-
Tak začal jsem to hrát v 11h dopoledne v sobotu a skončil jsem další den:) naprosto úžasná hra...po dohrání jsem se chtěl vrátit k jiným hrám ,ale už to není ono...prostě Max Payne 3 to všechno změnil :) jak výjde čeština ,tak si to zahraju znovu a znovu a znovu :) *5*
-
Kdy bude čeština?
-
Max Payne 3 Let's Play
http://www.youtube.com/watch?v=UJVyWwcvt08 -
Tak hoši,
už to instaluju na PC:-) -
VIDEORECENZIU NA PC verziu plisss to bude narez :D *14*
-
Tak od včerejška pařím a šel jsem kvůli tomu spát hoooodně pozdě, těším se na další večer s Maxem, opravdu paráda... je to trochu jiné než staré 1 a 2, ale přesto parádní oddychovka ...
-
Kupuju PC verzi a to je co říct,protože poslední hra co jsem si koupil byl Portal 2 jinak vše stahuju.
-
-
to se mas cim chlubit ty maslo, kdyby to takhle delali vsichni, tak hrajem tetris
-
-
HC jo a de poznat že máslo si ty,když krmíš jebky americký svíma penězma :-)
-
Také děcka které nemají rodinu,a vše co chtějí jim kupuje maminka miluju.Až budeš mít výdaje jako prase pak poznáš že si kupovat hry za litr neni prdel!Sou jiné věci na které šetříme a ne pojebané hry které si mohu stáhnout.
-
podporou dreku si stejne tak i tak zahrajes tetris... kvalitni hry proste uz nejsou pro vyvojare totiz v kurzu...
-
Tak jediná hra, kterou jsem si poslední dobou stáhl, byl Unreal, jako jednička. Ale stejně si po výplatě koupím Unreal Anthology. Nějak k těm staženým hrám nemám ani vztah, člověk si je stejně neužije.
-
-
-
Jak je to v multiplayeru s bullet timem? Ostatni hráči vnímají čas jako normálně rychlý? Tam musí být zákonitě časová disproporce...
-
-
Presně to by mně taky zajímalo... *1* *1* *1* *1*
-
Kazdy kdo muze zahlednout cloveka ktery zapnul bullet time se dostane take do bullet timu, tim si vytvori vlastni....casovou kapsu do ktery nikdo nevkroci a pokud jo, je soucasti, jakmile se to ukonci kapsa se zrusi a normalne pokracuji ve hre, neni tam zadna disproporce, protoze ten kdo by mel moznost ty lidi videt je take v bullet timu, a ten kdo ne tak tomu to muze byt jedno, oni si pak vyskoci z svojeho "matrixu" a ostatni ani nebudou vedet ze byl nejaky bullet time. Pisu to jak tele, ale snad to pochopis, proste kdo by mel moznost nejakej casovej posun poznat, tak ten ma radsi bullet time taky, pro ostatni na druhy strane mapy se nic nedeje, oni si tam doskacou a doumiraj zpomalene, pozvedaj se a hotovo...
-
-
Jasný, díky za vysvětlení.
-
vysvětlil jsi to dobře *3*
-
-
-
Bude i videorecenze ? *5*
-
-
Bude, z PC verze.
-
-
Max Payne a Max Payne 2: The Fall Of Max Payne byli skvělé hry po všech stránkách, ale Max Payne 3 je pro mně těžké rozhodování, třeba proč šel kamsi do Brazílie? Max Payne se z Noirovky stal Barevnou Dramou a to nikdo nezapře, ikdyž musím pochválit filmové scénky s ruznými efekty. Pro mně bylo velkým prvkem minulých dílu čtení grafických comixových novel, tady už se toho asi nedočkám... Pokud to bude možné, Hru 100 % vyskouším, ale až na PC jelikož XBOX 360 ani PLAYSTATION 3 nevlastním a ani nebudu mít.