-
Ano, připadá mi smysluplnější koukat na chlápka v kvádru sřílejícím po ostatních chlápcích, než na bandu fotbalistů čutajících míč. Také proto, že fotbal je v běžném životě poměrně běžná záležitost, zatímco k takovéhlemu střílení po lidech se člověk mockrát za život nedostane. *3*
-
S autohealem neřešíš jestli je za rohem 5 ozbrojenejch chlápku, prostě tam vlítneš a přinejhorším se stáhnes, počkáš a HP zas na 100%....třeba mafii 1 sem dohrál asi 10 krát a dycky mě bavila, každou misi sem se snažil splnit se 100% zdravím..u her jako COD není autoheal katastrofa, ale u her jako Max Payne by to podle mě uplně zabilo hratelnost.
-
To se uvidí vůči příběhu i hratelnosti, ale vzhledem k předchozím dílům by to bylo už něco, na co jsou lidi kolem MP zvyklí, páč oba díly se dají dohrát během chvíle a ve své době platily za jedny z nejkratších her. Nicméně, souhlasím s tím, že držet se téhle tradice u série zrovna nemusí, to je pravda. :)
-
dx11 wet dream mozno
-
ujde ale tak grafika je uboha
-
No to není, ale nejsou REAL ani lékarničky, spreje a ani obvazy, kterýma si jakože omotám ruku. REAL není ani koneckonců ten medik, který nad tebou rozhazuje rukama nebo šaškuje s defibrilátorem a ty pak jakože vstaneš. Takže jak to uděláme? Nejlepší by bylo, kdyby postava měla jeden jediný život na nainstalovanou hru a jestliže by si dostal zásah do hlavy v první lokaci, tak finito - odinstalování a znovu při zádání nového instalačního klíče, aby si mohl hrát a bylo to dostatečně REAL. :D Yep, to by byla alespoň správná hráčská výzva. :)
-
Max bez pejnkylerů není Max *15*
-
Podle mě je autoheal jedna z těch lepších věcí co nová doba hrám přinesla. Řeší to spousty problémů s game designem a není to o nic mín reálný než sbírat lékárny. Navíc postavy tak například mohou vydržet mnohem méně zásahů než to zabalí.
-
Věřím, že to bude pecka, jako oba předchozí! Jen doufám, že nebude na stejné vlně jako "hit" CoD a neuvidíme závěrečné titulky po jednom odpoledním hraní *3*.
-
Painkillers sou klasika :-D
-
Možná si ho nevšiml, ale je to holt trend takže bych ho tam i čekal.
I když ono uzdravit se po píchnutí injekce nebo vypití pitíčka tak není úplně REAL *2* -
Pro ty co píšou, že je to to samý: "čekali jste, že max 3 bude simulace vegetariánské restaurace???" ne je to střílečka! Nic víc nic míň.
Jinak to vypadá zábavně, už se těším na ty vychytávky co tam půjdou dělat. Pokud by se po dohrání odemkla nějaká hardcore obtížnost tak by to byla třešnička na dortu. -
Sakra...trochu sem to přehlídl :D je to dost těžko vidět v tom dolním rohu.
-
grafika je bídná kvůli ukázce z konzolové verze...
-
Kde sis všiml autohealu?
-
Jediný co mi na tom vadí je autoheal..to aspon mě kompletně kazí zážítek z akčních her.
-
Jestli ti připadá absurdnější video s hráči, jak kopou do míče, přihrávají si, střílejí góly či se jim snaží zabránit... Mně připadá absurdnější se dívat na chlapíka v kvádru, jak běží s pistolkou proti několika aktivně střílejícím členům na první pohled konsolidované jednotky a nic se mu neděje.
-
Po technickej stranke to vyzera dobre ale nemozem si pomoct ta atmosfera aka bola v mp 1 a 2 tam chyba...ja ked pocujem max payne prve co ma napadne je slovo noire a potom bullet time no a prave bez tej noire atmosky nej je to v podstate len dalsie fps
-
Z jakého pohledu usuzovat FIFU? Dovol citovat klasika : " Můj pohled na tuto hru je subjektivní a založený na videu, které jsem před chvíli shlédl... ".
-
Doposud jsem novému Maxovi nevěnoval pozornost,ale teď se to změnilo:-)Vypadá to skvěle!