-
Ani sa necudujem ze to dostalo 7 sak dnes sa uz poriadne FPS nerobia,same konzoloidne sracqy pre lamy
-
-
Ty musíš bejt ale pořádnej kus kreténka.
-
-
Ajaja, zase ty chlapečku ... kolik měří tvoje péro? 5 cm, když ti stojí? *1* Chlapče chlapče, cizí názory ti nejsou dobrý a ještě tě rodiče nenaučili, že každej, kdo je má, nemusí být nutně "kretének" *3* Prosím, udělej tady všem radost a běž skočit pod vlak *1*
-
-
-
Vím, že je to můj problém, ale to poslední Metro jsem zkusil a nebavilo mně. Liší se tohle nějak ?
-
-
Je to rozhodně lepší než METRO 2033. Zkus, neboj se! Budeš spokojený podle mě... *3*
-
-
Nehral jsem to, tak nemohu soudit, ale pusobi to na me dojmem, ze tu spousta lidi podlehla hype kolem teto hry a vadi jim, ze je hra objektivne zrecenzovana. Hral jsem predchozi metro a ten naskriptovany tunel byla pekna slabota, ale melo to aspon par zajimavych napadu, jako kvalitni naboj = platidlo. Jestli se novy dil nikam neposunul, tak je to vic nez zaslouzene hodnoceni.
-
-
Lidi si tu ale nestěžují na hodnocení
-
-
A ja zase nepisu, ze si na nej stezuji.
-
-
"a vadi jim, ze je hra objektivne zrecenzovana."
-
To byla jenom reakce na to podlehnutí hypu, já jsem třeba naprosto podlehnul vlastnímu hypu , ale jenom proto že Metro mám přečtený, a ten svět mě naprosto unesl. Přesto nenamítám nic proti 7/10 ani proti délce recenze.
-
-
Přesně tak...třetí člověk co neumí pořádně číst...
-
-
-
no dohráno,ale čekal jsem teda větší příběh,vím grafika,strategie,boje apod. jsou lepší ale i tak příběh mohl být delší.
-
-
Chudinko, ty si to tak poctivě zpirátíš a oni si ani nedaj práci aby to bylo dlouhý :(
-
-
takze tim naznacujes, ze ti, kteri si to koupi, budou mit hru delsi?
-
-
Ne, tím chtěl jen taktně naznačit, že když to ukradl a měl to tedy zadarmo, měl by raději mlčet.
-
-
Pochybuju ze sel do obchodu a vzal to. Takze to neukradl. Pripad uzavren.
-
-
To má pravdu.Když stáhneš, tak to není krádež.
-
-
-
-
-
-
Ahoj, můžete někdo napsat na čem to hrajete a jak to jde?
Mám i3 3220, 8, 7850 1gb -
-
Můžeš být naprosto v klidu...budeš moci hrát ve full HD na nejvyšší detaily,akorát vypneš antializing ..mám skoro to samé co ty akorát grafiku AMD 6870 OC a jde mi to tak okolo 35 fps na tohle nastavení..
-
-
AA ve Full HD je vpodstatě zbytečnost...
-
-
-
Kdyby se hra vic drzela knizni predlohy tak by pro me predstavovala vetsi lakadlo ale i tak do ni pujdu, casem.
-
Dohráno za cca 10 hodin při stední úrovni obtínosti... a to jsem až na konci zjistil, že musim nightvision a svítilnu dobíjet, jinak jsem tam pořád běhal ve tmě a používal noční zaměřování u pušky... skvělej nápad ale chtělo to alespoň dvojnásobek misí....
-
Proč se masivní kritika vždy snese jen na recenze, které mají problém v nízkém čísle?
Proč si většina lidí nestěžuje, když je nějaké hra očividně nadsazená? -
-
Hele nemyslím si, u té nestoudné krávoviny Proteus dal P. 8/10 a to byl taky docela šrumec.
-
Edit: Ještě by stálo za upřesnění, že jsem v tomto případě myslel "domnělý problém". 7/10 je totálné okej pro Metro: Last Light.
-
-
Co se cifry týče, je to asi nejmíň, co sem viděl (ze zahraničních serverů)...8/10 by tomu slušelo více (objem práce na hře v porovnání třeba se sérié CoD a jejíma převařeninama), ale budiš...spíš délka recenze a její spracování, které se blíží "recenzi" na tetris...
-
-
Protože si myslim že to se tady nestane :) Možná akorát ******, ale v době vydání byl každej paf :D
-
-
w8 pro
intel c2q 2,66ghz
4gb ddr2
nvidia gtx460 1gb
hp wire keyboard thin
logitech mx518 *5*
nastaveno na high a dostávám prumer 30fps -
-
mam v podstatě stejnou sestavu, nejnovější ovladače (beta), vyladěnej comp atd. ale stejně jsou tam propady pod 30 fps (hodně postav světel střelba atd.) a to mám medium, jestli se řídíš benchmarkem tak potěš koště.. + jsem tweaknul i na DX9 atd. a moc nepomáhá :/
-
To bude hlavně tou myší asi... při náročnějších pasážích musíš mít brutální propady tipuju s takovou starší sestavou.
-
-
mám 30fps stabilních někdy i více :)
myš a klávesnici sem uvedl jako bonus a pro hnidopichy jako seš ty :) -
-
Ja si spis myslim, ze ta stara dobra gtx460 dneska uz za par kacek, je dost solidni kus kremiku
a jeste dneska si s vykonejsim proceorem solidne zaparite. -
Pokud je to pravda, to to zní hodně optimalizovaně, to jsem teda zvědavý ..
-
Intel Atom 1.8 GHZ
256MB RAM
Radeon X600
Stabilně nad 100 fps v Eyefinity -
-
No jo, ale ty mas delo, ja mam jen tohle: http://umsle.peklo.biz/img/1368633756.png
-
-
-
-
-
Hraju ve 3D vse na max i physix, kromne vyhlazovani, a luxusni zazitek srovnatelnej s Crysis 3 mozna lepsi. FPS mi kolisaj mezi 30-40 coz se da.
i core7 2600k
gtx 590
8g ram
win 7 64 bit -
-
Si to přepni do 2D a hraj to jako hopsačku *1*
-
keca 590 je sr*c to neda na full v 3D
-
A když vypneš tu 3D blbost?
-
-
priblizne dvakrat tolik (mimo prestrelky i klidne 80 ale ve vetsi prestrelce v metru co jsem tak zkousel tak to padlo i ke 40 ale jak rikam vse krome ssaa na max. ve full HD+ zapnutej fraps a speedfun) dle mych zkusenosti je to srovnatelny s crysis 3.
-
-
proc sito nezamknes na 30fps kdyz to mas takhle na kkt .
-