-
nevím podle jakeho klíče tu mažete prispevky a banujete, vždyt polovina prispevku je tu spam, offtopic nebo trolling nebu nadavky
-
Takže další, co stáhnul, tedy pokud nežiješ v západní Evropě, tak to vychází 14.5:)
-
cfg -- r_api na 0 / a hned mate o 20fps vice lamy!!!!
-
-
nezabudni povedat ze to vypne tesselaci lamo////
-
A nebo alt+f4 a mas o 60 vic.
-
-
tak kdyz si tu skor kazdej stezuje ako zeto spatne jede a nekdo poradi, tak ceho se docka urazek ,hnusu a zavist tech. vzdelani.
Cosi tu lide vubc stezuji kdyz ta hra je z ruska, opravdu nechapu. Ale asi bude pro vas tezke otevrit skryte slozky . -
-
Tak pro začatek stačilo ten command napsat bez těch lam, třeba by ho lidi pak přijali trošku líp
-
-
-
-
Podle recenze rádoby Stalker
Jinak Metro 2033 bylo shit, tak teď to stačí vyzkoušet -
Včera jsem to rozehrál, celkem to ujde.
V podstatě je to jen takovej datadisk k Metro 2033, žádný zvláštní novinky jsem zatím neviděl, vypadá to téměř stejně a především hraje se to úplně stejně jak jednička, a to se vším dobrým i zlým. Přibyly snad jen stealth pasáže, ale to je tak všechno. Trochu mě překvapila vyšší náročnost, zejména v zabydlených stanicích FPS padají brutálně dolů a to nehraju na žádném ořezávátku. Podobný nároky jsem viděl jen u Crysis 3, jenže ten je grafkou o několik levelů výš.
Mimochodem, hlavní hrdina je upír? V zrcadlech se vždycky všichni odráží jen ne moje postava. :D -
-
S tím že Crysis 3 o "několik" levelů výš graficky bych nesouhlasil, sekce v metru a obecně interiery v Metru jsou na vyšší úrovni, ale v exterieru asi vede Crysis, ale rozhodně bych neřekl že o několik levelů
-
-
Interéry stanic vypadají z novýho metra pravda asi nejlíp, ale všechno ostatní je pro mě spíš zklamání.
Oheň, hrůza, takový zpracování ohně se dělalo možná tak 6 let zpátky
Postavy a jejich animace, na dnešní dobu už slabé.
Voda, nic zvláštního.
Exteriéry, průměr.
Nasvícení, průměr.
Sečteno podtrženo skoro ta samá grafika jak v prvním díle; očekával jsem mnohem víc, navíc při takových nárocích... -
-
Když jsi čekal mnohem víc než toto, tak ti doporučuji letenku do Moskvy a projdi si to metro na vlastní oči, sice to nebude mít ten postapoc dojem, ale tvým nárokům už by to mělo odpovídat
-
-
Holt každý vnímá krásu jinak. *15* Někdo jako vy radši šáhne po hrbatý stokilový čtyřicítce s polovinou zubů než po topmodelce s komentářem "Vždyť dole jsou všecky stejný" *7*
-
-
-
Presne tak a môj prvý subjektívny dojem Metro vyzera lepšie ako Crysis ale to je možno tou atmosferou ale skutočne myslím že technický a kvalitou sú jednoznačne na rovnovažnej úrovni.
-
-
-
tož tak to já si po zkušenostech s metro 2033 radši koupím xboxoxovou verzi. Fakt nevím co v tý ukrajině maj za zmutovaný komply, ale mě se metro pěkně sekalo. A co hůř mnohy to jelo na 60fps vy bitce a pak v nějakom tunelu kde nebyl ani krysí bobek to padalo o 20fps každý dva kroky.
-
-
Když jsem tenkrát jen tak z hecu zkoušel původní Metro 2033 na Workstation s 2x Xeonem (celkem 12 jader/24 vláken), 12 GB RAM, FX4800 a SSD, překvapilo mě, že se v některých chvílích hra silně sekala. Nezjišťoval jsem proč ani jsem si nijak nehrál s nastavením, ale to mě utvrdilo v tom, že optimalizace asi není ideální. Nehledě na to, že ve stejných pasážích se mi hra sekala prakticky na libovolné mašině...
Ale to mě jen tak napadlo, o Last Light nemluvím.
-
-
podle autora recenze je zrejme nejlepsi strilecka CoD: Black Ops 2 *11*
-
-
To asi ne ,ale tuhle hru měli dát jinému autorovy.Nic proti.
-
Ne, Dark Forces.
-
-
Výborně, právě si ukázal jaký si guru. +100
-
Jo, Dark Forces jsem zkoušel s ňákym vylepšovákem, kterej zlepšuje rozlišení, vyhlazuje textury a přidává (velmi citlivě) do hry nějaký efekty... a nemoh jsem si to vynachválit... až do prokletýho labyrintu stok ve třetí misi *1*
-
-
-
hezka grafika snad mi to moje čtyři GTX TITAN rozjedou *5*
-
-
A hele pepíček nám tu zas trolluje *15*
-
Tak jsem se naboural přes tvoji IP adresu a musím říct grafika dobrá, ale Windows 98. Tak to asi nerozjedeš. Uvidíš.
-
-
To som si už dnes myslel, že ma nič nena*ere, ale ano Grygarova recenzia Metro LL. *1*
Neviem, ktore ako hry su podla vas dobre, ked tato nie ale kludne si ich srčte do analu...
Loliček-ked to nevieš, tak to nerob... -
-
Metro LL je asi jako u Stalkera datadisk s názvem Clear Sky ve stejné pozici. SHoC měl lepší příběh (tady se skutečně u LL vařilo z vody přesně jak Lukáš psal v recenzi) a navíc konec je v obou případech sešit horkou jehlou (pravda u CS více než u nového Metra) jenže LL (bylo ve vývoji 3 roky zatímco datadisk k Stalkerovi jen něco málo kolem jednoho roku). Problém je v podstatě v naprosto useknutém konci, jednak jsem čekal že to skončí trošičku jinak nebo to mohlo klidně končit takhle jenže tam jsou dialogy o tom že se udělá tohle a nakonec se to usekne a už neřeší a narve se tam "SPOILER -- nějaká na konci bomba kterou si asi očividně vycuvali všichni z prstu(protože se o ní nikdo nikde za celou hru nezmínil) a pomoc tomu temnému kterou mu přislíbil ar sem se nakonec nedočkal notabene to chvílema směřovalo i k rozzuzlení faktu proč ar umí naslouchat temným a to se taky nakonec zametlo pod koberec -- SPOILER"
Ve výsledku je to prostě nedokončená hra která sama o sobě ve své podstatě nic nevysvětluje a co je hloupé něco nakousne a nedořeší (a těch nakousnutých faktů ve hře je celá hromada) -
-
Ty nakousnuté konce budou tutově návnada na další díl, byť to LL trochu sráží...nicméně, co se recenze týče, nečekal sem žádnou litánii, ale tohle...to je jak recenze na nový tetris od Gameloftu... Pročetl sem si názory snad všech herních serverů (zahraničních - to proto, abych si udělal představu a nesoudil dle jedné recenze) a dávali minimálně 8/10 (spíše ale 9/10 a podobné cifry) + mnohem delší a specifičtější recenze... prostě "nadšené" články...což o to, šlo by to i bez toho nadšení, ale je znát, že se zde nerecenzuje (alespoň ne všichni) nezaujatě, ale "oblíbené" hry mají sloh jak ze starověku, ale hry, na které se tu asi nikdo netěšil (škoda, čekal sem, že alespoň jeden post-apo guru se zde najde), mají prostě smůlu (a to nejen v hodnocení)...prostě, čekal sem trochu lepší článek...více méně po chvíli, když jsem se rozkoukal, už sem byl u posledního odstavce... *7*
-
-
Last Light je podle nás dobrá hra, nevím, kde jsi vzal opak.
-
Vzdyt podle recenze ta hra je dobra...
-
-
I žena by to zrecenzovala lépe *1*