Přejít na výpis diskuzí
Měsíční poplatky mají stále smysl, Elder Scrolls Online na nich může vydělat
10.1.2014 | Adam Homola
265 příspěvků
-
Nevím jestli tvoje + mají znamenat, že se lidem líbí jak jsi napsal tuto recenzi, způsob, jakym jsi negativní, nebo to ti lidi hráli a mají stejný názor. V každém připadě ode mě máš + za pěkný suběktivní názor. Bohužel se z tvých + nedá vycházet.
-
Problém je ten, že lidi čekaj na něco lepšího a tak každé nové mmo nasaje tyhle lačnící hráče, ale v zápětí je znuděné vyplivne ven. Tvůrci něco zarobí a tak to jde dál. Myslím, že tohle se bude měnit opravdu, ale opravdu hodně pomalu. Spíše mě napadá, jestli vůbec ještě jde vymyslet něco, co by lidi přitáhlo a bylo kvalitní, jako třeba wow v začátcích. Pro pár nadšenců hru nikdo dělat nebude, takže je jasné že to musí zasáhnout širší okruh hráčské obce.
Nejvíc oblíbený mmo styl je fantasy a tam opravdu asi už žádná revoluce nenastane. Kéž bych se pletl. -
TESO skonci rovnako ako TOR..nakoniec sa z neho stane P2W a po roku o neho uz nikto nezakopne
-
Už se těším na ten prů*er... Stejně jako to bylo se SW:TOR. Pamatuju, jak tady Veskoslav, Cahir a jim podobní vykřikovali, jaká to nebude revoluce... No a nebyla. *3*
-
chtěl jsem -nechci
-
Nestačí řvát ... je potřeba taky nekupovat. Pokud se jenom remcá a každé MMO se stejně zaplatí tak se nic nezmění.
Akorát se bojím, aby análytici velkých firem neprohlásili MMO za žánr o který už není zájem a místo inovací ho nepohřbili. Smrti themeparků se podle mě z velkých studií nedočkáme, protože sandboxy vydělávají ještě míň.
Mě třeba ten systém co je teď až tak nevadí ... koupím si MMO a potom ho hraju měsíc, nebo tři ... většinou je to asi tak o měsíc, nebo tři dýl než mě vydrží průměrná SP, nebo MP hra. Doufám, že Star Citizen zase bude "MMO" které mě udrží roky, ale kdo ví? -
Ale synku uhrovitý, tady vůbec nejde o to jakou verzi máš ty popleto. Pokud jsi to hrál, aby jsi tu mohl vynášet soudy, tak musíš přece vědět, že pokud uděláš tu věc v dlc o které se bavím, tak budeš mít jednoho původního bosse zajímavějšího, ale evidentně jsi úplně mimo mísu v této hře čili už se dál neztrapňuj. *3*
-
Spoustu lidi tohle odrazuje uz ted, coz pro TESO znamena dve moznosti, bud bude hra tak dobra, ze to hraci akceptuji, nebo ji to zlomi vaz. Celkem vabank.
-
Okey tím jsme skončili
1) Já původní hru nehrál. Hrál jsem až celou Prepare to Die Edition.
2) Nemám už na to sílu
3) Jak si můžeš být jistý tím, že to nevygooglim a jak si můžu být já jisty, že se nebavím s nýmandem když píše k vysvětlení příběhu:"Snad jsem to pochopil správně". -
Zmena prijde az budou lidi opravdu rvat, ze je tenhle koncept uz nebavi. Zatim to jeste sype, takze se bude menit jen forma, obsah moc ne.
-
Unikatne veci su spravidla len v okrajovych zanroch, pretoze vacsina nakoniec vzdy hra to iste. Zvysok je myslim trochu o nepochopeni podnikatelskych zamerov vydavatelov. Pochybujem ze by niekto vydaval hru, ktora by sa pri predpokladanych niekolkomilionovych predajoch zaplatila az po rokoch.
-
Tož to ti samozřejmě nevěřím, nejsem dnešní *3* Tak nějaká kontrolní otázka profíku .) Jakou významnou věc v původní hře mění DLC. PS.: Tak jsem psychopat, fanatik či troll? z tvého příspěvku jsem to nepochopil, musíš být konkrétnější. *4*
-
Díky za info. Kvůli takovým příspěvkům se vyplatí pročítat diskuze.
-
Ne s tebou je to marný jak fanatikem nebo psychopatem. Vidíš jenom tu svou pravdu a především tvůj trolling je založený na na velice povrchních předsudcích. Je zajímavý, že lidi jako ty nemají ani špetku soudnosti.
Psal jsem také, že to o Vánocích dojedu a již se tak stalo. *3* -
Takže jsi mi na nic neodpověděl, jen blbě mektáš a ještě o hovně. Teď jsem si přečetl tvoji diskuzi o Dark Souls u staršího článku a píšeš, že jsi skončil v Anor Londo a kdyby to mělo příběh a dialogy tak, že bys to dohrál. Jsi mi k smíchu a teď tu děláš, jako by jsi byl nějaký znalec Dark Souls. Jen další ubožák, co nemá představivost a potřebuje k příběhu manuál. PS.: Ještě jednou díky za pobavení ... prý naturalistický Skyrim :DDDDDD
-
"tlustý nerde" -- Ohoo děkuji za tak velice vynalézavý vulgarismus, který tě musel stát spousty námahy neboť je zcela založen na očividných zkutečnostech a zcela ne na apriorní pravděpodobnosti. Určitě budeš ten jeden z těch vynalézavých jedinců, jenž zcela předčili veškerou dosavadní elitu lidstva, neboť co vyjde s tvé pusy, toť svátost sama o sobě.
Ale no tak.... Nebudeme se tady přít o tom kolik nedostatků má Skyrim a kolik Dark souls. Sám jistě uznáš za pravdivé, že každá z her míří na zcela jiné publikum a každá z her má své nedostatky, ale i pozitiva. Pravda není jenom jedna a bohužel ta tvá je dosti úzkoprsá, stavěná na nesmírné a zbytečné agresi.
"Musíš mě to vysvětlit, jsem blbý jak tágo" - Jsem rád, že aspoň něco dokážeš vypozorovat správně. *6* *6* -
Dostal jsem pár mínusek. Předpokládám, že je to od těch, co hru hráli. Proto prosím reakci, aby bylo forum vyvážené. Pokud se vám hra líbí, napiště to sem. Nebojte se. Já nejsem Akatosh, abych měl vždycky pravdu a Talose ze mě taky asi neuděláte. *3*
-
Lidé čekající něco nového a unikátního v žánru MMORPG dostanou jen další stereotypní kopii hry, která tu byla na různé variace x-krát.
Fanoušci série budou asi zklamáni také, protože to bude něco naprosto odlišného, než na co byli od ESO her zvyklí.
Zatím každá vydaná MMORPG za posledních 5+ let velice rychle skončila nebo živoří s minimální user-base. Všechny jsou totiž z principu stejné - pohled z třetí osoby, nějaký ten crafting systém, PvP a PvE - endgame hratelné jen s větší skupinou lidí, končí to rychlým nafarmením top itemů a neschopností vývojářů držet krok se svými předplatileli. Po měsíci hraní tam buď není co dělat, nebo je game-design prostě nudný a člověk ani nemá chuť lognout. -
Přesně tak. Tohle se nedá srovnávat.
-
Já jsem popsal, jak to je a proč to tak je a přestože se zdá udělat AI strašně snadný a jen malý kamínek se zdá být z vlastní zkušenosti z reálného světa jen drobnou překážkou, je to jinak. I malá větev, pokud má kolize nad terénem, je překážkou a NPC musí vědět, co s ní dělat. Nezáleží na velikosti objektu. Může jít o horu, nebo oblázek v potoce. Pokud má kolize, je překážkou v terénu a už je nutné pro NPC vytvořit akci.
K tomu plavání se nemůžu vyjádřit. V Oblivionu NPC normálně plavaly a já se přiznám, že tady fakt nevím, jak to je. Mám Skyrim tak zmodovaný, že mi přišlo přirozené, že NPC nelezou do studené vody - já bych na to umřel. Až se mi bude chtít, kouknu, jak to maj pořešení v AI packu. Je možné, že minimálně u řek je problémem proud vody, který je ve Skyrimu novinkou. Si představte, že by NPC vlezlo do řeky a proud ho někam odnesl a tam někde by se zaseklo. Pokud by to bylo quest NPC, okamžitě by to rozbilo hru. Tahle zjednodušení jsou nemilá, ale někdy nutná