové, nedůvěřiví vojáci, Pro jednou by se nejednalo o záchranu galaxie. -
S tím, že animace postav je opravdu na dnešní dobu nepovedená jednoznačně souhlasím. Ale co se týká hodnocení příběhu a onoho přenechání mise jak ty říkáš ??22 letýmu pubošovi'', to mě nutí se zeptat - hrál jsi tu hru vůbec? Protože pokud ano, tak víš, že vzhledem k okolnostem nebyla jiná možnost a služební postup musel jít stranou.Osobně mám za sebou několik hodin trialu i plný verze (ano, i přesto, že v Evropě ještě nevyšla, je možné ji hrát již nyní) a ačkoliv jsem čekal víc, tak zklamaný opravdu nejsem. Pokud chtěli autoři ukončit předchozí příběh a začít něčím zcela novým, v podstatě to nemohlo dopadnout jinak než novou galaxií. To, že se někteří fanoušci série budou stále upínat na původní triologii a podle toho hodnotit Andromedu, je asi nevyhnutelné, bohužel...