Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zitra mi dojde PS4 verze hry za nějakých 1500kč, což není tak špatné, když to porovnám s cenami PC her, kterých se nemůžeš ani zbavit...
  • vonTossis
    Když se tu tak probírá, co je hra roku, jestli Zaklínač nebo MGS, tak pro mě je to Ori a těsně v závěsu Life is Strange.
  • MGSVTPP 600+ Screenshotu na 2560x1080 - Ultra = http://www.openworld-games.com/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-screenshots/
  • Každý = veskoslav, lenon teda skitosh, sklebíci bestie, rek a nigga, veskoslav, ty si také schizofrenoidné kindervajíčko 5 osobností v jednej :D
  • U teba je to na druhej strane patologického rázu, takže ťa chápem.
  • Nevím zda jsi už viděl skutečný konec, ale díky němu mohu říct, že příběh je super. Po 77 hodinách než jsem se k němu dostal jsem čuměl jak péro z gauče. A krásně pasuje na další díly.
  • Tak hlavně doufám, žes tu hru na základě svých zkušeností z hraní na Youtube, zvládl i hezky ohodnotit .
  • Zrovna TLOU si ale absolutní 10/10 bezpochyby zaslouží.
  • No čerstvě jsem si pořídil PS4 a objednal si právě Bloodborne a MGS:PP, tak doufám, že máš pravdu.
  • snorgrind
    snad ctvrtej dil ne, 1 a 2 byli na pc, pak ground zeroes a phantom pain
  • frantisek_nejezchleba
    hype dělají fanoušci, protože nový díl. Protože konec série pod Kodžimou. Protože kvalita hry. A pak taky lidé kolem, protože nějak se to na ty takřka nepolíbené PC prodat musí.
  • frantisek_nejezchleba
    PC master race se probouzí k životu. Nezapomeň, že tohle je teprve druhý díl, který míří na PC! :D A teprve první novodobý.
  • ? nj, japonci preskinovani za belochov gulky vydrzia
    si to video asi nepozrel, len mas strasnu chut robit zo seba vola, vsak
  • frantisek_nejezchleba
    hh, konečně už to leze na povrch. Já jsem si říkal, že pátý díl rozjeté série nemůže být úplný evergreen pro každého. Na druhou stranu, kdybys MGS znal, věděl bys, že se pod obalem vždy skrývala exkluzivní hratelnost.
  • frantisek_nejezchleba
    může být. Akorát mi přijde, že se snažíš zbytečně provokovat. Pokud čtenář zná redakci Games, dojde mu, že recenze zrovna tady je dílem znalce a fanouška série. Nekoupeného znalce. :)))
    Ostatní servery bych raději v této diskuzi ponechal stranou.
  • frantisek_nejezchleba
    recenze se zmiňuje o nákupu herních mincí. Předpokládám, že to funguje způsobem takovým, jako v jiných hrách, a sice, že mince lze získat buď námahou již přímo hraním, nebo cheat-způsobem nákupem na PSN.

Jestli je to jinak, vyveďte mě z omylu.

Pokud ne, dostáváš celý herní obsah v rámci ceny. A i kdyby to tak nebylo a mohl by sis jen za reálné peníze dokupovat dejme tomu textury (třeba jiné oblečení), tak to ty máš pokroucený pohled: nýbrž byť máš pravdu v tom, že kdysi se za nic dodatečně neplatilo (vyjma datadisků), tak už ti možná nedochází, že kdysi hráč neměl k dispozici tolik bonusového obsahu (převlíknout si avatara mimo RPG hry bylo aspoň za mých dětských časů splněným snem – dnes je to de facto standard s přídavkem v podobě většího množství možností).

Samozřejmě, pokud je to v MGS5 nějaké pikantnější s těma mikrotransakcema (např. odemknutí jinak nedostupné mise za reálné peníze), tak beru všechno zpět... Soudím jen dle této recenze.

EDIT: Téma mikrotransakcí se rozebírá ve Fight clubu #242 a skutečně se jedná o coiny, které si člověk může nastřádat ve hře hraním.
  • nenech se chytit reklamou, kterou tady do tebe tlačí horem dolem. Většina recenzí na tyto AAA tituly je koupená. Nelíbí se ti to tak to nehraj. Taky to hrát nebudu, protože se mi to taky nelíbí. Vojenské hry mne nikdy nebavily a tato podle nedávného gameplaye vypadá docela tuctově.
  • Ronox
    Pokouší se o nějaký přesah a daří se jim to. Například konec PP se může na začátku zdát, jako "lajdácká" práce, ale když se nad tím pak zamyslíš, tak je to vlastně naprosto geniální. No nerad bych ti spoiloval, tak fakt jen doporučuju, abys začal co nejdřív hrát, než se k tobě dostane nějaký info a přišel o moment překvapení.
  • Tak aspoň, že tak:) Ale prostě dřív trailery ukazovaly i ty Bosse, předstaovačky, páč to v tom byly vrcholy...

Hideo Kojimu unávám po všech směrech a věřím mu. Jen mám v sobě prostě malinko pochybností no:)

P.S. Team ICO a Hidea ti podle dělaj opravdu umělecké hry s důrazem na to umění. Né jen hry, maj prostě v sobě něco navíc co se dá jenom cítit, nedá se to mo dobře vysvětlit:)
  • bobsh
    Recenze neni manuál ani návod. Recenze má sloužit k popisu dojmů ze hry a jejích kvalit, ne k vysvětlování příběhu, natož pak ještě ostatních dílů série.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší