-
Hm,škoda.Tak snad příště.
-
takhle trapně dopadne i watch dogs,se vsadim.
-
Po asi hodine hrania sa mi hra páči, ovláda sa to fajn, na mojom železe mi to ide absolútne plynule (nad 45fps), najnižšie fps som si všimol 33 (Phenom II 965, 4GB RAM, GTX 660, fullhd-max-noAA). Uvidíme, nakoľko sa hra priblíži knižke.
-
-
LL je volny pokracovani, neni to podle zadny predlohy... inspiraci je jen svet Metra
-
nijak. LL má vlastní scénář.
-
-
Nezabudni povedat ze to vypne tesselaci lamo....
-
Zkouknu cely Last Light na Youtube, kdyz se to snazi byt filmove *5*
-
díky, za číselné ohodnocení. Aspoň se ušetří peníze, ja si kupuju jen hry 9 a 10.
-
-
ty si tak blby alebo sa robis?aby som bral niekoho recenziu tak vazne ze si poviem ze nechcem lebo niekto dal tomu 7 ? neriad sa podla recenzii ale podla seba, lebo recenzie stoja za prd v dnesnej dobe ,hry co su epicke maju 7 ale ine co su nuda uz od zaciatku a su robene cisto pre peniaze tak to si rychlo kup
-
vyhovorka a pokus o trolling
-
-
proč trolling ja sedmičkové recenze ani nečtu.
-
-
Málo obrázků pro hloupého trola.
-
Tudle zvladnes, je to jeden a pul A4 :)...spis to vypada ze se pisou recenze na epizody
-
-
-
-
Skoda ze Lukas nespomenul este chybajuci Ranger Mode co je dost dolezity detail. Ranger mode je za 5 dolarov ako dlc alebo preorder. Cista svinarna a za to si zasluzi hra este aj o bod menej
-
-
Proč? Ranger mode JE navíc, základní hra ti vystačí se vším všudy...proč si asi myslíš, že tím zvýhodnili pre-order? Protože potřebovali peníze na vývoj... nikdo ani ty nepracuješ zadarmo... Navíc, zdůraznili, že pokud si to člověk předobjedná, bude mít výhodu...a pokud ne, tak si holt počká, až se cena hry + R módu vyrovná ceně předobjednávky - což za dlouho nebude...
-
-
odveci recenzia, nic podstatne nepovedala ani to co bolo napisane som videl kedysi v traileroch a videach ,ale inak je dobre ze ste tomu dali 7 , metro 2033 ma bavilo viac, tu ma uplne tie vnutorne prestrelky nudia, frustruju a chcem ist uz prec z podzemia kde su vsetci vysoko naskriptovany a naschval otoceny chrbtom aby som ich sekol, a FOV ??? priserne a neda sa to ani nastavit, vyvojari slubili ze daju update nejaky cfg subor v ktorom sa to bude dat zmenit..ale ze moze sa stat ze vam ruky budu lietat vo vzduchu kedze postava hlavna nema telo ,len ruky a zbran ale aj tak tie prestrelky vnutri a este s FOV na 60 ci ne aj menej je hruza ,zatial stale hodnotim na 7 , uvidim dalej co ma v hre prekvapi a bude viac drzat:)
-
Keby mi 4A Games naservírovali kompletne otvorené ruské metro, mohol by vzniknúť asi prvý sandboxový tunel, ktorý by mal na to v stiesnených atmosférických priestoroch tromfnúť moju #1 hru Stalkera. Môj zážitok z Metra 2033 bol čisto sedmičkový, takže s hodnotením Last Light nemám problém. Na Games mi prišiel velmi podcenený nový Tomb Raider, asi najlepšia hry akú som tento rok hral (bavila viac ako Infinite).
-
hezka grafika snad mi to moje čtyři GTX TITAN rozjedou *5*
-
-
A hele pepíček nám tu zas trolluje *15*
-
Tak jsem se naboural přes tvoji IP adresu a musím říct grafika dobrá, ale Windows 98. Tak to asi nerozjedeš. Uvidíš.
-