-
Pekna recenze, tedy az na to oznaceni GoW za taktickou strilecku :-).
-
Zajímalo by mne zda multiplayer bezi skrze social club jako u gta 4 nebo red dead redemption, protoze ani jednu tuhle hru jsem si nemohl zahrat v multiplayeru, diky tomu ze od poskytovatele internetu nemam pridelenou i.p. adresu respektive jsem schovan za jeho coz ma sve vyhody, nicmene hry od rockstaru mi nikdy v multaku nesly. Samozrejme vlastnim originalni hry, ma nekdo podobny problem ci zna nekdo reseni tohoto problemu, rad bych si koupil originalku, ale nevim zda budu moci vyuzit cely potencial hry. Hry jako Battlefield 3 nebo diablo3 mi v multiplayeru jdou bez problemu, jen ten Rockstar ne a ne.
-
Charakterizoval by som to jednou vetou ako F.Fuka:
Nový Max Payne zlyháva, tam kde pôvodný exceloval a to v originalite a silnom príbehu a exceluje tam, kde pôvodný Max zlyhával, vo variabilite a dynamike herných úrovní (levelov :-DD. -
Co pro třetího Payna zůstane charakterickým prvkem, bude rozhodně jeho intepretace ze strany každýho hráče, nejen jeho " in-game " scénáře, ale titulu obecně. Přesvědčovat každýho zvlášť o jeho výjimečnosti nebo žumpnosti! je zbytečná námaha. Břeh jistých fandů mu nejspíš nedpustí jeho " jinou " stránku oproti předchůdcům, další v něm nebudou spatřovat nic jinýho než sic velmi slušně zpracovatelnou střílečku, ale nic co by je mělo posadit na zadek, a z opačné strany vyzdvihování do nebes je výše řečenou subjektivní výsadou, zkrátka ke třetímu dílu buď získáte vztah nebo ne a to čistě na vašem přístupu ke hře a co od ní očekáváte. Polemiky o Noiru, prostředí, visáži Payna, adekvátní psychologie Payna od flegmatika ke skleničkovému baronu a podobný srandy budou trvat nadále, ovšem nelze popřít že třetí Payne je opravdu povedená věc, která, a Grifus & spol mi teď odpustí, zapadá do univerza bez problémů, je hodný svého jména a rozhodně nedělá svým předchozím dílům fatální ostudu. Naopak, pocit staro-novo atmosféry provází celou hru a akční scény ve slušně navržených lokací a Paynovými abilitami v kombinaci s Euphorií, patří mezi lahůdku, která navíc vypadá vizuálně zatraceně dobře. Ne všechny místa umí zaujmout, ale nenudí, ovšem to co se předvádí v některých lokacích (
kupříkladu takový atak na ústředí Rodriga Branca patří mezi unikátní level s typickým Paynovským momentem ), patří svým konceptem mezi kvalitní hratelnostní momenty. A co teprve pánové takové chvíle v New Yorku, které dle mého patří mezi to nejlepší, které nejen dají nostalgicky vzpomenout na předchozí díly v dobrém slova smyslu, ale jejich symbolika (přestřelka na hřbitově u hrobu své rodiny, u kterých to začalo a u kterých to také končí, zkrátka mluví za vše a výrazně promlouvá do celého univerza Max Payna ) a jejich komorní ztvárnění, včetně působivýho soundtracku dává jasný signál, že kdyby se víc misí odehrávalo na podobném místě, rozhodně by se špatně neudělalo, přestože musím souhlasit, že finální vysvětlení, proč Payne York opustil, bylo logické a pasovalo k jeho situaci. Nicméně ani to se určitě později nevyhne jistým fanouškovským individuálním názorům. Na celkové oblibě fungují i drobnosti, typické pro předchozí díly, jako například televize plných komerciálů a zpráv, které korespondují se situací ve hře, dokonce i rozhovory mezi jednotlivými pistolníky z nepřátelského tábora o situaci, o životě, o blbostech, atd., nejsou výjimkou, byť si jich člověk užije, vzhledem k portugalštině v Paulu, jen ve flashbackových misí ze Států. Dále je to taky možnost vylepšovat si celkový plot pomocí šmejdění po různých důkazech kolem atd. Rozhodně nelze říct, že by byl Max Payne 3 bezchybný, je jen trochu víc vážnější a vyměnil prostředí, které však troufám si říct funguje neméně dobře, byť ne vždy. Ke konci je hra pravda až příliš zbytečně megalomanská a zbytečně na efekt, což nedělalo všude dobrotu a některé momenty nejsou úplně logicky dotažený, ale celkově je Payne 3 určitě slušná věc, které se daří i potěšit znalého fanouška předchozích Paynů, což osobně oceňuju, ne jen kvůli tomu, že se namluvení opět a s celkovým úspěchem ujal McCaffrey. -
-
Velice oceňuji tvou práci s tímhle, ale podle mě by se to docela dobře dalo 5x zkrátit, aniž by to nějak příliš informačně utrpělo. *3*
-
-
Yep, nejspíš syndrom ze školy - pod 20 stránek neexistuje- takže to má člověk potom tendenci okecávat i na obyčejným fóru jinak jednoduchou větu " líbilo se ".... :D
-
-
Příště použij odstavce a nebude mi vadit, že je to tak dlouhé. Čte se to příšerně.
-
-
Rozkaz!
-
-
necancej se :) jak dlouho nad textem rozsahu 20 normostran zoufale sedíš? ;)
-
-
-
-
Kayne & Payne 3 : Brazil alcoholic days
-
Zdravím..vím,že je to tak trochu mimo téma,ale chtěl bych se Vás přesto zeptat..je v týhle republice momentálně Diablo 3 k sehnání?Já at se snažím jak se snažím,tak všude ve všech obchodech píšou vyprodáno..kdybyste měl někdo nějaký tip,tak bych to ocenil..děkuji
-
-
Chceš tip? Co takhle si počkat než to v prodeji bude? Si tady všichni sedaj z D3 na zadek, přitom je to hra jako každá jiná... *7*
-
-
Ne, není.
-
-
stahni si to z blizzard stranky
-
http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=diablo+3
-
-
Ach jo, nevalí... No, prostě Aukro a prohledat.
-
-
-
Je nutno znát příběhy předešlých dílů? Navazuje to nějak nebo to neni zapotřebí?
-
-
No každopádně, pokud si jedničku ani dvojku nehrál, tak ti chybý herní vzdělání *15*... šupem napravit! Ačkoli vyšel Max Payne v roce 2001, pořád je to pro mě jedna z nejlepších akčních her... rád jsem ji znovu dohrál *3*...
-
Neni, to zapotrebi. Neco malo se tam dozvis, zbytek ti muze bejt jedno pokud te to nezajima.
-
-
Díky za odpověď...no přiznám se, že mne Max Payne 1 i 2 minul, tehdy jsem na to neměl křusnu, pak zapoměl a posledních pár let tomu hraní moc nedám...ale čas na nápravu se blíží spolu s letním suchem...ale předtim asi zahraju právě trojku...
-
-
Ale Prd je to celkem dulezity vedet o co v te hre jde ze to je zdrceny fizl, co prisel o vsechny v 1cce na kterych jim zalezelo, ve 2jce se sesyspal aby se zas mohl dat pomalu dohromady a ve 3jce uz je z neho totalni troska...sry ale hrat neco od 3dilu az je trochu mimo misu, k tomu jeste navic,tohle fakt nema s Paynem moc spolecneho.
-
-
tO, ŽE JE TO ZDRCENEJ POLDA PROTOŽE MU POVRAŽDILI RODINU FAKT VIM...tudle kostru příběhu znám...(sry caps, nechce se mi to přepisovat)
-
-
Ale nevis to jak sel cestou pomsty a pote,zabil kazdeho atp atp...mnel halusky coz ve 3jce zadne nejsou pokud nepocitam ty ochlastovske moresy...
-
-
-
-
-
-
9/10 No nevim tomu bych asi tolik zase nedal no,jiste byla to vydarena strilecka nerikam ze ne,akorat mohla byt i delsi a nemuselo tam byt tolik mensich nedodelku chapu ze na konzoly je to uz i tak silne sousto takze ty drobne, no zas tak drobne nebyli jestli teda 13fps je pro nekoho drobnost...ovsem uz grafikou to da poznat ze GTAIV je stare a to byl prosim jen Payne GTAV bude zas o necem jinem,pribeh odzacatku nic moc pote se to tak nejak zacne vyvrbovat,a taky prijdou ty neduhy,po pulce hry potom co pro ty co hrali vyleti ten dum do vzduchu,zacne umele natahovana hraci doba kdy clovek uz kuli lagum bude umirat velmi casto,protoze zde v tehle hre je nedostatek munice,kdy to zacne clovek poznavat uz od zacatku a ze holt s,mrti jen ziska bude umirat casto,pote taky ze Payne uz je stary dedek,takze zadne bullet time narezy se nekonaj,vetsinou ho picnou pri treba sbirani zbrane,mne hra slusne hlavne ta vezenska mise stvala,s tim bop velitelem,kteryho sem dal az po 50 nebo kdy,ano ma to klady vystavuje to konzole az na maximum grafika je paradni a tady si toho prostredi diky umirani vychutna plno,nechci bejt negativista ani nejsem a ami nebudu,kazdopadne je to aspon pro mne furt malo ano sem vyhradne hrac Singlu ale i tak... vic jak 8/10 v tom nevidim i ksdybych se moc snazil.Tak do toho ignoranti nezapomente zas zminuskovat.Napsat sem to hold chtel tak jakse stim vyporadate je ciste na vas.GL. ;-).
-
-
Ten posledni topic uplne mimo kdyz neumim? S tim di nekam je bohuzel jestli ti nedoslo,uz pres 20let Demokracie takze se muze kdokoliv a jakkoliv vyjadrovat( i kdyz v tomhle state uz i o tom zacinam silne pochybovat...) Ja si totiz budu psat co chci to ze to tu nektery nedokazi rozdychat je vec druha,mimochodem uplne mimo a opet se mi potvrdila ceska demence...no nic,asi sem cekal mnoho,jediny kdo mi pripada normalni je exmaxx@tiscali.cz, Shaker a jeste asi i nekdo ostatni jsou jen typicti pisalkove...ano mozna mam dysgrafii kdo se v tom vyzna sem i diskalkulik kdyby nahodou to jeste nekoho zaujalo...Koukam TG upadaj velmi rychle a to diky temhle expertum.Ano asi to dopadne tak ze uz sem nic psat nebudu,neminim se otravovat s bandou ignorantnich hovad,pisi rychle proto delam chyby, je mi to u pr*ele atp atp...no nic hlavne ze jsem se zase presvedcil ze cesi se zase pekne vybravily. (Omg uz zase mne to unavuje ten otravny kod...prihlasovat se sem mi zato ale nestoji.)Aha cenzura opet omg.
-
-
Češi se pekne predvedli? To soudis podle 5 blbu na forech? Tak to jsi jeste vetsi blb nez oni
-
-
Ano, presne tak a ja ikoho nerad soudim je to tak,mne staci tohle tady protoze venku je to jeste horsi, a vlada jakbysmet vidis ted sem musim zaplist i tohle,ja totiz nejsem na to ze sem cech hrdej sme narod cikanu ,zlocincu a zmetku co jen omezuji zivot pocestnym obcanum tak mi tu nepis ze to soudim dle tohohle,(tech blbu je vzdycky urcite vic), Jsme tady holt v jedinne zemi ktera dovoli aby zde byl podporovan zlocin proti lidske dustojnosti.No tak sem tu zas neco napsal tak doufam ze tu bude jeste vetsi *16* ,prece jenom je tu plno blbcu ne a vlastne proc nebyt s nimi ne vite co se rika- Kdo nejde s davem...
-
-
-
A kdyz sme u toho nuceni nenuceni,nikdo te to nutit cist neumi,, takze jestli nechces cist tak to necti...No a vidite kde sme presne tam kam sem se dostat vubec nechtel.
-
-
Pravdou ovšem zůstává, že tvůj slovosled je vskutku pozoruhodný.
-
-
Kzadej sme naky holt s tim nic neudelame. :-) http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie pro ty kdo stale nepochopily oc jde.
-
-
Vždyť jo. Prostě se to jen hůř čte, to je celý.
-
-
-
-
Hmm a presto to mily Bongo dyslektik, psal to sou nam veci takze odhadnou lidi podle textu moc neuims co dal neumis?...
-
Chlapče, není ti rozumět ve 3/4 textu. Těžko říct s čím se tedy máme vypořádat.
-
tebe na zakladni skole neucili ze vety se oddeluji bodkou a mezerou?
-
-
zrejme tam jeste nebyl
-
a tebe na forech jeste nenaucili, ze rejpat do nekoho kuli pravopisu je trapny?
-
-
Tohle není o pravopisu! Tady jde o prachsprostý fakt, že někomu není absolutně rozumět.
-
-
Opet se hoodne divim vreleho prijeti meho, objektivniho pojledu na tuto hru,ano vyvedu vas z omylu jak uz nekdo psal bohuzel jsem dyslektik,vlastne sem uplne vsechno co je, kdo zna tomu netreba nijak vic priblizovat kdo nechape...carky mi delaji problem take mekke i y, jestli tady chcete rozebirat pravopis no budiz. Mne je pravopis beztak uplne u p*dele, kazdy si to nak uz prelouska,spis se divim proc sem vlastne pisu,davam si tu praci,radsi si to pro priste uz rozmyslim,sozuhlasim se Shakerem a to je tak vse.Nechapu co myslis tim rozumet mi tady totiz nemluvime doopravdy vis" ...vzhledem k tomu ze jsem optimisty zaroven realista,nejsem zadnej cholerik takze mne neco jen tak z miry nevyvede. Kdo potrebuje vypustit paru tomuto rozhodne neberu, ignoratnich blbu je totiz plnej celej nas posranej svet , s pranim hezkeho dne Jack. *3*
-
-
Když to neumíš, tak nepiš, tak dlouhé spisy. Dyslexie je porucha čtení, nikoliv psaní... *7*
-
Až na to, že Dyslexie je ale porucha ve čtení, ne ve psaní....
-
Jestli jsi opravdu dyslektik, tak se omlouvam za kritiku. Soudil jsem ze sve zkusenosti - mam kamose dysgrafika (coz je tedy asi neco jineho) a ten nedokaze psat tuzkou, ale naopak klavesnice mu zachranila zivot a pise jako kazdy jiny.
Myslim (doufam), ze se nikdo do tebe nechtel navazet. Jen ten text je vazne tezko citelny, takze negativni komentare musis bohuzel cekat i do budoucna. Zkus prosim alespon obcas odENTERovat odstavce, at to je pro nas jednodussi. -
Sorry, ale tve prispevky mi nestoji za precteni. Forma je dulezita k poskytnuti obsahu.
-
Je fakt, že spousta blbečků se může po*rat z jedný chybky v celým textu, ale tohle je fakt trochu moc. Moc bych se tou dislexii neoháněl, jinak budeš žít celej život u maminky a seženeš jenom nějakou podřadnou práci u TS. A když už chceš psát takový veliký texty, který se mi stejně nechce číst, tak se snaž aspoň zdokonalit v tom psaní.. Uděláš tím aspoň něco pro sebe. *2*
-
-
tak si hold das tu praci a prectes si to dvakrat, nikdy nevis, kdy se navazis do dislektika nebo cizince, u kteryho muzes takovejhle zpusob zvladnuti jazyka, kterym na tebe mluvili od stenete povazovat za naoprosto uzasnej... vsadim Grifusovu levou kouli, ze sam pokud umis treba anglicky, pises mozna lip, ale 100% to taky neni.
-
-
@corfer: abychom byli korektní, tak je to dYsgrafie...
-
Mě je naprosto jedno, jestli je dyscokoliv, ale když je text takhle v bloku, je to otřesné.
Mě se to pak například jeví jako zdrclá 5cm vysoká buchta, prostě vás to utluče. Opticky a to natolik, že po pár slovech přestanete číst. *1* -
Promiň, ale ten příspěvek nepsal určitě ani dyslektik (nejsem expert, ale chyb by tam podle mě bylo víc) ani cizinec (věty dávají smysl). Jenže lidi si musí uvědomit, že když už vynechávají velká písmena, diakritiku a mezery, tak že to ostatní třeba nebudou číst, protože je z toho dřív začne bolet hlava... *3*
-
Pak to ale vypadá, že na zdejším fóru trpí dysgrafií 90% diskutérů.
-
-
-
sorry já se jen pouze přidal :)
-
-
Se divíš, vždyť to je dneska normální... ten má z ČJ kouli..
-
-
-
Aleš Smutný, 9/10, nejsem překvapen...
-
-
To jsi jako chtěl nějak vtipně naznačit, že jsme stádo?
To bych věděl co s tím.. http://www.justsaypictures.com/images/implied-face-palm.jpg -
-
Co to? Nikoli, konstatoval sem holý fakt... No ale když už si to nakousl, ty určitě součást stáda jsi... Ale za to se stydět nemusíš... Není na tom nic špatného...
-
-
To je v pořádku. Dokud tu máme takové jako ty, věřím, že se nemám se čeho bát ;)
-
-
?
-
-
-
-
rmt, předpojatý blbec, nejsme překvapeni...
-
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Cows_eating_TMR.JPG
-
-
-
aaaaaa , sa nemožem už dočkať kedy to vyjde na PC :) nenormálne sa teším :D