-
Ta mistni neschopnost porozumet psanemu textu je neskutecna...
-
-
To nebude v porozumění, ale pochopení...málokdo tu chápe, proč taková hra dostala tak málo prostoru...
-
-
Hra špatná není, ale optimalizace je zase hrozná, tedy alespoň na mou HD7850 a hrozně mi tam blbnou stíny světel :/ Jinak ok, atmosféra zatím fajn, ale u 2033 mi možná přišla lepší. Ještě jsem ale nedohrál a nějakou dobu nedohraju, tak se to snad zlepší.
-
-
Nic, nejradši bych si naliskal. Dlouho jsem neaktualizoval driver karty, což je teď neskutečně poznat a hra jede plynule ve FullHD a na High. A vypadá to, že i stíny už jsou ok.
-
-
Nehratelné FOV asi 50, podivne artefakty kolem ohne (nejnovější drivery), defaultne zaply autoaim, zámek na dx10. (pritom staci editovat jeden .ini soubor a hra běží na DX9)
Na GTX275 kolem 20ti fps a to jak na nejnižší či nevyšší detaily. (Takový Witcher2 mi běžel na high kolem 35ti fps) Hrozná optimalizace. Žádné pokročilejší nastavování grafických detailů jako v jedničce.
Jsem rád že jsem nepodlehl hype a hru za plnou palbu nekoupil. (piratebay) Čekat na patche, aby to bylo hratelné mě opravdu nebaví. Ve slevě na steamu, za rok, za 10 éček. Víc peněz si za takový prasácký konzolový port nezaslouží. A já se tak těšil.. -
-
GTX275 už má nejlepší léta za sebou a FOV je nastaven defaultně na 70, hrál sem na Ranger HC a autoaim tam určitě nebyl (alespoň sem si ničeho nevšiml) a jaképak pokročilé nastavování detailů to byol v předchozím díle ? krom DX11 položky (Advanced DoF a Tesselace) je to totožné (tesselace je samostatně) a nesrovnávej Witcher 2 s metrem graficky je to úplně jiná kategorie (myslím co do počtu efektů), kupodivu mi tohle jelo plynulejš než první díl (AVG 90FPS a pády i k 15ti, tady skoro furt 40)
-
-
Nene, proč by to hrál na rangera HC, to je moc těžký..
-
-
jn, to je tak moc těžké, že se mi i Regular normal obtížnost zdá těžší :DDD
-
-
-
ses peknej d e bil co neumi poklikat na options aby mu hra sla jak ma go back to cave *16*
-
-
A ty zase hobluj na doucovani z anglictiny ;)
-
-
Hajzle, stahovat v pohodě, ale kritizovat a ještě stahovat? Nemám nic proti pirátům, ale piráti co ještě pyskujou..měl bys držet hubu a být rád, žes přes ty nenechavý pracky ještě nedostal.
-
Starý 3 ghz dvoujádro od Intelu, grafika 5 let stará 9800gtx+ a voalá, framy lepší než v Armě.. (na medium detaily bez AA)
-
No neviem, asi nehrajeme tú istú hru. pretože ja idem bez problémov , hrateľnosť výborná ,grafika viac ,ako dostačujúca a zabavnosťou vopchá Crysis 3 do vrecka. rovnako ako a ko aj pocit z prostredia a atmosféra sú neporovnateľné. U mňa oproti trojke Crysisu 5:0 v prospech Metra.
-
Se nediv když máš kradenou verzi ty trubko
-
-
Blábolíš nesmysly, kradená verze je naprosto stejná jako teď koupená, protože žádný patch ještě nevyšel. Trubko.
-
-
Trubko, prasáckej konzolovej port vypadá úplně jinak, nevíš ani co říkáš... ta hra má větší celkovou hodnotu než několik dnešních AAA titulů dohromady, jestli to v ní nevidíš, tak očividně neni pro Trubky jako ty... Apropo patch už vyšel, to bys ale nemusel mít hned první pirátskou verzi, co se na netu objevila...se nediv, že první verze maj mouchy - možná i schválně, kvůli lidem jako ty...
-
No netvrdil bych, že je to stejné protože ale asi tonebude ten problém....v jakém rozlišení a nastavení hraješ?
-
-
-
-
cfg -- r_api na 0 / a hned mate o 20fps vice lamy!!!!
-
-
nezabudni povedat ze to vypne tesselaci lamo////
-
A nebo alt+f4 a mas o 60 vic.
-
-
tak kdyz si tu skor kazdej stezuje ako zeto spatne jede a nekdo poradi, tak ceho se docka urazek ,hnusu a zavist tech. vzdelani.
Cosi tu lide vubc stezuji kdyz ta hra je z ruska, opravdu nechapu. Ale asi bude pro vas tezke otevrit skryte slozky . -
-
Tak pro začatek stačilo ten command napsat bez těch lam, třeba by ho lidi pak přijali trošku líp
-
-
-
-
Takže další, co stáhnul, tedy pokud nežiješ v západní Evropě, tak to vychází 14.5:)
-
Jak tato hra pojede na I5 4670K a AMD R9 290X na fullHD