Přejít na výpis diskuzí
Měsíční poplatky mají stále smysl, Elder Scrolls Online na nich může vydělat
10.1.2014 | Adam Homola
265 příspěvků
-
Vzhledem k vaší "češtině" má váš názor hodnotu psího trusu:-)
-
:-D Už dloho jsem se tak nepobavil ... Za A) hrál jste betu, B) Většina MMo vypadala ze začátku hnusně(patche s HD texturami, zpřístupnění různých efektů atd přicházejí později) C) Podle toho co tu píšete, jste o hru vlastně ani nestál a pro vás je beta klíče škoda.
-
Podle nicku bych řekl hráč WoW. Nech mě hádat... Deathknight nebo... Warlock. :-)
-
Na tohle byl dobrý warhammer online. Nabušená 40ka si chtěla užít zabíjení lidí na lvl 20-30, tak vstoupila do low level PvP zon a co se nestalo? Bylo z ní kuře bez abilit a tolika HP, že jej low level hráči zabili na jednu ránu:-D Tak se na ty zmetky musí:-D
-
V té záplavě "sračkózních" free to play MMO mi přijdou měsíční poplatky( v rozumné míře) jako velice dobrý nápad. Raději budu platit 10-15 Eur měsíčně za plný obsah hry, než 10-30+ Eur za to, že jsem si ve hře chtěl změnit účes, koupit větší batoh, zpřístupnit si některý dungeon a podobně. Ne nadarmo se říká, že free to play je ve finále pro hráče mnohem nákladnější, nže měsíční poplatky. Já s nim problém nemám.
-
JJ to by fakt chtělo, když mrknu na MMORPG co vyšly před nebo současně s WoWkem ( EverQuest Lineage 1/2, Ultima online. atd....) je mi fakt líto jak se nový MMORPG tak zjednodušují a svým způsobem i uzavírají. Sice je fajn, že jsou střeba graficky hezký a že jsou z nějakého super univerza, ale pokud stojí gameplay ( otevřenost světa, open pvp/PK, rozmanitost skillů/questů nebo andgame obsahu ve formě jako třeba měla Lineage 2 C4 ( tam byl ve formě klanoví/alianční války o hrady a přístupy do catacomb)), podle mě je u MMORPG hlavní gameplay a náplň hry, ať už se jedná o endgame nebo obsah který projdete než se tam dostanete. Hra musí mít vyváženou pvp a pve složku. Bohužel to už v dnešní době vychází jen zřídka kdy.
-
Sice Dawf fortress není MMO, ale je to snad nejlepší příklad sandboxu na světě ( podle mě). Jinak s tebou souhlasim, EVE sice není tak 100% MMORPG, spíše MMO sandbox, ale díky tomu to má své kouzlo, už se těšim jak to začnu příští měsíc hrát. ( bude brigáda a dostatečný příjem abych mohl 400 kč měsíčne postrádat bez problémů).
-
Ja nevim ale ja z jeho clanku pochopil dost, ac se to muze zdat pozitivni, vetsina informaci co napsal jsou pro me negativni :D A moc me do hry nelakaji .)
-
V pripade SWTOR tomu ale tak je. Vicemene si tu hru lidi musi stejne zaplatit s mesicnim poplatkem, aby mela smysl. Ja osobne jsem si hru koupil a zaplatil i nejaky ten mesic. A odmenu jsem nedostal zadnou jak to meli zabugovane po prechodu, hlavne ze tvrdili, kdo vsechno neco dostane. Nehlede na fakt, ze i pres premium ucet jsou tam proste debilni omezeni a nemam chut v tom pokracovat. Takze SWTOR je pro me pohrbene at uz ho drzi nad vodou kdokoliv, radeji bych si uprimne zaplatil WoW a sel hrat ten...
-
Bohuzel jde a myslim si ze je to hlavne kvuli tomu, ze se hra dela uplne stejne i pro ovladac. Nyni opravdu nechci hanit konzole, al uprimne ovladac proste nedokaze pojmout ovladani 10+ skillu. I kdyz to v MMO lidi naklikavaji mysi porad je to lepsi nez pres ovladac u konzoli.
Zpravidla se UI prizpusobuje ovladaci, nikoliv ovladac UI.
U skyrimu bylo mozne si hru "pauznout" a prehrabovat se mezi skillama, zbranema klidne pul hodiny. Sice se vetsinou pouzivali skilly do 10ti, ale moznost kdykoliv to pausnout prehodit upravit nebyl problem. V MMO pausa neexistuje musite reagovat na danou situaci, takze je potreba mit vsechno pripravene dopredu a moznost to kdykoliv spustit. -
já jim to teda osobně nepřeju..ale z těch videí jsem neviděl nic, co už jsem viděl ve wowku v gw nebo v star wars.. (nejsem expert na mmorpg jen dávám pocity)
-
Ono by byl asi velký problém udělat to prostě tak, že pokud nepatří oba bojující mezi znepřátelené frakce, tak otagovat útočníka jako banditu/outlaw s tím, že po něm ve městech půjdou npc stráže apod, že?
Jenže to už by pak nebyl WOW Like Themepark a nebyl by to podle "osvědčeného stylu MMO žánru".
Už jen čekám další verzi MMO od Blizardu.
Blizzard už pochopil, že to běhání od vykřičníčku k vykřičníčku hráče fakt nebaví.
Takže příjdu do Quest Hubu. Vyběhne mi obrazovka: V tomto městě máte tyto questy:1,2,3,4,5
Zatrhněte které chcete splnit. Ok, zatrhnu. Splnění těchto questů bude trvat 82 minut. S premiovým účtem 41 minut a s Legendary Lifetime účtem 16 minut a hra vám navíc pošle SMS poté, co budou vámi vybrané questy splněny. Můžete nyní buď sledovat svého hrdinu, jak zvládá zadané úkoly, nebo si zajít zatím na pivo. Přejeme vám příjemnou hru. -
Muselo by bejt neco co by uz konecne dalo tu smrtelnou ranu WoW... od tohohle to cekat nelze. Rok max a budou jeste radi. Ze jim to vydrzelo tak dlouho.
-
Ono je potřeba být originální ale správným směrem :).
EvE samo o sobě je vzhledem k nákladům na provoz/vývoj výrazně úspěšnější než Swow TOR a další klony. Má stabilní slušnou komunitu, co se vydáním nového MMO nepřelije jinam. A tým se neustále snaží o značně inovativní prvky (aktuálně projekt Dust) - navíc je to prakticky sandbox.
Eve v zásadě není ani MMORPG ale jen MMO (toho RPG tam fakt moc není :) )
MMo žánr je navíc tak 1/3 sci-li a 2/3 fantasy - a EvE nikdy nesapirovala na WOW Killera - v porovnáním s SWOW Tory a spol. je tak nakonec velmi úspěšná.
Základní chybou/zastaralostí WOW konceptu je opravdu zaměření na náctiletou a mladší komunitu jak "uměleckým podáním" tak konceptem. Přišli v době, kdy se spousta lidí, co to hrála zároveň s trochou nadsázky teprve učila používat myš, protože měli nový počítač s internetem. Zatímco generace tehdy "geeků" co hráli MUDy a Roguelike hry na to hleděli jak puci a přemýšleli (a přemýšlí dodnes), kde má takováto hra nějakou výzvu a něco čím trochu zvedne adrenalin :).
Psal jsem to už několikrát. Tupý spawn/aggro/ikonoklik, repetitivní questy, gear hunt, 4 skilly na tisíc způsobů, 3 klasické role Tank/DamageDealler/Buffer a nulová šance mít jakýkoli vliv na vývoj "světa" zabil MMORPG žánr.
Wow a jeho klony totiž !!!NEJSOU!!! MMORPG ale MMOARCADE.
No nic, zpátky k Dwarf Fortress *1* . -
Pár hodin v bětě a můj názor: není to TES, dělá to jiné studio a jde to poznat, UI je naprosto tragické a nedostačující, instancování světa je bezproblémové, ale samotně načítání launcheru je zbytečně dlouhé a navíc se načítá celé jeho UI a samotný herní svět se načítá zbytečně dlouho, grafika je divná - celkově je pěkná na pohled, ale po čase začnete narážet na nedodělky, low-poly modely, špatně nasvícené textury (nasvícení a stínování obecně je divné) a podobně, postavy jsou ovšem dobré :), jinak je to typické MMO.
-
já vám nevim..v tý záplavě free to play her mi přijdou měsíční poplatky jako totální exot...zase na druhou stranu musí nabídnout něco opravdu exkluzivního,aby to někdo platil..Ty samý nebo podobný řeči se vedly u Star Wars online a jak to dopadlo.. všecko exkluzivní od hudby po postavy a pak..F2P. Tim to nechci hejtovat, hra se mi líbí (z videí),ale když to porovnám s GW2 tak nevim nevim..
-
*tak ne
Damn, vypadlo mi slovíčko *7* -
Pokud by fungoval jako v GW2, ne. Kromě levelu postavy upraví i její atributy.
-
Jde a brutálně. *1*
-
Ale oblbuješ sám sebe a zvedáš hodnocení hry, aby sis se svou komunitou mohl zahrát bez špatného pocitu. Já ti to nezazlývám - je to pochopitelné. Přemlouváš sám sebe, že to TESO není tak zlý a že to snad bude dobrý, i když máš velký pochybnosti. *3*