Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konzolovka, kde sa nemusím schovávať za múriky a stienky? šupa *3*
    • v recenzi píšou že se musíš schovavat, jen že ty ukryty dlouho nevydrží.
  • No tedy, nečekal bych ... penízky nezamíří Blizzardu!
  • Absolutně jsem nepochyboval ....
  • Phillios191
    Jen škoda že je tam MP, pač tohle je hra, která MP nemá mít a zbytečně tak Rockstar strácel čas tvořením něčeho, co stejně nebude strhujícího. Ale doufám že měli čas na samotnou propracovanost SPčka :) Tím chci říct, že Max byl vždy o příběhu a nikdy tam MP nebyl a podle mě je to naprostá odbočka vedle
    • Země je stejně placatá a kdo řekne, že ne ten shoří v pekle!
    • Miserius
      Jako samotnej multiplayer neni spatnej, pokud to neberes jako Max Payna ale dobrou third person strilecku-multiplayer. Stovky achievemntu,unlocku a vylepseni s sviznou akci... Akorat bohuzel maji smulu lide kteri maji NAT 3 a nemuzou s tim nic udelat (jako ja) tem multiplayer pujde tak jednou za den, stejne jako GTA,RDR ci Assassins Creed (jako ja :( )
  • Jen něco k multiplayeru. Já osobně bych dal povinný tutorial ke každé "složitější" hře, protože v BF3 je minimum lidí, kteří používají příkazy, pokud jsou velitele oddílu a totálně mě to ...
  • Grifus
    Pribeh me nelaka, opravdu mi nepripadne adekvatni nahrada zachranovat dceru bohatyra v Riu oproti rozpletani drogoveho kartelu sahajiciho do nejvyssich mist. Hlavne mi tam chybi ten mirne horrorovy feeling viz. klub Ragnarog a jeho "posedly" majitel.
    Na akci s bullet-time se tesim, ale to jediny pro me hru pripadne nezachrani.
    Multiplayer v teto hre nevyuziju, takze pomalu pul kladnych bodu z recenze jde mimo me.

No jsem zvedav jaky budu mit nakonec z tretiho dilu pocit, kazdopadne obavy zustavaji...
    • Sad story bro :(
    • Miserius
      Jak rika kolega, zachranovani dcery bohatyra je tak 30% pribehu. 2 mise z New Jersey ti ukazou, ze zmena prostredi byla potreba :) Mise v Paname je nejlepsi mise z cele hry! :)
    • montatatana
      Hra neni jen o zachranovani manzelky (ne dcery), to je asi v prvni ctvrtine. Zapletka se rozviji a nastesti ji zatim v zadnych recenzich nespoiluji.
  • Prvé tri kapitoly sú sr.ka aka Kane and Lynch 2: Dog Days, potom je to hra z iného vesmíru a konečne stará poctivá strielačka.....

Hrám to na harde s free aim....je to masaker a to tam je ešte hardcore a oldschool obtiažnost.....herná doba 20 hodín a to som vcelku dobrý hráč....

Niektoré skriptované scény majú vačšie gule ako v BF3 a MW3 dokopy.
    Hra zároveň nie je úplne frustrujúca, lebo sama Vám po viacnásobnom reštarte nejakého úseku doplní painkiller i náboje......i tak ale masaker, prakticky sa nedá vyliezť z krytu a i bullet time je proste nutnosť

Grafika je dobrá a hlavne to i na konzoliach šikovne maskuje cez steady cam, obraz v obraze, trojitý obraz a všelijaké filmové kamerové triky, takže vyzerá to moderne a fajn

8/10 by ale bolo vhodnejšie
    • Miserius
      Souhlasim, ale 20 hodin je nesmysl, pokud jsi dobry hrac jak tvrdis, jsem taky pomerne skilla a na hard s free aimem 11 hodin :) Ale zazitek suprovej :)
  • Když jsem viděl 9/10 byl jsem v šoku... Ne, že by si to hra nezasloužila, ale upřímně jsem to jako hráč všech předchozích dílů nečekal. Bravo
  • Mechwarrior_bw
    keby som nevidel postatnú časť hry tak by som bol z recenzie nadšený :)
  • Lord_Blackadder
    Prosím o recenzi, tohle je PR kampaň. V článku není ani slovo specifikující grafický engine, jeho modifikace, financování celého projektu, možnost datových úprav uživatelem, autor se dokonce ani nevyjadřuje k výsledku konverze z téměř deset let starých herních konzolových platforem na desktop a podporu WinOS, chybí i základní informace o kódovém formátu a podpoře multithreadingu, či specifikace nuancí v použití různých architektur CPU, pro které je konverze optimalizována, o výkonové paralelizaci na GPU nemluvě. *16*
    • Umaroth
      Chlape já ti nevím, ale spíš bych řekl že v na games.cz se hodnotí hry jako hry, od toho je to taky videoherní stránka. Pokud máš nějaké nerdovské choutky zjistovat si jak si s hrou poradí ten či onen hardware, tak jdi na stranky ktere se tim zabyvaji (treba pctuning). O tomto recenze nejsou.
      PS: Jen tak mimochodem recenze je pro PS3 verzi !!! *7*
      • Presne tak, vložím a hrám žiadne zdržovanie:)
    • Trol.diskuzni
      Je to trolling, není to trolling...?
      • Myslím, že je to vážně myšlený názor, který se, díky tomu jaká je dnešní internetová kultura, bude považovat za trolling.
    • smejki
      *15*
    • Veskoslav
      No asi souhlasím. Ale četl jsi někdy takoou recenzi? Pochybuji:)
      • smejki
        technické aspekty zahrnují zpravidla jen recenze na hardwarových stránkách (PCtuning, svethardware, extrahardware).
        • Veskoslav
          To ano:)Na ty jsem pravdu zapoměl, ale tam opravdu maximálně "zabloudím" jednou dvakrát do měsíce.
          • smejki
            dtto
    • No tak recenzovaná verze je PS3, kolego, takže smůla.

Jinak s vámi souhlasím, že u velkých her jsou recenze jen pouhým doplňkem PR kampaně.
      • A proto poslední NFS dostávalo známky jako 4/10... jasně...
        • tak treba si to NFS ve skutecnosti zaslouzilo 1/10 nebo jeste min, ale po dlouhych tahanicich, kdy vydavatel chtel 9/10 a recenzent chtel dat 1/10 udelali kompromis na pulce :))
          • smejki
            ne, nezasloužilo. 0-1/10 se dává hrám jako Big Rigs: Over the Road Racing. NFS alespoň funguje.
        • Výjimka. A hlavně na NFS šlo prostě vidět, že je to špatná hra.

Zmiňovaná PR kampaň probíhá hlavně tak, že se vezme decentní až dobrá hra, a vychválí se až do nebes až na super skvělou.
          • Krtecek-GT
            No tak má svoje chyby ale 4/10 mi připadlo jako by recenzenti nedostali zaplaceno tak hanily každý detail ve hře
            • ten zmetek měl dostat daleko míň jak 4/10, to 4/10 byla právě ta PR kampaň...
            • To ovlivňování neprobíha přímo prachama, ale zadáváním reklam, přístupem k exkluzivním informacím, dodávkami brzkých review kopíí atd.

Herní stránky toto potřebují, aby měli návštěvnost. A kdo jim to dodává? Ti jenž samy hodnotí.
          • Trol.diskuzni
            Skyrimu jsem tady dal 10/10 jen proto, že 12/10 tam vrazit nešlo!
            • alespon za ten vtipnej sarkasmus 1+ *4*
            • Slábá vůle!

Všechno jde, když se chce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit