Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    I při level scalingu by měl neporovnatelně lepší gear, než ten nižší level, takže by to bylo stejně na prd.
  • Bohužel, o hodně.
  • Ještě bych dodal, že to není klon ani GW2, ani WoW. To

Myslím, že si tu hru nakonec nekoupím, ale už nemám potřebu ji hatovat a přeji ji vše dobré do budoucna :-)
  • Ach jo, já vám nevím, ale betu jsem hrál něco přes 7 hodin a jsem relativně spokojený. Jasně, je tam pár nedodělků, ale pro mě, jakožto milovníka TES, to byl zážitek. Čtěte si dialogy, kochejte se krajinkami a užívejte si druhou éru. Hned se vám to bude líbit víc :-)

Eh, no dobře, abych nebyl jenom pozitivní, neskutečně mě štvou ta povolání. Dragonknight je výsměch, a ten zbytek je k ničemu. Kéž by to bylo jako v SP hrách...
    Úkolové značky jsou také docela všude, není tam žádná výzva. To mě také zklamalo.

Přiznávám, byl jsem byl velký hater, neboť jsem byl nasran**, že se místo TES VI vyvíjí MMO, ale dnešní beta test mě přesvědčil, že ta hra má alespoň nějakou šanci. Už se těším na 4. duben a budu sledovat, jak se to vyvíjí. Nekoupím si to hned, ale podle recenzí, videí na YT se rozhodnu. Doporučuji vám to samé. Hlavně se neunáhlit...

Mimochodem, pokud chcete nějakou dobrou fan stránku, proboha, hlavně nechoďte na tu "jedinou českou", kam jsem zamířil včera. Ty lidi tam, to je snad nějaký trapný vtip. Trochu mě to znechutilo hru. Eh, doporučuji americkou http://tamrielfoundry.com/ , kde jsou skvělí a vstřícní lidé :-)

To je asi všechno. Díky za pozornost. Ta hra má velký potenciál, ale zatím je to tak půl na půl....
  • Po hloupém Skyrimu to jde ještě zjednodušit?
  • Ale vzdyt maji s tou posledni vetou pravdu. At se ti to libi nebo ne. Podivej se na originalni mmorpg jako Eve Online nebo novjsi The Secret World. Maji snad miliony hracu?
    Vzdycky je to stejne,zazil jsem to uz stokrat. Lidi na forech placou ze chteji neco noveho, a kdyz to dostanou,ti sami lide si pak stezuji ze tohle ne,ze ce WoW to bylo lepsi. Lidi jsou dneska lini se ucit neco noveho
  • walltar
    Já bych Open PvP rád, ale musela by být celá hra postavená na to, že bude open PvP ... potom co jsem zažil v AOC už bych asi nikdy nehrál klasické MMO, které má levely a open PvP.

V takových hrách je totiž nějaká výzva stejně jen v posledních lokacích ... ve zbytku jsem potkal maximálně max levely, které si dávali všechny ostatní na jednu ranu. A to potom celé open PvP pozbývá důvodu.

Pokud by se tenhle problém podařilo nějak vyřešit, že by měl low level možnost se nějak bránit high level hráči, tak potom by mohlo být open world PvP celkem hodně zajímavé. Možná by to vyřešil level scaling, který by toho high levela stáhnul dolů.
  • walltar
    Nikdy sem se ani objektivní pohled na hru dát nesnažil ... nejsem stroj, takže jsou to moje subjektivní dojmy. *7*
  • Začal bych tím, aby se MMO automaticky nerovnalo zjednodušení.
  • On je fanoušek, který je měsíce členem komunity a členem vedení této komunity. Nelze ty názory brát příliš objektivní. Kdyby si přiznal, že je TES Online špatný, celé měsíce by zcela promrhal v komunitě hry, kterou by odmítl.
  • Já jsem velký fanoušek TES a TES Online bych nedoporučil. Naopak bych ho doporučil lidem, co TES nikdy nehráli, protože si nevšimnou množství odlišností a zjednodušování od single player TES her.
  • Já chápu, že někteří lidi nechtějí, aby je při bití prasátek někdo rušil, ale snad by mohlo jít open pvp vypnout a zapnout tak jak ve wow. Byl jsem optimista, ale ta hra mi pomalu začíná být lhostejná.
  • walltar
    Je to klasické Themepark MMO takže PvP je jen V cyrodiilu ... kde je i PvE, ale v normálním světě PvP nejde.
  • Je tam open pvp ? nebo je to jen dalsi "pussy mmorpg" ?
  • Nebyla? Každý quest namluvený do mrtě? To si myslím,že je dostatečná odchylka od ostatních, to nikdo jinej nemá a proto první dva průchody hrou (leveling imp/rep) jsou lepsi nez jine MMO.
  • tet sem byl u kamose se na to mrknout a je to klon gw 2 akorat z mnohem horsi grafikou. zato platit to si snad delaj srandu ne. *1*
  • Pokud je mi znamo,tak SW:Tor nestal 100, ale 200 mil. dolaru...
  • Bude-li to (opět) obyčejné WOW s TES lore, dopadne to stejně jako SWOW Tor a spol.
    1. fáze před ostrým vydáním - hype, recenze ve všch mediích jak je to super zábavné.
    2. fáze vydání + cca měsíc - vydání hry, bugy, pády/přetížení serveru naštvaní fanoušci ale ke 2 mil se to dostane (zkušenosti Zenimaxu s provozem MMO jsou na úrovni Bioware před vydánim SWOW Toru.)
    3. Fáze 1-3 měsíce od vydání. Hype upadá, největší bugy jsou opraveny, powergameři dohráli na max levely, end content není odladěný, případně prakticky chybí nebo je kopií toho, co už tu bylo. Vývojáři nestíhají přidávat nový content tak rychle jak jej hráči stíhají dohrávat, protože se 3 měsíce věnovali kritickým záplatám a také proto, že to V těchto technologiích prostě nejde (nedáme-li hráčům nástroje tvořit vlastní content ostatním sami = modding). Počet předplatitelů začíná klesat, lidé hru odkládají a čekají na nový content.
    4. Fáze 3-6 měsícu od vydání. Počet předplatitelů padá k milionu. Zenimax se snaží situaci zachránit mimořádnými odměnami pro hráče co zůstávají, snížením obtížnosti pro nalákání nových hráčů, nějakým mini DLC, slevami na předplatném, případně přidají bundle svých starších single player her každému, kdo předplatí na hru na rok.
    5. Fáze 6+ měsíců, předplatitelů je cca 600tis, hra přechází na variantu sdílený F2P / předplatné, dojde ke krátkodobému nárustu , následně propadu, ale zůstává stabilní komunita kolem půl milionu hráčů.
    Křivka vývoje aplikovatelná na jakýkoli WOW klon vydaný v posledních 5 letech.
    Vlastně ne WOW klon, jak tomu vlastně říkají....
    "Hra držících se osvědčených principů MMO žánru..."
  • V tomto odvetvi to proste nema taku poziciu ako ma momentalne tes. Ci je problem v kvalite, marketingu, atd. je teraz nepodstatne.
  • Chodit 3 věci je nuda jen pro někoho, stačil by nějaký nápad kam se pohnout s postavou, a ty 3 věci by se daly chodit/farmit. Zkoušel se guildovní hrad, zkoušel se lvling guildy, v Diablu je paragon lvl, v GW2 jsou ačívy které přidávají account bonusy na drop atd. Každá hra má "něco", jen si myslím že to spousta hráčů neřeší a potřebujou "něco" co žádná hra nemá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit