Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DODATEK: Upozorňuju, že jsem TES blázen. Miluju TES! Dokonce jsem zpětně hrál TES I a TES II, ačkoli byl venku Oblivion. Studuju si lore světa, historii. Hraju poslední tři díly vždy jednou za čas znovu a znovu (ovšem modifikované). Podílel jsem se také na modování do pár větších projektů v Oblivionu a Skyrimu a pár drobností v Morrowindu. Prostě téhle sérii jsem dal hodně a ona mi hodně dala. Z tohoto úhlu pohledu jsem betu hrál a toto vše ovlivňuje můj názor na TES ONLINE. Pokud jste TES nikdy nehráli, možná vám to příjde dobré, protože je to MMO, vypadá trochu jinak, než bývá zvykem a je tam pohled z vlastních očí. Jenže já od TES Online čekal více. Pokud mám za to platit poplatky každý měsíc, musí to být lepší než Skyrim. Ale ono je to podstatně horší. Ono je to horší než nemodovaný Skyrim a to je problém. Pochybuju, že se něco výrazně zlepší.

Bohužel. Je to další zklamání od nové hry.
  • Rhulad
    Musíš mě to vysvětlit, jsem blbý jak tágo. Píšeš, že se ti líbí naturalistický Skyrim a tím myslíš ty plastový hrady? *1* Nebo se ti celkově líbí trapná a velice špatná kopie Vikingů? Opravdu nechápu, prosím vysvětlit a chci uvést příklády, kde je Dark Souls kýčovité. Jo a nakonec ti přidám taky nadávku- tlustý nerde *3*
  • Jack1947
    No jo, hra ve ktere uz po delsi dobe pri absenci hrace, defakto nema sancio dohnat brzo zapada... mimoto ze klidne reknu a nahlas tohle pokud nesupeje do pul-roku/roku tak ma naslapnuto na F2P a kdyz ani tak tak papa. Neni to ani pro pcckare, jak uz bylo receno coz by bylo u tehle serie i v MMO urazkou a celkem velkou.
  • Jop na tom něco bude. Protože ve chvíli, kdy se objevil jeden boss jako běžný mob, tak ta hra ztratila grady.
  • Je vidět, že jsi pouhopouhý nýmand. Ještě se budeš muset dost učit, aby jsi dokázal ocenit komplexnost hodnocení umění. Jinak-li řečeno - Není nad to, vidět člověka co dělá závěry z nepochopení celého mého příspěvku. *6*
  • s platebnim systemem jako u guild wars bych do toho šel,ale platit měsíčně 300kč je zbytečnost v době kdy je spousta kvalitních her které tohle nevyžadují
  • všetky datadisky okrem Mist of Pandaria sú už súčasťou Battlechest edície. Takže ich nemusiš kupovať.
  • Konečně nějaký negativní popsaní hry na zkušenostech. Tady to je samý já vim jak to dopadne, ale nehrál jsem to :D . Ty jsi snad jediný kdo o tom řekl pravdu ( sice negativní, ale pravdu) a to ještě z vlastních zkušenostích ve hře. Jinak díky za info, to mě docela dost zklamalo, čekal jsem spíe MMO Skyrim, uvidim možná si to někdy v budoucnu koupim, ale asi bych počkal až tam bude lepší obsah nebo až to tam udělají líp ( tedy aspoň v to doufám) .
  • V tom ohledu asi neudelas chybu no :).
  • Skyrim JE casual, to ti potvrdí každej, kdo hrál z TES víc než Oblýho a Skyrima, jako ty. Od 1. dílu to bylo víc a víc casual, Daggerfall už byl menší než Arena ale byla to nejlepší hra serie, Morrowind mě původně zklamal... čekal sem něco ve stylu Daggerfall ale potom co vyšel Oblej a Skyrim sem mu rychle odpustil.

Daggerfall sem dohrál asi po roce tvrdý pařby
  • AMEN!

Nechápu lidi co omlouvaj tyhle megaspolečnosti, fanboys prostě. Ti vysvětlí jak nic nejde udělat a jak je to všechno v pořádku. Ti vysvětlí jak je to super, že je to nahovnA
  • Očista dočista? *1*
  • slušnej model, nesnášim cenzuru, hral sem jednu hru, Entropia Universe, tam si se na foru nesměl ani rozloučit po 8mi letech hraní...
  • mmorpg na konzolych je myslim rozhodne plus. Tam není trh mmo tak presycen a je tam myslim prave vetsi sance zaujmout lidi co k mmo ještě tolik nepricuchly.
    Takze to ze to vyjde na konzole bych spise zaradil do kolonky proc by to mohlo uspet.
  • Proč kupovat odpad, když bude na výběr Destiny, The Division a určitě budou další postupně přibývat ?

edit: zapomněl jsem ještě na Deep Down
  • Toto je miesanie jablk s hruskami. Narozdiel od sw je popularita tesov zalozena vyhradne na pocitacovych hrach.
  • kamaráde řeknu ti to takhle, tu hru sem se snažil hrát, 2x poctivě.. i když mě to odrazovalo user unfriendly ovladanima a vsim možným, zakous sem se a chtěl to hrát. NE-MOŽ-NÉ

Na PC bez ovladače je to nehratelný, 100%. Ale ta uroven nehratelnosti je brutální, nejsem zhýčkanej, hraju už od ZX spectra takže naopak vydržím FAKT hodně, ale ne toto, sorry :(
  • zdar, potvrdil si moje obavy.... tekže jestli je to jak říkáš, a já nemám důvod tomu nevěřit (videa z bety hry sem viděl, to napoví taky dost) tak jim přeju to samý, co tvůrcům toho dalšího S.T.A.L.K.E.R.A - prostě:

Pokud todle poser..te, přeju vám obrovský ztráty, ztrátu důvěry hráčů, ztreátu reputace a krach a obětuju část svyho volnýho času, abych na netu šířil hate a blbý videa z tehle her!!!

Sou to moje ikony a vy se chystate je dodělat, zato vás stihne krutej trest, amtéři, mamonáři!
  • V tom případě ti přeji, ať se ti hra líbí. Třeba najdeš i někoho do grupy... Ta hra je prostě odpad, a že to je beta, ji vůbec neomlouvá. Za chvilku vyjde a něco předělávat, na to už není čas.
  • Uvidime, ja nepatrim k tem co vleti do gamesy hned po relase, ale k tem co si chvili pockaji. Na reakce, gameplaye a jine veci. A taky az se hra zabehne, naplni se aukce atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší