Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen něco k multiplayeru. Já osobně bych dal povinný tutorial ke každé "složitější" hře, protože v BF3 je minimum lidí, kteří používají příkazy, pokud jsou velitele oddílu a totálně mě to ...
  • Tak začal jsem to hrát v 11h dopoledne v sobotu a skončil jsem další den:) naprosto úžasná hra...po dohrání jsem se chtěl vrátit k jiným hrám ,ale už to není ono...prostě Max Payne 3 to všechno změnil :) jak výjde čeština ,tak si to zahraju znovu a znovu a znovu :) *5*
  • Miserius
    Veskere custceny a videa ze hry! Tudiz jeden velky spoiler. Po druhem dohrani je tento 3 hodinovy "filmecek" skvelym zakoncenim skvele hry :) http://www.youtube.com/watch?src_vid=inRniIN_dio&annotation_id=annotation_417016&feature=iv&v=YbugI_ZraFY
  • Tak od včerejška pařím a šel jsem kvůli tomu spát hoooodně pozdě, těším se na další večer s Maxem, opravdu paráda... je to trochu jiné než staré 1 a 2, ale přesto parádní oddychovka ...
  • já osobně se klaním vývojářům a u mě má hra 10tku jak vyšitou... nejlepší příběhová střílečka za posledních... kdy že to vyšel Max payne 2 :D? komu se nelíbí cutscény nebo styl vyprávění tak by si měl jít zahrát po osmé call of duty 121 a cítit se jak boss že to na normal zvládá bez exnutí :)
  • nevite jestli už je venku demo od skidrowa?
    • Phillios191
      Jen si to pěkně šupej koupit, dobytku, tohle je hit a bez prodeje hity neexistují. Když už se nám tak snaží R* pomoct abychom nezapoměli na našeho Maxe, bylo by dobré jim to oplatit v podobě finanční podpory...
    • Miserius
      Demo? A jeste od Skidrowa? *12*
      • muže byt taky razor nebo reloaded. Hlavne aby tam nebyli viry. neboj já to pak koupím abych podporil vyvojare
  • Veskoslav
    Tož po přečetení si asi objednám hru na pc:)
    • No po téhle recenzi mám také celkem slušné myšlenky že bych si to zahrál až to teda bude levnější. *1*
      • Shaker
        wtf? levny je to dost...
        • Shaker
          ok, beru zpet 850,- Kc je fakt skoro jak za novy Ferrari...
          • Objednáno na Steamu za 1298,- dle kurzu... Ono to pro tebe třeba moc není, ale pro rodinu s dětmi, to je celkem dost... buď hru, nebo na týden jogurty *5*... choice is yours.
          • Né každý :-D má plnou PR**L peněz :). Jsou prostě hry do kterejch investuji primarně :) .... a hry na které si počkám. :)
    • Diablo 3 = hra tisiciletí, když si ji nekoupiš jsi lama a sraaaač
      • Danny28
        Na Maxe se taky čekalo dlouho *2*
      • Veskoslav
        Co to meleš za sračky? Diablo III doma už mám od 16.5, ale nenainstalovanou. Dneska sice mám volno po víkendu učení, ale nechám si to až na červen.
        • (Samozřejmě to myslím ironicky a zase roleplayuju.) *3* *5*

Hmm, jinak je dobře, že Max 3 tak vydařil.

A tato diskuze by asi chtěla pročistit.
        • Profackuj se blázne.

Mít Diablo 3 doma 5 dní a nehrát ho chce sakra odvahu.
      • Trol.diskuzni
        Ok, jsem lama a sráč, který raději zůstal u Diablo 2... *3*
  • x_ander
    Předpokládám, že Mona Sax se teda neobjeví, vzhledem k větě v úvodu recenze, co ? Škoda, alespoň v těch retrospektivních částech z New Yorku by se mohla ukázat, tak nějak mi ve dvojce přirostla k srdci :)
    • Tak hlavně "smrt" Mony atd. je vlastně důvod proč Max chlastá a droguje, a snaží se na to zapomenout... kdyby ji ve trojce viděl, tak si "to asi nechá projít hlavou" *15*
    • Asi Spoiler!
      Raz ju spomenie na cintorine asi kapitola 7 alebo 8 uz newem ale okrem toho nic.
    • za to, co udělala Maxovi v 1. dílu bych jí nejraději provrtal hlavou kulku
    • Miserius
      Omg vnimali jste vubec pribeh dvojky?
      • deridon
        Omg vnímáš koment na který reaguješ? :D
      • smejki
        alternativní konec, šmudlo ::muck::
        • Miserius
          Ano alternativni, vygoogli si to slovo smudlo :)
          • smejki
            oba ty konce jsou přístupné normálním hraním.
            -> není jasné, který konec je kanonický, šmudlo

Prostě jsi o tom konci nevěděl, to se holt stává. Já to taky do nedávna nevěděl. Netřeba to dále rozebírat. Jdem dál, ne?
            • deridon
              já mám za to, že ta smrt je pravý konec.. happy end mi přišel jako strašný fofr a šmitec konec.. a vůbec to tam nesedělo
        • ZvacA
          Pravda, to ovšem neznamená, že je vypovídající a vzhledem k třem nutným odehráním, aby ho člověk dostal, vesměs obecně vede v univerzu linie, že Mona je po druhém díle k.o. Alespoň do doby, než se to nějak pomocí dalších MP her nebo stanoviska původních autorů ( Remedy ) zapečetí jasnou zprávou o jejím stavu. Koneckonců třeba v tom konečně udělají jasno zbývající čísla komiksu. Tak či tak, nemění to samozřejmě nic na tom, že se s ní kolega v MP3 může setkat, ale jen v multiplayeru.
          • x_ander
            Jj, proto jsem se ptal jestli se Mona objeví. Protože těžko říct, co je "hlavní linie", jestli Monina smrt nebo přežití (narážím na Prince of Persia : Warrior within, kde Kaileena taky přežila jen v tom "náročnějším" konci, kdy hráč musel najít všechny tajné fontánky a pak dostat Water sword. A já právě u Prince vůbec netušil, že tenhle alternativní konec existuje, dohrál to 2x s koncem, kde Kaileena nepřežila a když jsem pustil trojku, tak se v intru vesele vezla s Princem na lodi.. trošku jsem čuměl :-D. Ale pak jsem si samozřejmě vygooglil, že existuje onen druhý konec a hned jsem měl důvod znovu rozehrát i WW :) )

No každopádně pokud jsem to pochopil dobře, stav Mony je prozatím neuzavřený. To mi stačí ke štěstí :)
      • x_ander
        ehm? Co to má společného s tím, že jsme si Monu oblíbili a chtěli bysme ji vidět i ve trojce?
        • Miserius
          Asi to ze to neni survival horor a nechodi tam zombici? Nebo ze byste ji vykopali hrob?
          • x_ander
            viz prispevek vys.. kdyz dohrajes dvojku na Hard, tak Mona na konci prezije
      • Ano Mona na konci pravdepodobne zomrela, no ked to clovek dal na najvyssiu obtiaznost bol tam happy end *14*
        • x_ander
          Moc dobře si pamatuju když jsem to dohral na Hard a vůbec jsem netusil, že to bude mít jiný konec než předchozí obtížnosti. Ten zážitek, co jsem z toho měl, byl jeden z nejlepších, co jsem u hry zažil. Skoro jsem brečel :-D
    • deridon
      já když hrál dvojku ve svých asi 13-14ti letech, tak jsem se do ní zamiloval :D doufám, že ji znovu uvidíme na Rage Enginu
      • "The canon ending of Max Payne 2 (Mona Dies). This is proven in the Max Payne 3 comic "After the Fall".
  • Když jsem viděl 9/10 byl jsem v šoku... Ne, že by si to hra nezasloužila, ale upřímně jsem to jako hráč všech předchozích dílů nečekal. Bravo
  • Absolutně jsem nepochyboval ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit