-
Mno tak:
Intel Core 2 Quad @2,40ghz
Ram 8 GB
Nvidia GTS 250 512 mb <- pochopitelne ze najvacsi problem
A zahrat si to veru ze nezahram :)
Na plnom rozliseni 1920x1080 a normal grafike su cut sceny ako tak plynule ale v akcii je to na zhruba piatich fps.
Na rozliseni 1280 x 720 a low grafike sa to priblizuje k hranici hratelnosti ale vo vacsich priestranstvach. ktore su kompletnejsie osvetlene fps znova pada ku 10 - 15 :)
A tak som sa na to tesil :( -
-
*1*
-
A co jsi jako cekal s takovou grafikou? To ti na novejsi hry rozhodne nestaci...rekl bych, ze i ty rok stare si mel problem rozjet ne?
-
-
Som si plne vedomy nedostatkov mojej grafickej karty ale napriklad taky far cry 3 som rozbehol uplne v poriadku na v celku dobrych nastaveniach. Kazdopadne, dota 2, bordelands 2, dishonored a podobne, hry ktore nie su stavane iba na vizuale su to co oblubujem a s cim nemam problem :)
-
-
Vypni AA ty trotle, na medium to jedu na skoro indentické kartě bez fps dropů..
(na 1680x1050)
-
-
-
-
Mám za sebou 8 hodin na Hardcore a celkem spokojenost. Jediná výtka je, že jsem to čekal těžší. V popisu obtížnosti se kasali, jak nebudou náboje apod...a já už nemám co sbírat, jak mám všeho plno, ale třeba hra ještě přitvrdí. Grafika místy působivá a atmosféra pohlcující.
Jinak zatím na i5 3.5, 4gb, gtx 570 OC průměrně 45fps na max. bez SSAA a physx. -
-
vydrz, urcite vyjde crack ktory ti spristupni ranger mode. Ja si pockam na zajtrajsi unlock na steame.
-
-
Mám odehráno zhruba skoro 4 hodiny na HARDCORE a zatím se mi nové METRO líbí. Nemám jedinou stížnost, kromě trochu kratších misí. Pro mě je tato hra něco jako Radioaktivní Splinter Cell v metru *15* , protože se vždycky všechno snažím zabít potichu. Je to takový dobrý pocit všechno zabít bez alarmu. Zbraně jsou přesné a dají se fajně upravovovat. Zatím jsem se dozvěděl pouze to, že hledáte "Temného". Zbytek zatím nemohu prozradit *3* ! Ve hře jsou dokonce nový nepřátelé. Líbí se mi i "města" v metru. Pokud se to dá nazvat městem. No najdete tam Bordel, obchody a lidi takže asi je to město *1*. Co mě zaráží je ale AI nepřátel. Škoda ! Zase tupě na mě čumí z baterkou 1 minutu a než se vzpamatuje vytasím nůž a mrsknu ho po něj. Normální voják by vytáhl zbraň za 10 sekund. To je takové mínus no. Čekal jsem že HARDCORE bude trochu těžší obtížnost. Za mě 9/10. Je to hra kterou bych si zahrál klidně i 2x *3*
-
-
Hraješ na Ps3, že? Kdes to vzal tak brzo?
-
-
Buď má ze zahraničí,vycházelo 14.5:) Nebo může mít torrent (pirateBay i cztorrent už to mají) nebo si to nějak jinak mohl zařídit:)
-
-
Já se ho neptal jako s kamenem ruce připravenej hodit, ale že mě to opravdu zajímá :) Myslim si že na PS3 moc lidí u nás nepirátí, takže to asi má ze zahraničí... Ale třeba Far Cry 3 na PS3 mi z zdejšího obchodu přišel taky před vydánim...
-
-
Ano hry si objednávám ze zahraničí. Hry si kupuji na PS3. *3*
-
-
-
-
-
Nezabudni povedat ze to vypne tesselaci lamo....
-
Hraju ve 3D vse na max i physix, kromne vyhlazovani, a luxusni zazitek srovnatelnej s Crysis 3 mozna lepsi. FPS mi kolisaj mezi 30-40 coz se da.
i core7 2600k
gtx 590
8g ram
win 7 64 bit -
-
Si to přepni do 2D a hraj to jako hopsačku *1*
-
keca 590 je sr*c to neda na full v 3D
-
A když vypneš tu 3D blbost?
-
-
priblizne dvakrat tolik (mimo prestrelky i klidne 80 ale ve vetsi prestrelce v metru co jsem tak zkousel tak to padlo i ke 40 ale jak rikam vse krome ssaa na max. ve full HD+ zapnutej fraps a speedfun) dle mych zkusenosti je to srovnatelny s crysis 3.
-
-
proc sito nezamknes na 30fps kdyz to mas takhle na kkt .
-
-
w8 pro
intel c2q 2,66ghz
4gb ddr2
nvidia gtx460 1gb
hp wire keyboard thin
logitech mx518 *5*
nastaveno na high a dostávám prumer 30fps -
-
mam v podstatě stejnou sestavu, nejnovější ovladače (beta), vyladěnej comp atd. ale stejně jsou tam propady pod 30 fps (hodně postav světel střelba atd.) a to mám medium, jestli se řídíš benchmarkem tak potěš koště.. + jsem tweaknul i na DX9 atd. a moc nepomáhá :/
-
To bude hlavně tou myší asi... při náročnějších pasážích musíš mít brutální propady tipuju s takovou starší sestavou.
-
-
mám 30fps stabilních někdy i více :)
myš a klávesnici sem uvedl jako bonus a pro hnidopichy jako seš ty :) -
-
Ja si spis myslim, ze ta stara dobra gtx460 dneska uz za par kacek, je dost solidni kus kremiku
a jeste dneska si s vykonejsim proceorem solidne zaparite. -
Pokud je to pravda, to to zní hodně optimalizovaně, to jsem teda zvědavý ..
-
Intel Atom 1.8 GHZ
256MB RAM
Radeon X600
Stabilně nad 100 fps v Eyefinity -
-
No jo, ale ty mas delo, ja mam jen tohle: http://umsle.peklo.biz/img/1368633756.png
-
-
-
-
-
Kdyby se hra vic drzela knizni predlohy tak by pro me predstavovala vetsi lakadlo ale i tak do ni pujdu, casem.
-
Ahoj, můžete někdo napsat na čem to hrajete a jak to jde?
Mám i3 3220, 8, 7850 1gb -
-
Můžeš být naprosto v klidu...budeš moci hrát ve full HD na nejvyšší detaily,akorát vypneš antializing ..mám skoro to samé co ty akorát grafiku AMD 6870 OC a jde mi to tak okolo 35 fps na tohle nastavení..
-
-
AA ve Full HD je vpodstatě zbytečnost...
-
-
-
Nehral jsem to, tak nemohu soudit, ale pusobi to na me dojmem, ze tu spousta lidi podlehla hype kolem teto hry a vadi jim, ze je hra objektivne zrecenzovana. Hral jsem predchozi metro a ten naskriptovany tunel byla pekna slabota, ale melo to aspon par zajimavych napadu, jako kvalitni naboj = platidlo. Jestli se novy dil nikam neposunul, tak je to vic nez zaslouzene hodnoceni.
-
-
Lidi si tu ale nestěžují na hodnocení
-
-
A ja zase nepisu, ze si na nej stezuji.
-
-
"a vadi jim, ze je hra objektivne zrecenzovana."
-
To byla jenom reakce na to podlehnutí hypu, já jsem třeba naprosto podlehnul vlastnímu hypu , ale jenom proto že Metro mám přečtený, a ten svět mě naprosto unesl. Přesto nenamítám nic proti 7/10 ani proti délce recenze.
-
-
Přesně tak...třetí člověk co neumí pořádně číst...
-
-
-
Tohle mi stačí, kupuju http://www.metacritic.com/game/pc/metro-last-light