Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještě jsem tu recenzi nedočetl, ALE: žádný autoheal? neni to cover based střílečka?
    WOW tak to se teda těšim hodně, zvlášť jestli styl je stále stejný jako u Maxe 2.
  • Mne na tom vadi len to ze je to na hard [free aim] dost lahke akoze zozaciatku sa mi to zdalo v pohode ale potom som zistil ze ked nemam ziadne painkillery a zomrem asi 4 alebo 5 krat tak mi to automaticky prida 1 novy do checkpointu!! No naco sa ta hra stara do toho ze ci som skapal 6x alebo 200x ne?
    • Protože hra správně usoudila, že když pořád chcípeš, asi potřebuješ pomoct. Když se ti to nelíbí, tak ten darovanej painkiller nežer.
  • Miserius
    Veskere custceny a videa ze hry! Tudiz jeden velky spoiler. Po druhem dohrani je tento 3 hodinovy "filmecek" skvelym zakoncenim skvele hry :) http://www.youtube.com/watch?src_vid=inRniIN_dio&annotation_id=annotation_417016&feature=iv&v=YbugI_ZraFY
  • pokud vím tak Bravura to schytal už na začátku dvojky v nemocnici a co jsem četl komix, tak ani Mona to nepřežila ... když tak přemýšlím, tak to z těch důležitějších postav nepřežil kromě maxe nikdo a i ten má kulku v hlavě
    • Mona to na "hard" prezila...
    • Eh... nebyla náhodou začátek dvojky Maxova haluze? Dnes jsem dvojku znovu dohrál (a jdu ji zase) a v haluzích to Bravura schytal několikrát *15*... plus byl jednou "na prkně" *1*...
      • ZvacA
        Nebyla. Bravura to skutečně schytal v nemocnici, ale podle posledních televizních zpráv, který je možný vidět ve vile Alfreda Wodena, to nejspíš přežil, takže je jediným z těch hlavních charakterů, který ještě žije.
        • Zkusím to znovu... Woden byl střelen z blízka dvěmi ranami z Desert Eagle .50AE, a měl rakovinu... těžko by přežil nějakých dalších osm let...
          • ZvacA
            Jsem trochu zmatenej. :) Však probíráme Bravuru, proč je najednou řeč o statusu Wodena? Woden je samozřejmě pod kytkama, o tom se vůbec nepochybuje, ale co se týče právě Bravury, tak ten zůstává v sérii stále naživu, byť poslední moment, kdy ho člověk mohl ve hře vidět ( mimo finální snové pasáže ), byl operační sál, kde ho dávali dohromady poté, co z něho u výtahu udělali zakuklenci cedník. No a podle televizního zpravodajství ke konci hry se jim ho podařilo stabilizovat, takže to značí, že nejspíše přežil.
            • Nebuď zmatenej... na to je lehká odpověď... bo jsem idi*t *15*... rychleji přemýšlím než čtu... Ale máš naprostou pravdu... pro jistotu jsem si tu kapitolu ještě jednou projel *1*
          • Patřilo jinam...
  • Ještě deset dní... *1*
  • Recenze je sice napěchovaná barevnými frázemi ale chybí mi základní věci které od recenze člověk čeká. Takto sem si připadal jako bych četl něco mezi "preview" a "první dojmy"
    1. Není zmíněná délka hry (což je vzhledem k předešlým dílům, které jsou proslulé otočením za jeden večer nejdůležitější informace)
    2. Info o tom jestli ve hře ne/budou noční můry
    3. Grafika/ optimalizace
    4. Jsou zde komixy?
    5. Vrátí se někdo z postav min. dílů (Mona, Bravura)
    6. Hudba, dabing
    7. Jaké typy zbraně? Granáty, druhy sniperek??
    8. Po výbuchu granátů odletí nepříteli ruka? Zůstanou v něm díry po kulkách? (v dřívějších dílech to nebylo)
    9. a ted to nejdůležitější!!!! Televizní pokračování telenovely Lady a Lord?: :D :D
    • Pro mě je teda tahle recenze perfektní. Podle mně by se v recenzi měli objevovat dojmy a pocity z hraní a ne rozbor gameplaye. Tohle mě na hru daleko více navnadilo než kdyby s v ní popsali zbraně, grafika nebo délka. Skvělá práce Aleši!
      • "Tohle mě na hru daleko více navnadilo než kdyby s v ní popsali zbraně, grafika nebo délka."
        Recenze = reklama?

Ale jinak díky za recenzi, hezká a čtivá. Akorát je škoda, že jste nezmínili faktickou nesmrtelnost, protože Last Man Standing je v podstatě taková skoro nevyčerpatelná lékárna.
        • Pro mě jsou teda pocity recenzenta daleko důležitější něž tupé popisy hratelnosti. Podle tebe je tahle recenze reklama? Když se rozhoduji zda-li si hru koupím je tenhle typ recenze pro mě daleko směrodatnější.
          • Tak nějak... Já jsem si tedy MP3 předobjednal, a to recenze ani nebyly, ale vím, co R* umí a věřil jsem, že něco, jako e Max Payne by zbytečně nezmršili... Proto jsem s recenzemi celosvětově spokojen a tato recenze mi přijde více než vhodně napsaná. Už aby na PC vyšel a R* neudělali stejné extempore jako s GTA IV (které jsem konečně rozběhal až po roce s novými ovladačí na GK)...
        • A pokud u sebe nemáš painkillery->dead->load... *3*
        • ZvacA
          Tahle věc funguje pouze, pokud má člověk u sebe painkillery - jedna efektní "last man " sranda, kdy je možné se vyhnout konci zastřelením toho, kdo jako poslední zasadil Paynovi ránu, automaticky bere krabičku prášků a uzdravuje tím postavu. Takže, zadarmo to rozhodně není.
    • DusanMPupak
      Ad 1) Jenom dodám, že mi herní čas, na rozdíl od předřečníků, vyšel na něco kolem 7 hodin. A z toho výraznou dobu zabírají cutscény. (Ne tedy, že by mi to nějak vadilo.)
    • ZvacA
      No, kolegové již předstihli, tak jen k některým bodům...

5. Tohle je záležitost spoilerů i v případě, že tomu tak nebude
      6. Hudba: http://youtu.be/UTrjqBUvDQI ( můj osobní tip doplňující snad nejlepší lokaci ve hře http://youtu.be/CqJtwsjB030 )
      9. Je zde jakási forma Lord and Ladies a epizody kapitána Baseballbat, ale v portugalštině a jednak již přímo v plně pohybovém animáči.
    • misho8723
      Síce som nehral hru (čakám na PC verziu) ale aspoň podľa info z netu, ti môžem na daktoré otázky odpovedať:
      1.- ľudia väčšinou hovoria o 10 - 12 hodinách kampane (môže byť aj kratšie ale aj dlhšie)
      2. - nočné mory isto nie, lebo samotní tvorcovia hovoria o tom, že jeho Maxou nočnou morou v novom dieli je v podstate celý príbeh (žiadne samotné sekvencie ako v minulých dieloch)
      3. - to je zatiaľ záhada, čo sa týka PC verzie, ale na konzolovú hru vypadá byť grafika kvalitná
      4. - ak myslíš ten komixový štýl cut-scén z minulých dielov, tak nie, nie sú tam.. príbehové cutscény sú plne animované v hernom engine, pričom využíva mnoho efektov (rozdvojenie obrazovky, rozmazanie obrazu, niekedy sa objaví na obrazovke veľký text, atď)
      5. - no zatiaľ som o tom nič nepočul, žeby sa daktorá z minulých postav vrátila
      6. - viem, že je v hre použitá aj niektorá hudba z minulých dielov, hlavná zvučka minulých dielov je v hre, inak hudbu ku hre nahrala kapela Health - sú na youtube
      7. - zbrane máš tu: http://maxpayne.wikia.com/wiki/Max_Payne_3_weapons + granáty v hre Max nemôže používať
      8. - rany po zásahu zostávajú a sú dosť naturalisticky zobrazené, ale či to ide do extrémov, to neviem
      9. - nie.. ale v hre sa zase objaví seriál The Adventures of Captain BaseBallBat-Boy..dúfam, že som ti s dačím pomohol
    • Miserius
      1. 10-12 hodin
      2. Nejsou
      3. neptejte se porad na optimalizaci, recenzovane jsou konzolove verze, pc verze jeste nejsou venku
      4. Nejsou, ne ingame, r* vydal na netu komixy
      5. Ne
      6. Krása, oboje (opet dabing maxe je dokolanost)
      7. Pistole,samopaly,brokovnice,lehke kulomety, jedna sniperka, rpg, zadne granaty (nepratele ano, max ne-ne v singlu)
      8. Diry po kulkach zustanou, nekdy udelaji diru skrz nasrkz, strika krev z obou stran, nutrhnou se koncetiny
      9. *8*
  • nevite jestli už je venku demo od skidrowa?
    • Phillios191
      Jen si to pěkně šupej koupit, dobytku, tohle je hit a bez prodeje hity neexistují. Když už se nám tak snaží R* pomoct abychom nezapoměli na našeho Maxe, bylo by dobré jim to oplatit v podobě finanční podpory...
    • Miserius
      Demo? A jeste od Skidrowa? *12*
      • muže byt taky razor nebo reloaded. Hlavne aby tam nebyli viry. neboj já to pak koupím abych podporil vyvojare
  • MP jsem kdysi hrál, dvojku jsem neokusil, a teď když koukám na prezentované videa a čtu recenzi tak si sakra říkám, "vypadá to hodně dobře!" Nechám to však vyhnít a počkám si na celosvětové reakce. Každopádně trailer je vskutku perfektně natočen a vypadá to že i příběhově se jedná o kvalitní kus. Asi to bude jasná koupě.
  • Mahcake
    Přiznejme si to, kdo čekal něco jinýho.

Rockstar prostě vede.:)
    • ne...rockstar prostě neni remendy. Vůbec to neni špatná hra, ale nenechte se zmýlit názvem.
      • residentevilfans
        Asi tak 1.Remedy 2.R* neni co resit je to kvalita na dobrem pribehu se da stavet tohle je ackova hra . *5*
        • No na Alanu Wakovi se Remedy moc teda nepředvedli
          • Alan je totalne brutalna hra naj horor na tuto generaciu tak ticho!
          • residentevilfans
            A hral jsi to cele nebo jen zacatek?Me to taky prislo ze startu slabe a otravne.V pulce hry se to rozjede. *5*
  • x_ander
    Předpokládám, že Mona Sax se teda neobjeví, vzhledem k větě v úvodu recenze, co ? Škoda, alespoň v těch retrospektivních částech z New Yorku by se mohla ukázat, tak nějak mi ve dvojce přirostla k srdci :)
    • Tak hlavně "smrt" Mony atd. je vlastně důvod proč Max chlastá a droguje, a snaží se na to zapomenout... kdyby ji ve trojce viděl, tak si "to asi nechá projít hlavou" *15*
    • Asi Spoiler!
      Raz ju spomenie na cintorine asi kapitola 7 alebo 8 uz newem ale okrem toho nic.
    • za to, co udělala Maxovi v 1. dílu bych jí nejraději provrtal hlavou kulku
    • Miserius
      Omg vnimali jste vubec pribeh dvojky?
      • deridon
        Omg vnímáš koment na který reaguješ? :D
      • smejki
        alternativní konec, šmudlo ::muck::
        • Miserius
          Ano alternativni, vygoogli si to slovo smudlo :)
          • smejki
            oba ty konce jsou přístupné normálním hraním.
            -> není jasné, který konec je kanonický, šmudlo

Prostě jsi o tom konci nevěděl, to se holt stává. Já to taky do nedávna nevěděl. Netřeba to dále rozebírat. Jdem dál, ne?
            • deridon
              já mám za to, že ta smrt je pravý konec.. happy end mi přišel jako strašný fofr a šmitec konec.. a vůbec to tam nesedělo
        • ZvacA
          Pravda, to ovšem neznamená, že je vypovídající a vzhledem k třem nutným odehráním, aby ho člověk dostal, vesměs obecně vede v univerzu linie, že Mona je po druhém díle k.o. Alespoň do doby, než se to nějak pomocí dalších MP her nebo stanoviska původních autorů ( Remedy ) zapečetí jasnou zprávou o jejím stavu. Koneckonců třeba v tom konečně udělají jasno zbývající čísla komiksu. Tak či tak, nemění to samozřejmě nic na tom, že se s ní kolega v MP3 může setkat, ale jen v multiplayeru.
          • x_ander
            Jj, proto jsem se ptal jestli se Mona objeví. Protože těžko říct, co je "hlavní linie", jestli Monina smrt nebo přežití (narážím na Prince of Persia : Warrior within, kde Kaileena taky přežila jen v tom "náročnějším" konci, kdy hráč musel najít všechny tajné fontánky a pak dostat Water sword. A já právě u Prince vůbec netušil, že tenhle alternativní konec existuje, dohrál to 2x s koncem, kde Kaileena nepřežila a když jsem pustil trojku, tak se v intru vesele vezla s Princem na lodi.. trošku jsem čuměl :-D. Ale pak jsem si samozřejmě vygooglil, že existuje onen druhý konec a hned jsem měl důvod znovu rozehrát i WW :) )

No každopádně pokud jsem to pochopil dobře, stav Mony je prozatím neuzavřený. To mi stačí ke štěstí :)
      • x_ander
        ehm? Co to má společného s tím, že jsme si Monu oblíbili a chtěli bysme ji vidět i ve trojce?
        • Miserius
          Asi to ze to neni survival horor a nechodi tam zombici? Nebo ze byste ji vykopali hrob?
          • x_ander
            viz prispevek vys.. kdyz dohrajes dvojku na Hard, tak Mona na konci prezije
      • Ano Mona na konci pravdepodobne zomrela, no ked to clovek dal na najvyssiu obtiaznost bol tam happy end *14*
        • x_ander
          Moc dobře si pamatuju když jsem to dohral na Hard a vůbec jsem netusil, že to bude mít jiný konec než předchozí obtížnosti. Ten zážitek, co jsem z toho měl, byl jeden z nejlepších, co jsem u hry zažil. Skoro jsem brečel :-D
    • deridon
      já když hrál dvojku ve svých asi 13-14ti letech, tak jsem se do ní zamiloval :D doufám, že ji znovu uvidíme na Rage Enginu
      • "The canon ending of Max Payne 2 (Mona Dies). This is proven in the Max Payne 3 comic "After the Fall".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit