Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ksakru ja vedel ze jsem na neco zapomel. Na druhem miste je Bethesda, dalsi poradi se posouva.
  • Nemůžu uvěřit, jak tady "hejtujete" díl Andromeda a vynášíte do nebes druhý (podle mne nejslabší) díl trilogie.
    Uděláme pár hlavních misí (když nebudeme počítat mise okolo posádky, tak máme co? Začátek na základně, kde se probudíte, Freedom's Progress, Horizon, Loď Kolektorů, Smrťák a finální mise! 6 hlavních misí!) potom tam nacpeme pár vedlejších úkolů (zajdi zapnout štít tím, že zmačkneš 3 tlačítka, rozstřílej pár Gethů na planetě, kde zuří písečná bouře a není nic moc vidět, zlikviduj 3 těžké mechanoidy...). Jestli byl někde odfláknutý příběh, tak rozhodně v tomto díle, kde jste doslova tlačeni ke konci a je zde cítit, že je vše spíchnuté narychlo a horkou jehlou. Trochu to zachraňuje jen finální mise, kde se máte trochu rozhodovat a loyalty mise posádky (a to například Mordin nebo Kasumi jako společníci stojí za...). Další věcí, která je tam jen proto, aby člověka rozlítila je skenování planet - což je potřebné pro vylepšování lodi i zbraní ( a pro malé vylepšení připravenosti na válku ve třetím díle) a dál je tam co? VELMI málo zbraní, útok zblízka ani nebudu snad komentovat, vyblbování se s Makem je pryč (hlavně že jak blbouni můžeme jezdit myší po planetě a vysílat sondy - tomu říkám zábava!) a setsakramentsky osekaná Citadela je taky výhra (tři pidi patra! no to je bomba!... v jedničce jsme si to tam mohli trochu prošmejdit, teď se spokojíme se 3 patry a poschodími...).
    Takže než začnete zase mínuskovat a nadávat dál na Andromedu, trochu se zamyslete...
  • Pokud tě baví mlátičky a lov robodinosaurů, tak asi máš co hrát, to je fakt...
  • Magister_Peditum
    Měl jsem za to, že ME je vlajkovou lodí studia BioWare. Není trochu lajdácké si tak důležitý projekt neohlídat? Vzhledem k tomu, že za to chtějí od lidí stejné peníze, jako za hru od "talentovanějšího" studia, tak se to tímto způsobem omlouvat moc nedá. *3*
  • Magister_Peditum
    Co děláš venku z klobouku kouzelníka Pokustóna?
  • jade empire 2 ? Jasně Bobane.. v tvým světě asi existuje. :) Dnes ti nedal zřízenec léky? *1*
  • Já se spíš obávám, že to jsou právě děti, které nedokáží docenit kvalitu her a proto tu vznikají takovéto nedodělky pro děti, které si prostě nevšimnou nějakého toho nesmyslu nebo grafického bugu.
  • Na rozdil od vaseho studia tu hru zvladli alespon dokoncit, vydat a sbira nadprumerne hodnoceni. K tomu upadku : ja za upadek povazuju vsechno od Bioware co vyslo od jade empire 2, takze jestli doslo ke zmene, tak jen k lepsimu.
  • Když se zaposloucháš, slyšíš praskat žilky v mozku. Opět říkám, ještě jsi to nehrál, kašli na komenty. Jak píše ten nade mnou Fallout 4 taky strašně sepsuli a pařím ho dodnes. (to samý jiný tituly - Quantum Break (kvůli jediný hře si držím i xbox one jinak pařím na PS4 pro), Max payne 3, a další.)
    Čili si počkám, koupím to a zahraju si to. Pokud mě to nebude bavit pošlu to dál, pokud bude - paráda. Nevím, že je ted modou se nad vším hroutit tvl. U Wildlands to samý. Jak ubisoft, jak tohle, jak tamto a hra je VÝBORNÁ. Žádný větší bugy jsem za 60 hodin hraní nezažil a přitom se půlka netu hroutí jak je to strašný a monotonní. Bohužel je dnešní hráčská základna asi z 90% složená z dětí 13-20 včetně recenzentů a ti bohužel nejsou schopni docenit kvalitu her. Já začínal na 8bitovkách a příběh nám byl u zadele. Mário běží furt jen doprava tvl.
  • Ještě to musíš brát tak, že spousta lidí knihy nikdy nečetla a nikdy číst ani nebude. Ale jinak se mi co si napsal líbí :D hlavně ta ženská na tom Nexusu.
  • Tvé komentáře jsou přesnou ukázkou toho, jak funguje psychika, lavinový efekt a masoví (Massoví) hateři :D. V podstatě máš pravdu skoro ve všem, co jsi napsal (až na detaily). A to je právě ten problém :D. Osobně jsem hrál 10 hodin zkušebku origin access a sledoval min. 30-40 hodin herních videí od řady Youtuberů. Celou tu dobu jsem byl ze hry nadšený, protože jsem si nekladl žádné otázky, nic nesrovnával a nechal jsem prostě jen na hře, aby mě přesvědčila o tom, jestli má smysl ji hrát nebo ne. Mám ji dávno předobjednanou a do doby, než jsem si tvé komentáře přečetl, jsem měl pocit, že už jsem dlouho lepší hru neviděl. No a teď mám pro změnu pocit, že bylo lepší ty peníze vyhodit z okna anebo si s nima vytřít zadek :D. Evidentně je důležité vždycky si udělat svůj vlastní názor bez toho, abych přejímal názovry ostatních, protože bez ohledu na všechna negativa si ji chci zahrát a hlavně si ji chci pořádně užít. A ten zážitek mi nezkazíš ani ty (aniž bys chtěl, jak jsem psal, v podstatě máš pravdu :), ani nikdo další *5*
  • Zajímavé, hru vůbec nehrál a zatím ji nikdo ani nedohrál, kromě recenzentů, ale řídí se podle recenzí a psanému slovu o chabém příběhu, což může být fakt, ale jinde dostává hra i devítky s tím, že i hlavní mise jsou svojí náplní zajímavé, napsat negativní obsah na základě jedné recenze a hru si vůbec nevyzkoušet, naproti tomu srovnávat s hrami, které už možná i dohrál je nesmysl.
  • smejki
    Tož, dělal to jiný tým. A ne v tom smyslu, že některý lidi odešli, ale jakože doslova. Bioware není jedna banda, ale několik studií. Tolik k tomu náhlému talentovému úpadku. A evidentně byl hodně blbý nápad na ně tu produkci hodit.
  • No jo, ale svěřit nezkušenýmu týmu jednu z nejsilnějších značek v EA portfoliu... to je fakt hodně zvláštní manažerský rozhodnutí. Jasně, ty hoši a děvčata nejspíš nebudou úplný kopyta. Kdyby jo, ta hra nebude ani fungovat, natož aby se dala hrát. Ale hodit na ně hnedka zkraje něco tak masivního? Proč je nenechali otrkat a získat zkušenosti na něčem o rozsahu Jade Empire?

V Obsidianu a Harebrained to fungovalo - Tyranny dělal Obsidianskej B tým a bylo z toho výborný malý RPGčko. Všechny Shadowruny jsou taky dost krátký a na každym novym je vidět, jak to tvůrci dostávaj víc a víc do ruky. Takže takhle, na první hru od novýho studia, klobouček. Jenže maj tu smůlu, že maj v názvu Bioware. A já, a spousta ostatních, si pamatujem doby, kdy 9/10 znamenalo u Bioware podprůměr.
  • Horizon Zero Dawn, NieR Automata, Nioh, ...
  • Třeba s tebou budu po dohrání do písmene souhlasit, ale takhle kritickej postoj před vydáním (nedejbož jen na základě diskusí nebo videí na yt) bych nedokázal mít.. Na Fallout 4 jsem se těšil x let a než vyšel, četl jsem jen hejty a špínu.. a potom se dlouhé hodiny královsky bavil.. byla tam spousta bugů, nedodělávek a věci, co mi nešly do hlavy, ale i tak je to pro mě jedna z nejlepších her za poslední roky..
  • Ale jo, příběh může hru vylepšit, ale není na ní to nejdůležitější. Důležitá je dobrá hratelnost, pak na příběhu nezáleží vůbec.
  • frag.ment
    https://www.youtube.com/watch?v=YgNkH85losU
  • FansLunacy
    Včera jsem zrovna bádal nad tím, jestli si mám hru pořizovat. Dnes tu sedím a vím naprosto s pekelnou jistotou, že se toho ani nedotknu. Protože jak to tady tak čtu, tak jsem asi jeden z kritického mála, kdo se poučil ...

Nebudu vůbec koukat, jakej vývojař tu hru udělal. Je to Mass Effect - Jméno s velkým "J" - a pokud na to nemám, tak se do toho jednoduše nepouštím a nedávám si cíl, který prostě nezvládnu. NAPROSTO rozumím tomu, že penze jsou potřeba, ale do háje to se dneska musí vzít nějaký titul, co má jméno, a na to konto udělat průměrák, když jsme nakrmili hráče kvalitou? ... To neni fér, to prostě ku*va neni fér. Vezmu si svojí grafiku, svůj děj, svoje postavy, svoje zbraně a udělám si svojí hru - klidně na téma sci-fi bloudění po galaxii - pojmenuju to Andromeda a mám vystaráno. Rozhodně bude míň haterů, co budou prskat, že to je podobný Mass Effectu, než těch, co právě teď prudí, že nám chcípla další hra, další studio atd atd atd... sr*čky, h*vna.

Očividně je OPĚT hra nedodělaná. Když se dnes narodí dítě předčasně, není tudíž připravené na svět a drží se v nemocnici na speciálních odděleních do té doby, dokud nebude připravené na normální fungování s matkou. U her to tak prostě dnes není. Dodržují se termíny, protože prachy. A tak máme na světě další titul, který si lidi budou kupovat za těžký peníze, nikoliv protože Andromeda, ale protože Mass Effect, a každýmu bude úplně u prd*le, že je to nedodělaný, plitký na pohled co se týče animací, UI a HUDu - ale tak hlavně že tam máme západ slunce a ten pot jde vidět i přes tu helmu.

Co považuju za sprostotu letošního roku je udělat Mass Effect a nedat důraz na příběh a postavy. Kdo tu hru dělal bože? Labužníci stříleček? ... Odkdy je Mass Effect FPSko? Já si fakt nebudu kupovat RPGčko co nedalo důraz na příběh. Současné Fallout tituly také nemají bůh ví jaký příběh, ale kristepane alespoň je to plně otevřený svět s masivními DLC (Far Harbor a NUka World, to ostatní bylo kvůli zaplacení uklizeček). Tady máme vlastně co? Zase rádoby "otevřený" svět, který vlastně neni otevřený, jen jsou ty koridory širší a je tam víc lidí, co po vás něco chce zabít nebo přinést. Dragon Age:Origins jsem dohrál několikrát, dvojku jsem taky zkousnul, ale Dragon Age: Inquisition jsem nedohrál, protože přesně to je Andromeda. Rádoby otevřený svět. Inquisition měl ale na mé poměry celkem obstojný příběh a animace postav jsou už od Origins snesitelné, někdy i pěkné.

Dnes neexistuje striktně open world, fps, rpg ... dnes se všechno plácá dohromady a ze všeho skvělého se dnes dohromady udělá průměr. Množírna hadr. Dnes kupuji State of Decay a budu čekat na 2ku. Udělám líp a ještě se pobavím. *7*
  • tak jsem to vygooglil a zdá se že to tam přidali v patchi http://www.gamepur.com/news/26144-mass-effect-andromeda-dev-investigating-further-skin-tone-options.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší