Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zmíňkou o Tropa de Elite jste mě dostali, jdu do toho *14*
  • Hodne kvalitní recenze, palec nahoru. Stahnu si to a jestli se mi to bude líbit pak to koupím v akci na steamu abych podporil vyvojare:) +1
  • Výborné, teď už jen doufat že nebude mrtvý multiplayer. Jasná předobjednávka....
  • Alex81
    Od začátku jsem Maxovi věřil a udělal jsem dobře! Už se na toho kluka plešatýho těším:-)
    • Shaker
      musim se priznat, ze uplne od zacatku ne, ale uz 2 mesice je predobjednanej :)
    • Always bet on Max!
  • Trol.diskuzni
    9/10 nějaké pošahané střílečce, kde se hlavní hrdina tváří jako klon Ramba a Nea, kdy v tílku běží vstříc ozbrojené jednotce v plné palbě a ještě se stíhá škrábat na gulích? *11*
    • smejki
      téma není kvantifikovatelné *2*
      • Dobrej IT vtip *2*
        • smejki
          <>IT?
          • Musí být IT, páč jsem nikdy neslyšel vtip, ve kterém by se objevilo slovo "kvantifikovatelné" *15*
            • V případě matfyzu bych již nehovořil o vtipu, nanejvýš tak o vtipné rovnici *15*
            • smejki
              a proč ne třeba matfyzácký? O_o
    • kennyB
      To je tak, když někdo hraje Tintinova dobrodružství a pak se mu po dlouhé době dostane do ruky pořádná hra. Max payne 3 je skvělá hra, kterou by jsi si měl možná nejdřív zahrát, než něco řekneš.
    • Danny28
      Ehm...Hrál jsi to vůbec? Přijde mi že si tu jen vylejváš komplexy bezdůvodně. *10*
      • PreidaQ
        Trollovi už jsme se tu dřívě snažili vysvětlit, v čem tkví krása Maxe Paynea. On ale nechce slyšet žádné argumenty, stále si jede to své. *7*
    • Dobrá parodie na vávrovskou kritiku *15*
    • Veskoslav
      Ano měli dát 1/10, aby jsi byl spokojený.
      • Trol.diskuzni
        Takových 5/10 by to spravilo... Průměrné hodnocení pro průměrnou hru.
        • Shaker
          oooooooooh buzzinga, one of his practical jokes :P
        • Veskoslav
          Max Payne ale nikdy nebyl průměrná hra.
          • Trol.diskuzni
            To je věc názoru...
            • Trol.diskuzni
              Já ho respektuju... Každý má právo na to si v dnešní době trochu přivydělat.
            • A v čem byl průměrnej, když ho nemůžeš ani s ničím srovnat?
            • V tom případě respektuj názor recenzenta a současně si mysli své
  • Veskoslav
    Tož po přečetení si asi objednám hru na pc:)
    • No po téhle recenzi mám také celkem slušné myšlenky že bych si to zahrál až to teda bude levnější. *1*
      • Shaker
        wtf? levny je to dost...
        • Shaker
          ok, beru zpet 850,- Kc je fakt skoro jak za novy Ferrari...
          • Objednáno na Steamu za 1298,- dle kurzu... Ono to pro tebe třeba moc není, ale pro rodinu s dětmi, to je celkem dost... buď hru, nebo na týden jogurty *5*... choice is yours.
          • Né každý :-D má plnou PR**L peněz :). Jsou prostě hry do kterejch investuji primarně :) .... a hry na které si počkám. :)
    • Diablo 3 = hra tisiciletí, když si ji nekoupiš jsi lama a sraaaač
      • Danny28
        Na Maxe se taky čekalo dlouho *2*
      • Veskoslav
        Co to meleš za sračky? Diablo III doma už mám od 16.5, ale nenainstalovanou. Dneska sice mám volno po víkendu učení, ale nechám si to až na červen.
        • (Samozřejmě to myslím ironicky a zase roleplayuju.) *3* *5*

Hmm, jinak je dobře, že Max 3 tak vydařil.

A tato diskuze by asi chtěla pročistit.
        • Profackuj se blázne.

Mít Diablo 3 doma 5 dní a nehrát ho chce sakra odvahu.
      • Trol.diskuzni
        Ok, jsem lama a sráč, který raději zůstal u Diablo 2... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit